Şimdi Ara

Call Of Duty® World At War (BABA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Urthas

quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

az önce bende aldım cod 5 imi.1. bölge

Bi ara pal oyunlarla paller ntsc ler ile ntsc ler oynayabiliyor diye birşeyler okumuştum. Bu doğru mu acaba? Benim oyun pal clan taglarından ve konuşmalardan anladığım kadarıyla devamlı Avrupalılarla oynuyorum. Bu işin aslı var mıdır acaba?

evet böyle bir durum varcod4 tede vardı ama sonra update ile kalktı bundada aynı şekilde olacak diye söylentiler var

• cod4 ü verip cod5 aldım gayet güzel tavsiye ederim
  • arkadaşlar şimdi ben bu cod5 te online a giriyorum.Sonra find game diyorum ve beni herhangi bi haritaya atıyor.Ama ben bunu istemiyorum.Mesela bad company de istediğim haritaya bağlanabiliyordum.Acaba bunda böyle bir durum varmı yoksa beni hep herhangi bir haritaya mı atacak bu oyun
  • www.youtube.com/watch?v=Yb0jmO5rmac

Bu videoyu mutlaka izleyin,adam aşmış artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

www.youtube.com/watch?v=Yb0jmO5rmac

Bu videoyu mutlaka izleyin,adam aşmış artık

Bune Yaa İnsan Değil Bu Herif...

Acayip Derecede Hızlı,Attığını Vuruyor...

Sniper'ı Almış Dürbünsüz İndiriyor Milleti Helal Valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 2 Aralık 2008; 20:45:15 >

• @Senceru
    Bu adamın CoD4 de bir videoları vardı,inanılmaz.Resmen NS-Shot King
  • quote:

arkadaşlar şimdi ben bu cod5 te online a giriyorum.Sonra find game diyorum ve beni herhangi bi haritaya atıyor.Ama ben bunu istemiyorum.Mesela bad company de istediğim haritaya bağlanabiliyordum.Acaba bunda böyle bir durum varmı yoksa beni hep herhangi bir haritaya mı atacak bu oyun

• @zzirGrizz kardeşim ayıptır, günahtır, tamam çok iyi atıcısın ama işin *okunu çıkartmışsın, havada parende atarak adam vurmalar tek mermiyle 3 kişi birden indirmeler, walla seni görünce oyundan soğudum, yolun başındayken bırakayım dedim.
  • quote:

arkadaşlar şimdi ben bu cod5 te online a giriyorum.Sonra find game diyorum ve beni herhangi bi haritaya atıyor.Ama ben bunu istemiyorum.Mesela bad company de istediğim haritaya bağlanabiliyordum.Acaba bunda böyle bir durum varmı yoksa beni hep herhangi bir haritaya mı atacak bu oyun

son kez soruyorum.Eğer yine cevap gelmezse konu açacağım
  • quote:

quote:

Harita seçme gibi bir şansın yok galiba. Ben de bakındım ona ama bulamadım. Ben sevmediğim harita olunca vote yapıyorum geçmezse de çıkıp yeniden bağlanıyorum. Zaten hemen bağlanıyor yeni bir haritaya.

• quote:

Orjinalden alıntı: Urthas

quote:

quote:

Harita seçme gibi bir şansın yok galiba. Ben de bakındım ona ama bulamadım. Ben sevmediğim harita olunca vote yapıyorum geçmezse de çıkıp yeniden bağlanıyorum. Zaten hemen bağlanıyor yeni bir haritaya.

tüh be Neyse cevabın için teşekkürler

• arkadaşlar oyunu resistance 2 ile takas etmek isteyen varsa pm atsın
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 su yüzüne çıktı

Activision yaptığı açıklama ile Infinity Ward tarafından geliştirilen Call of Duty 6'nın resmi adının Call of Duty: Modern Warfare 2 olacağını ve 2009'un Sonbahar aylarında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Call of Duty: Modern Warfare 2 hakkındaki haberler şimdilik bunlarla sınırlı ne yazık ki.

Trgamer
  • oyunda her hangi bir update oldu mu beyler?
    duzeldı mı dıger bolgelerle 4. bolge oynayamama sorunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

oyunda her hangi bir update oldu mu beyler?
    duzeldı mı dıger bolgelerle 4. bolge oynayamama sorunu?

4. bölgenin diğer bölgelere oynayamama gibi bir sorunu yok ki zaten. Pal oyunlarla paller ntsc ler ile ntsc ler oynayabiliyor. Benim oyun 4. bölge pal olduğu için Avrupalı oyuncularla oynuyorum. Ama yakında o da kalkar.
  • arkadaşlar oyunu aldım singlesini pek beğenmesemde onlinesi süper ekleyin oynayalım

psn:inspirex
  • beyler prestige moda ne zamn açılacak bilen war mı benm şuan ki levelim 28,29'a ramak kaldı.
  • oynadığım en iyi oyunlardan birisi diye bilirim onlineside olsun singleside olsun oyun cok başarılı
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

beyler prestige moda ne zamn açılacak bilen war mı benm şuan ki levelim 28,29'a ramak kaldı.

Level 65 de açılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

beyler prestige moda ne zamn açılacak bilen war mı benm şuan ki levelim 28,29'a ramak kaldı.

Level 65 de açılıyor.

acaba ne işe yarıyor bu mod
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.