Şimdi Ara

Call of Duty: World at War ile yine 2. Dünya Savaşı'na dönüyoruz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler COD 5 konusu niçin bu kadar ilgisiz böyle yahu?Makinemi yeni aldım ve pek oyunlarla alakası olmayan ama yıllar öncesinin delta force tarzı oyun biçiminden hoşlanan biri olarak COD5 ile COD oynayacağım ilk defa,oyunu açmadan önce bişeyler bakınayım dedim ama gel gör ki bu oyunun diğer oyunlar gibi ateşli taraftarları pek yok:(
  • herkesin atesi killzone ile sondu herhalde
  • olmaz mı ben ve birkaç arkadaş oynuyoruz hala psn imi ekle
  • ya arkadaşlar, bizde bu oyunu 6-7 arkadaş multi oyunuyoruz, fena da değiliz, ama bizi çıldırtan bir sorun var..

Multiplayer oynarken bazen, normalde sorunsuz oynadığımız arkadaşları lobiye ekleyemiyoruz ve genelde

"game session no longer available" mesajı alıyoruz.

1 saat önce sorunsuz oynadığımız arkadaşı, 1 saat moladan sonra gruba alamıyoruz, invitation yolluyoruz ama bu yukardaki lanet mesajı alıyoruz. Bu sorunu her gece farklı arkadaşlarımızla yaşıyoruz. Bir kaç teorimiz var, yok oyunun regionu farklı yok bağlandığın ülke farklı gibi ama bazen de hiç sorun olmaması bu teorileri çürütüyor.

Sizce sorun ne olabilir? Ps3 açıp kapamalar, oyundan çıkıp girmeler, hatta modeme reset atmalar falan herşeyi deniyoruz sonuç alamıyoruz. kafayı yiyecez, hiç bir zaman full kadro oynayamıyoruz ve mutlaka 1 ya da 2 arkadaş yukardaki mesajı alıp oyuna giremiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Beyler COD 5 konusu niçin bu kadar ilgisiz böyle yahu?Makinemi yeni aldım ve pek oyunlarla alakası olmayan ama yıllar öncesinin delta force tarzı oyun biçiminden hoşlanan biri olarak COD5 ile COD oynayacağım ilk defa,oyunu açmadan önce bişeyler bakınayım dedim ama gel gör ki bu oyunun diğer oyunlar gibi ateşli taraftarları pek yok:(

Ilk defa CoD oynayacaksan ve hem atesli taraftar,hem de guzel bir oyun istiyorsan;seni Call of Duty 4:Modern Warfare e alalim.
  • killzone 2 cikali beri cod waw oynamiyorum, bir arkadasa odunc verdim

guzel oyundu %66 trofi actim
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

Orjinalden alıntı: cihan_gir

Beyler COD 5 konusu niçin bu kadar ilgisiz böyle yahu?Makinemi yeni aldım ve pek oyunlarla alakası olmayan ama yıllar öncesinin delta force tarzı oyun biçiminden hoşlanan biri olarak COD5 ile COD oynayacağım ilk defa,oyunu açmadan önce bişeyler bakınayım dedim ama gel gör ki bu oyunun diğer oyunlar gibi ateşli taraftarları pek yok:(

Ilk defa CoD oynayacaksan ve hem atesli taraftar,hem de guzel bir oyun istiyorsan;seni Call of Duty 4:Modern Warfare e alalim.

Ben de Deltaforce kökenli bir FPSci olarak. COD4 ile bir buçuk yıl oynadım (tabiki multiplayerda), hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi. Fakat bir süre sonra yeni harita istiyor insanın canı, ufak tefek değişiklikler istiyor, prestige modu bir yere kadar idare edebiliyor...

COD 5 bu değişikliği sunuyor, 2.dünya savaşı hatta 1.dünya savaşı olsun farketmez, oynanabilirlik aynı, verdiği keyif aynı. Hatta bazı silahlar modern warfare'e göre teknolojik olarak daha geri ama çıkardıkları ses çok daha gerçekçi. Tank kullanmakta önemli bir artı ve yenilik..

Ama COD5 satın almış bi arkadaş sanki daha iyiymiş gibi COD4 çağırmazdım ben olsam. Bu COD oyunları, paintball oynamak gibi birşey, oyun tarzı çok zevkli olduğundan 2.dünya savaşımı, modern savaş mı çok da fark etmiyor, aynı keyfi veriyor...Sadece bir süre sonra farklı harita istiyor insan...yeni çıkan oyuna da ben tamamen yeni bi harita serisi gibi bakıyorum...Hatta bir süre sonra COD5 ten sıkılırsan COD4'e geç diyebilirim. Çünkü dediğim gibi farklı bi haritada, farklı silahlarla oynuyosun, başka önemli fark yok, kontroller falan aynı, ustalığından ve alışkanlığından kaybetmeden adapte oluyosun ilk oyunda..

Cihan arkadaş, COD5 oynayan da çok insan var, ben her gece kendi turk klan haricinde en az 3-4 turke rastlıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: anil92

killzone 2 cikali beri cod waw oynamiyorum, bir arkadasa odunc verdim

guzel oyundu %66 trofi actim

yaw ben killzone 2 demo oynadım, ama COD dan sonra kontrollerin hassasiyeti çok kaba geldi, ayarlara falan girip sensitivitiyi arttırdım ama yine de yavaş geldi..Demoya özel bir şey mi bu?
  • ben hem cod 4 hemde cod 5 oynuyorum her gece 2 gruptanda en az 5-6 kişi oluyor
    hem sıkılmamak için sırayla oynuyorum ve bu oyunlardan tamamen sıkılana rastlamadım en azından koy kenara dursun
    bir ara canın muhakkak cod oynamak isteyecektir
    oynamak isteyenler psn imi eklesin sağlam arkadaşlıklar kuruyoruz bu sayede
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.