Şimdi Ara

Call of Duty: World at War ile yine 2. Dünya Savaşı'na dönüyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iz bırakacak tarihi başarısı olmayan amerikan ve ingiliz askerlerini oynamak aşırı sıktı,tahtaya benzeyen taramalılarıyla .
  • ikinci dunya savasinin atmosferi baydi artik hele ki eski tip silahlar hic cekilmiyor
  • Meraba arkadaslar forumda arama yaparken bu konuyu buldum bu oyunun cıkıs tarihi belli oldumu yoksa henuz daha birsey yokmu..?
  • gece gunduz cod4 mgs 4 oynamaya baslamisken birden bire cok yuksek teknoliji silahlardan WWII nin kus sapanina kalmadim artik gecen gun videosunuda izledim icimden Recep Ivedik'in "YUH!" lamasi gecti

...
  • COD4 a devam, 50 sene öncenin silahları ile yeterince oynadık,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilse -- 9 Temmuz 2008; 22:00:14 >
  • hata yaptıklarını bence satış rakamlarından cod4 ile kıyasladıklarında anlayacaklar.şahsen alıpda oynayacağım artık bir dünya savaşı yok bıktırdılar artık mıncığı cıncııı kalmadı ama nafile işte anlamıyorlar.. şimdilik yapacak birşey yok artık cod4 e devam.
  • 2.dünya savaşı iyidir ama Modern daha eğlenceli oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228
    Ben de senin gibi düşünüyorum ama bu adamlar öyle bir şey yapmazlar bana kalırsa..Bayraklarını asmadıkları yer kalmıyor adamların..Bir Amerikan filmi izlerken bile kaç tane bayrak görüyoruz değil mi?

hocam haklısın yapıcak bişey yok tarihi kazananlar yazıyor.ama bence kişisel hırs ve nefretlerini oyuna yansıtmamaları lazım.sonuçta eğlenmek için oyunuyoruz.gerçi savaş atmosferini en iyi şekilde yansıtmak için uğraşıyoruz diyorlar ama bir askerle 1000lerce nazi öldürtüyorlar o zamanda pek gerçekciliği kalmıyor.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cratos35 -- 12 Temmuz 2008; 21:49:41 >

• youtubede videosu mevcut dileyen bakabilir ama bana göre cok kötü
  • Gerçekten Modern savaştan 2. Dünya savaşına dönmek çok saçma..Kimse kusura bakmasın ama öyleBen bir COD 4 hastasıyım 8 aydır sürekli oynuyorum MP olarak.Ben isterdim ki COD 4 ü geliştirsinler , yeni modern savaş gelsin ama iş öyle değil
  • dostlar thompson,mp40-44, BAR vs gibi silahlari ozledim, bu oyunu alabilirim, 2 yildir calisiliyor uzerinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cratos35

hep aynı şey almanlarla oynasak ingiliz falan vursak biraz değişiklikten kimseye zarar gelmez

+1000
  • Bence cod5 güzel bir oyun olacak.

Ama cod 4 gibi olsa daha güzel olurdu...

Teklonoji war
  • Oyunun konusundan çok, yapan firma önemli.Infinity Ward yapmadıktan sonra ne farkeder
  • treyarch yaptıgına göre sadece konsollara çıkar kesin
  • Bence 2.dünya savası daha heycanlı olacak
  • 3. dünya savaşı çıksa ırak-amerika bahanesiyle de cod serisi öle devam etse 2 fazla sıktı
  • Treyarch her ne kadar Medal of Honor kadar zevk veren oyunlar yapmasa da, elinin altındaki teknolojiyi çok iyi kullanmış gibi görünüyor. Daha kaotik, kim kime dum duma çatışmalar çıkacak, bu da online oyunu daha zevkli yapacaktır.
  • bence ne olursa olsun komando olup ya da er olarak bile olsa daglarda gercekten savasmak , ya da onu gectim arazide paintball oynamak biraz daha riskli adrenalinli bisey

neticede bunda hic fiziksel zarar ya da o ihtimali hissettircek bir ortam yok

gercegi gibi degil yani
  • Wlla bence COD 4 gbi tutmıycak..

2.Dünya Savaşından herkes çok sıkıldı artık..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.