slm arkadaşlar. ben cod2 ciyim özellikle sd. pingi düşük yabancı server larda oynamak istiyorum ama girince bad-key code diye bi hata veriyor.mesela girip bi yunanlarla romanlarla bulgarlarla filan gibi. bunu nasıl aşabiliriz cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: themefisto
slm arkadaşlar. ben cod2 ciyim özellikle sd. pingi düşük yabancı server larda oynamak istiyorum ama girince bad-key code diye bi hata veriyor.mesela girip bi yunanlarla romanlarla bulgarlarla filan gibi. bunu nasıl aşabiliriz cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
girdiğiniz server orjinal cdkey istiyor. gire bilmeniz için cdkeyinizin orjinal olması gerekli.
quote:
Orjinalden alıntı: blacklotus
quote:
Orjinalden alıntı: Avrim
gene mi
lafı klavyemden aldın
aynen he ben tam alıntı yapıcaktım avrim yazmıs
hey maşallah, video çok güzel
ben cod 2 den daha zevkli olcaği kanatindeyim bence en sevilen seri olacak
Evet CoD2 de eksik olan araç kullanma ozelliğide getireleceği için daha çok tutulacağını düşünüyorum bende.
CALL OF DUTY 5 WORLD AT WAR MULTIPLAYER ekran goruntuleri
Alıntıdır [DMC]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 25 Eylül 2008; 15:02:05 >
debi stalingrad vassili zaitsev resmini gördüm en sevdigim sahne uo dan süper olacak tekrar onu oynayacagız
6,7 arkadas oynamis co op videosu atmosfer gercekten mükemmel ucan kol bacak parcalari yerdeki arkadaslarina yetisen askerler gercekten cok güzel yapmislar tam savasin acı yüzünü ortaya cıkarmıslar
Grafikler Cok iyi görünmüyor ama Tabii Detayları Bilmiyoruz..
Su 7 adam oldurup kopek salma olayı duzelmiş :D
grafikler kötü gibi :p, araç kullanma gibi bir olay olursa bf tarzı bişi olur.
grafikler bence yeterli beyler cod 4 ün motoru ile yapilmis iste cod 4 ile aynı yalnız bu cod 5 deil düzeltelim waw adi wort at war
beyler kol bacak kopuyor ama bu kadarda detaylı grafik yok cod 5 te :)