Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sakin olaki grafikler vasat filan demeyin zaten fps yi arttırmak icin coğu kisi en low ayarlari kullaniyor configler filan indiriyor multide isinize yaramiyor zaten bence grafikler cod 4 ten kötü ama oyun bence güzel
  • hep söylerim bu cod serisini en başından oynuyorum.sadece 3 oynamadım malum sebepten.ve bu Cod waw ın en fanatik savunucusu oldum clanımızda.fakat beta bir hayal kırıklığından da öte oldu maalesef...camperlik falan oyunun oynanış tarzıyla ilgili oraya hiç girmem ama üzülerek söylüyorum oyun berbat olmuş arkadaşlar..CallOfDuty serisine yakışmamış maalesef.nasıl cod4 grafik motoru anlamadım.tüm ayarlar full oynuyorum ama düşük cfg cod4teki grafikler çok daha güzel.silahlar ve sesleri komik olmuş.ilk gün bir çok arkadaş haklı olarka silahlar için "boncuk atar" tabirini kullandı."rifle"lar ayrı bir felaket.üzgünüm, kırgınım,yılgınım anlayacağınız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

quote:

Orjinalden alıntı: |PASHA|TR-WOLF

ben 30 yaşındayım hiç askerlikten falan bahsetme ok birde ben hiç counter strike oynamadım oynamayada niyetim yok sen camperlığına devam et :P

Pek 30 yaş ifadesine benzemiyor ama neyse...

Benim demek istediğim, sizin oynadığınızın gerçek hayatla pek alakası yok. Madem gerçekci oyun diye oynuyorsunuz, haberiniz olsun. Ha askerliği orduevinde yaptıysanız yapacak birşey yok anlatsak da anlamazsınız.

Batllefield 2'nin çoğu serverinde beygir gibi koşup hoplaya zıplaya ateş edenlere "bunnyhopper" denir ve anında atılır oyundan. Severim o yüzden o oyunu.

Sonuçta oyunlar zekaya da hitap ediyor, biraz da zekanızı kullanın. Bakın millet haritaların krokileri üstünde taktik çalışıyor, mevzi seçiyor. Siz hala koş, hopla, zıpla.. Hep aynı. Biraz da taktik katın şu oyuna, TDM'de maçlar yapın yabancı klanlarla.

ortaya elbombası sallayıp koş babam koş, nereye kadar ..?

Bizim serverlardan birine gel de kapışalım tabii gelebilirsen oyunun kopyadır konuşuyorsun burda . Gel beklerim gelebilirsen ip'ler :82.96.91.113:3000 diğer server ip :77.75.37.213:28963 Xfire adresim alttadır eklersin gelmeden önce .
    serverlar orjinal ve PBBans'a stream yapıyorlar bilgin olsun sonrada benim oyun cracked , cracked servera girelim hiç deme bana o cracked serverlarda Pb ne halde hileciler nasıl cirit atıyor iyi bilirim maalesef çoğu oyuncu normalmiş gibi bunları serverlarda bile konuşuyor onun için biz ancak PBBansa stream yapan serverlarda o'da olmazsa en azından orjinal olan serverlarda oynuyoruz .
    Yurtdışında Türkiyeyi temsil ediyoruz biraz saygı beklemekte hakkımızdır , diyeceğimde budur sonradan ekleyeceğimde başka bir şey yoktur . Diğer clanların (yurtdışındakilerin) neden her soruya her lafa atlamadığını şimdi kendim çok iyi bir şekilde görmüş ve öğrenmiş oldum ......

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 1 Kasım 2008; 7:21:37 >

• Pasha,

Daha önceki yazılarımı okuyan bilir korsan ve kopya hakkında ne düşündüğümü. Bence tanımadığınız kişilere oyunun kopyadır vs. diye genelleme yapmayın.

"Gel serverde kapışalım"????? takım oyunu yahu bu..!! okul çıkışı parka gel gibi birşey oldu sizin dediğiniz.

90 adam vurup 70 kere ölmek mi iyidir 30 adam vurup 2 defa ölmek mi? bu tartışmayı 3 yıl önce de burada yine COD 2 için açmıştım. Yine soruyorum. Takım mı kazanacak şahıs mı ..? 90 a 70 ise ben berbat oynarım. Sizinle de kapışamam.

Sn. Kingonur'un söylediği gibi, isteyen öyle oynar isteyen böyle. Ben oyun tarzımı söylüyorum.

Sizin tezinize karşı kendi tezimi "Böyle de oyun tarzı var. Gerçekçi oynamak istiyorsanız bence böyle oynayın, bakın dışarıda böyle oynanıyor" diyerek savunuyorum.

Çok da kasmayın sadece oyun bu.

EDİT: TR-Wolf'muş tekma adınız,kusura bakmayın PASHA clan isminizmiş. Yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enistgok -- 1 Kasım 2008; 7:30:06 >

• quote:

ben 30 yaşındayım

quote:

Bizim serverlardan birine gel de kapışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 1 Kasım 2008; 8:02:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeanBack

beyler sakin olaki grafikler vasat filan demeyin zaten fps yi arttırmak icin coğu kisi en low ayarlari kullaniyor configler filan indiriyor multide isinize yaramiyor zaten bence grafikler cod 4 ten kötü ama oyun bence güzel

sen de diyorsun ama. nasıl olacak şimdi :)) Doğru diyorsun ayarlar kısılacak falan ama insan bunca zaman çıkan bir oyundan daha iyisini doğal olarak bekliyor...
  • Arkadaşlar bir sorunum var.. X-fire options ta cod-5 beta diye listede görüyorum. Ama favori serverlar kısmında server ekle dediğimde açılan kutucukta cod-5 çıkmıyor. neden olabilir acaba. Siz X-fire da nasil server ekliyorsunuz cod-5 için ?
  • galiba xfiredan girilmiyor oyunlardan yok cod 5 çünkü bende
  • öncelikle cod 5 değil, Call of Duty: World at War(codwaw)dır. evet xfire oyunu görsede ne xfire programıyla oyuna girebiliyoruz, ne de server ip'i arata biliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alésta

öncelikle cod 5 değil, Call of Duty: World at War(codwaw)dır. evet xfire oyunu görsede ne xfire programıyla oyuna girebiliyoruz, ne de server ip'i arata biliyoruz.

punkbuster tarafından oyun cod5 olarak adlandırılıyor
  • quote:

quote:

öncelikle cod 5 değil, Call of Duty: World at War(codwaw)dır. evet xfire oyunu görsede ne xfire programıyla oyuna girebiliyoruz, ne de server ip'i arata biliyoruz.

ne tesadüf, oyunun yapımcılarıda Call of Duty: World at War olarak adlandırıyor.
  • quote:

quote:

quote:

ne tesadüf, oyunun yapımcılarıda Call of Duty: World at War olarak adlandırıyor.

punbuster exe den punkbuster güncelleştirmelerine gir add game de cod5 yazdığını görürsün

edit : Call of Duty: World at War olarak değiştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 1 Kasım 2008; 23:03:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kingonur

quote:

beyler sakin olaki grafikler vasat filan demeyin zaten fps yi arttırmak icin coğu kisi en low ayarlari kullaniyor configler filan indiriyor multide isinize yaramiyor zaten bence grafikler cod 4 ten kötü ama oyun bence güzel

sen de diyorsun ama. nasıl olacak şimdi :)) Doğru diyorsun ayarlar kısılacak falan ama insan bunca zaman çıkan bir oyundan daha iyisini doğal olarak bekliyor...

hyr ben kötü diyorum ama grafikler kötü diye oyunu beğenmemezlik yapmiyorum bazıları bakıyor grafik kötü tmm oyunu oynamiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 2 Kasım 2008; 0:26:29 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingonur

quote:

hyr ben kötü diyorum ama grafikler kötü diye oyunu beğenmemezlik yapmiyorum bazıları bakıyor grafik kötü tmm oyunu oynamiyor

oyun daha beta 850mbtan ne bekliyon_

• quote:

punbuster exe den punkbuster güncelleştirmelerine gir add game de cod5 yazdığını görürsün
    edit : Call of Duty: World at War olarak değiştirilmiş

punkbusterdan banane? oyunun yapımcıları mı daha iyi bilecek yoksa, punkbuster mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ligla -- 2 Kasım 2008; 15:05:54 >
  • beyler alinti yapmadan biraz yorum yapsaniz musakka gelicek hepsini silicek simdi
  • server listesindeki hiç bir servera giremiyorum sebebi ne olaki.. Server doğrulanamadı hatası veriyor.
  • ben 31 ekimde sayfaya uye oldum halen betakey gelmedinden oyunu kuramadım...nasıl deli oldum anlatamam.yetiştiremiyorlar heralde...bana key gönderene kadar adamlar full sürümü çıkartıcaklar.rezillik...
  • beta key sitede profilinde yazicak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.