Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha belli deil arkadasim orjinal oyun cıktığında serverler aciliyor sanirim simdilik single oynicaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

Cod waw'i multi nasil oynayacagiz arakdaslar, xfiredan oyanayamiyormuyuz. Xfire da bende gözükmüyor oyun.

Evet xfire algılamıyor biraz zaman geçsin belki update ile ileriki zamanlarda ekleyebilir bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 10 Kasım 2008; 1:13:22 >
  •  Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

kendi pc imden güzel ss ler cektim ayarlar full deil belki ama grafikler yine mükemmel

bu kadar güzel bir oyunda güzel ss cekmemek imkansiz yine cod costuruyor grafikler full deil ama full olsa ne olcak oyun tam bir oyun mükemmel bir oyun tam aksiyon sürükleyici bi oyun iyikide bi crysis cikmis bence cod 5 bile crysisten güzel onda bunun kadar aksiyon yok olamaz zaten hersey grafik deildir grafik yok diye oynamayanlar var

1 incisi oyun mükemmel atmosferlere sahip
    özellikle rus bölümleri mükemmel kapıdaki düsman filminden sahneler var

• arkadaslar arkadasimla az once co-op oynadik zevkini anlatamam az sora ss leri koyacak oyunumuz orjinal deil ve biz 3 saatlik ugrasin ardindan basarmis olmanin mutluluguyla haberi sizinle paylasiyoruz
  • .......................
  • quote:

Orjinalden alıntı: avianca

arkadaslar arkadasimla az once co-op oynadik zevkini anlatamam az sora ss leri koyacak oyunumuz orjinal deil ve biz 3 saatlik ugrasin ardindan basarmis olmanin mutluluguyla haberi sizinle paylasiyoruz

nasıl oynandığını bize anlatman icin bekliyoruzz...
  • Biz de yaptık arkadaşla ama nedense çok fazla lag vardı. Oynanmıycak derecede. Denemelerimiz sürüyo.
  • oyun güzel LeanBack in de dediği gibi atmosfer süper o betadan tanıdığımz MAKIN bölümü çok farklı ve cod4deki gibi oyun yüklenirken gene videolar bizi beklior ve bu sefer daha ayrıntılı bi şekilde.

Oyun betadan çok daha gelişmiş bence yani herkes diodu zaten 1 gblık bi oyundan ne bekleyebilrdiniz ki?

Sonuç olarak süper bence herkesin oynaması lazım.

Multiplayer ve Co-op u internetten oynamayı sabırsızlıkla bekliorm. Eminim Xfire bunun için bi game update yapar 1-2 güne.
  • HardcoreTr Serveri acilmisdir.....

88.255.172.73:28960
  • başka server bilen var mı? türk yabancı farketmez..
  • Arkadaslar henüz xfire COD:waw ı görmediği için simdilik sunlari yapıyoruz
    multiplayeri acin actiğinizda karsınıza kendinize profil yaratmak icin nick ve sifre istiyecektir onlari gecebilirsiniz oyunun menüsünden FİND GAME dedikten sonra resimdeki pencere karsiniza gelicektir
    sonra klavyemizdeki TAB tusuna basarak yukaridaki gelen satira resimdeki gibi
    Connect yazıp bosluk bırakarak yi yaziyoruz

baska girebileceğiniz serverler paylasildikca burda bulacaksınız
    88.255.172.73:28960
  • tankın üstünde bi rahat bırakmadın daha demin beni

ayrıca 7 killstreak yapınca köpek olayı dehşet bir şey olmuş
    köpekleri bıçaklayarak gebertmekte ayrı bi zevk
  •  Call of Duty: World at War Multiplayer  ( 1.5 patch )

bak namlumun ucunda sen varsın heheh :D daha alısamadım buna biraz daha gelistirmem lazim scorlarim cok kötü
  • Bende geldim arkadaşlar nickin Qumci'dir
  • oyun güzelmiş hoşuma gitti

• Bu multi beni 1dk içinde atıyor sorun nedir ?
  • berlinnnnnnnnnnnnnnn

• Gamerslocation.com Olarak gene ilkleri gerçekleştiriyoruz.Cod4 , Tf2, Crysis derken Bu Sefer Full Sürümünü Beklediğimiz COD5 : World at War Sunucusunu Açmış Bulunuyoruz.
    Gamerslocation.com COD5 : World at War Sunucusu
    İp: 77.92.149.179

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaVieR.bb -- 11 Kasım 2008; 12:47:27 >
  • beyler ben arkadaşla oynamak istiyorum herşey tamam birbirimizi görebiliyoruz landan ancak oyuna girerken birimizi oyundan atıyor haliyle co-op için en az 2 kişi gerekir hatasını alıyoruz ve oynayamıyoruz bunun nedeni ne olabilir aynı serialdan kaynaklanabilirmi co-op crackğine yaptık yapabilen arkadaşlar varsa ve bize söylerlerse çok memnun olurum.
  • Create class yapabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.