Şimdi Ara

Call of Duty: World at War Multiplayer ( 1.5 patch ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
118.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla böyle bir konu beni hayal kırıklığına itti
  • multiplayer linkleri arkadaslar gercek oyunun serverlerini bu ana sayfada toplayacağim....
  • LeanBack SILAHLARI TEST ETTINMI M1A1 Thompson IYI DIYORLAR ASSAULT ICIN
  • hyr daha bu gece dün gece cıktı oyun bügün saat 5 gibi bende oyun inşallah
  • arkadaslar co-op ozelliginden oynamak icin orjinal key mi gerekiyor...
  • daha oynamadim arkadasim ama bakıcam bügün elime geçsin su an indiriyor az kaldı
  • bazı arkadaslar oyunun kalitasini görüntüsünü tartısıyorlar.acaba kactanesi orjinal satın aldı cod serisini merak ediyorum
  • valla ben indirdim yüklüyorum simdi eger girmezse co-op icin arkadaslarla orjinal almayi düsünüyoruz tam bir cod hastasiyiz modern warfare da güzeldi ama 2nci dünya savasının canlandırılmasi süper olmus bu oyunda bana gore tam not alir bu oyun.o cod 5 i begenmeyen arkadaslarada hak vermek lazım bi yerde modern warfare daki silahlara ve grafiklerine alismislar umuyorum budur nedeni begenmemelerinin ama sole bisi de var cod 5 de cod 4 deki gibi grafik yapsalar 2nci dünya savasi oyunu olmaktan cıkardi ben sadece silahlar üstünde biraz daha calisilabilrmis onu bek begenemedim buda cod 4 oynamamdandır uzun zmaandir...
  • ya beyler arkadasla LAN dan coop denedık ama serıal hatası verıo.ama serıallarımız farklı ? nasıl yapıcaz ?
  • Bugün gittim satın aldım oyunu 10ytlye

Kuruo bakalım şuan inş güzeldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_-_storm

ya beyler arkadasla LAN dan coop denedık ama serıal hatası verıo.ama serıallarımız farklı ? nasıl yapıcaz ?

arkadasim daha oyun yeni cıktı hepimizin eline gecsin arastıracağımdaha almadim
  • daha 1 saat oldu oyun hala kurulmadu. Ne iş acaba bnm donanımdan mı yoksa oyundan mı?

Oyunu yükleyen ya da yüklemiş arkadaşlar bi ne kadar sürede yüklediklerini yazarlarsa memnun olurum.
  • malum yerlerde lan fix dosyalari var bi deniyin
  • Cod5co-op

şifre:123

hamachiden oynayalim
  • su an oyunu kuruyorum
  • beyler kurdum oynadım. bnm bilg kötü olduğu için tabi grafikler kötü

Buyrun bu da oyunun en başındaki videodan bi ss...

Not: LeanBack kurulum yavaş mı hızlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr99 -- 9 Kasım 2008; 23:21:44 >
  • 10 dk da kuruldu bende oyun.
  • o zaman bnm bilgisayardan kaynaklanıo
  • evet bende kurdum oyun gayet güzel hosuma gitti grafikler güzel cod 4 ün waw hali
  • Cod waw'i multi nasil oynayacagiz arakdaslar, xfiredan oyanayamiyormuyuz. Xfire da bende gözükmüyor oyun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.