Şimdi Ara

Call Of Duty World at War Sorunları Ve Çözümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
54.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MrSwaH

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

solodan new game'e giriyorum seviyeyi ayarlıyıp olayı tamamlıyorum ama oyuna girmiyor...
    oyun da donmuyor

İlk olarak inrenet bağlantını kesip oyuna gir sonrasında oyunu birnoktada kaydedip çık sonrasında ise internetini balayıp herseferinde girebilirsin.

bi dosya var onu yüklemen gerekiyor.unkeylocker diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: _RoSSi_

arkadaslar Couldn't load fileSysCheck.cfg. ...... hatası alıorum ne yapmam gerekio yardım pls...

yaw bu sorunun çözümünü bilen bi Allah'ın kulu yoqmu?????
  • bndede multiplayer da online a bağlanırken directx error verio ya çözemedim bi türlü
  • bende oyunu yüklerken 1 den donuyor kapanıyor hata raporu veriyor
  • arkadaşlar çözüm 3 ü uyguladım düzelmedi
    ekran kartım
    ati 9550 256 mb
    ram
    1.5 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertdeniz15 -- 20 Ocak 2009; 23:02:32 >
  • benim işlemcim amd athlon 3000 minimum 3200 ve üzeri diyor diğer özelliklerim gereksinimleri karşılıyor.
    oyunu kurdum masaüstünden tıkladığımda ekrana oyunun logosu geliyor ekran kararıyor ve bilgisayar kilitleniyor. sorun ne olabilir yardımcı olabilecek var mı?
  • Mp oynamak isteyenler once pb nizi guncelleyin sonra basLat > caListir > regedit > hkey_local_machine den cod waw klasorlerini bulun cod key yaziyor ona basip cdkeyinizi degistirin sonra cikin ve oyuna girin bu arada ilk seferinde profil yaratmanizi istiyecek hayir diyin yoksa oynayamazsiniz
  • Ekran kartı ve ram'inden kaynaklanıyor olabilir
  • Arkadaşlar öncelikle bazı sorunları bende yaşadım ve çözümlerini buldum..

1. Siyah Ekran sorunu yaşayanlar ekran kartınız büyük ihtimalle oyunu taşımıyor sistem gereksinimlerini karşılaması lazım bende X1650 IceQ var 256 MB DDR2 ben oyunu açıyorum oyunda Çözünürlüğü yükselttiğim zaman örneğin; 1280x1024 diğer ayarları açtığım zaman aynı siyah ekran sorunu bendede oluyor ses var ama görüntü yok. Fraps ile Fps yi izledim 7-8 fps altına düştüğü zaman siyah ekran sorunu yaşanıyor. Sistem taşımıyor yani.
    Sistemim ise:
    P4 3.0Ghz HT
    2 GB DDR 400 Ram
    X1650 IceQ 256 MB DDR2
    Ati Catalsy 9.1

1024x768 diğer ayarlar kapalı 12-25 fps arası zar zor oynuyorum ( :

COD4 oynadım Tüm ayarlar High olduğu halde böyle bir kasma sorunu olmuyordu.

2. Solo'ya girememe sorunu ise serial sahte olduğu için arkadaşım yukarda vermiş Regeditten keyi değiştirebilirsiniz.
    İşte bazı keyler;

DHHH-DEX5-7U18-8EW8-864E ( Kullandım çalışıyor sorun yok )
    HH5H-2T2C-XUX7-LW2D-5DC8
    DX17-CEDU-H8M2-XTUP-BB37
    8E2T-X25L-UXXC-CWTT-3605
    8WCH-DLE7-5P27-DH7D-6EBD

• valla güzel kardeşim hepsine çare bulmuşsuda bendeki problemi nasıl çözcem ben bitürlü çözüm bulamadım

http://img124.imageshack.us/my.php?image=codwawhatagt6.jpg
  • Kardeşim yalnız sen Multiplayer moduna girmişsin Solo da böyle bir sorun oluşuyor mu?
  • oynarken yaklaşık 15 dakikada bir görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesiyor ama 20 sn sonra geri geliyor, işlemci 4000+ 2.1 den 2.52 ye hız aşırtılmış, ekran kartı axle 9600gt gpu 650 den 750 ye bellekler 1400 den 1500 e shader da bir miktar hız aşırtılmış durumda, sorun hız aşırtmalardan kaynaklanıyor olabilir mi? vista ultimate 64 ve 181.22 yüklü
  • Unimodem Half-Duplex Audio diye bir şey yok.
  • Solo için interneti kesiyorum ama oyunu tekrardan yükleyin diyor :s solo açmanın tek yolu bu mu arkadaşlar ?
  • aga coq saol bende niye basla dedimmi baslamiodu diodum megerse neti kapatcakmişiz ne alakaysa artk :D saol coq :D
  • Merhaba Arkadaşlar
    Son günlerde oyun sırasında bu hatayı alıyorum.
    PuskBuster kicked Player "......" (for 0 minutes)... RESTRICTION:corrupted File/Memory [81399]
    Bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim.Lütfen yardım edin.
  • ekran kartı ve özellikle ses kartının en son sürücülerini yükle
    zaten yükledim diyosan,
    şu adımları takip et başlat,çalıştır,dxdiag yaz tamama tıkla açılan pencerede ses,e tıkla
    sayfanın ortasında donanım ses hızlandırma düzeyi yazar kontrol çubuğunu tam ivmeye getir bi de böyle dene

• teşekürrler işime yaradı
  • Bizimle paylaştın için Sağol..teşekkürler
  • create online profile ı kabul etmiyor.. yzıyorum yazıyorum hep aynı..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.