Şimdi Ara

Call Of Duty World at War Sorunları Ve Çözümleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
54.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dün itibariyle girilmiyor xfire ile ...
    waw mp hatasını tekrar vermeye basladı .. düne kadar oynayabiliordum
    cozen varmı sorunu???
  • ya arkadaşlar ben oyunun 1.1 patchini yükledim sonra 1.2 yi yükleyim dedim yüklerken hata verdi yeniden yüklemeye çalıştığımda ise yüklendi gibi bişeyler söylüyor bu saçma sapan sinirlerimi alt üst eden olay 2. kez başıma geliyo ilkinde oyunu yeniden kurmak zorunda kaldım bunda da böle olsun istemiyorum yok mu bunun bir çaresi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: de beers

create online profile ı kabul etmiyor.. yzıyorum yazıyorum hep aynı..

bende de aynı sorun var... acil yardımmm...
  • bu vandetta bölümünde sniper salağı nerede arkdaşalr detaylı anlatırmısın? Bulamadım hanzoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 28 Mart 2009; 17:55:58 >
  • create online icratını geçin önemsiz bişey o.
    sonrada yaparsınız.
  • merhaba arkadaşlar sorunum direk oyundan atması yani hiç bir hata raporu vermeden oyundan çıkması masaüstünün düşmesi

oyun yükleniyor birkaç bölüm ilerledim tabi ki save edip çıktım girdiğimde oyun başlıyor ileri geri yaptığımda direk pat masaüstü gelior anlamış değilim ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: de beers

create online profile ı kabul etmiyor.. yzıyorum yazıyorum hep aynı..

Oyunun cdkey'i orjinal mi, değilse zaten online profil oluşturamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Haziran 2012; 14:30:54 >
  • yavaş çalışma probleminide çözüyormu
  • this game session is no longer available, arkadaşlar tam lobiye girreken bu hatayı alıyorum lanfixten giiriyorum sorunun çözümü nedir kanser oldum resmen
  • Oyunu aç dediğimde aşağıda 1.resimdeki hatayı veriyor hata raporunu ''Gönderme'' dediğimde ise 2.resimdeki uyarı geliyor ve oyun açılmıyor neden kaynaklanıyor olabilir acaba 3defa kaldırıp kurdum oyunu ama sonuç değişmedi.

Call Of Duty World at War Sorunları Ve Çözümleri

• ilk mesajda çözümü varmış şuanda sorunsuz çalışıyor teşekküler.
    Çözüm;

Windows XP için :
    1. Denetim Masası > Sistem>Aygıt yöneticisine girin.
    2. Ses, video ve oyun kumandası
    3. "Unimodem Half-Duplex Audio" devre dışı bırakın
  • Solo ya girince tekrar menüye dönüyor. çözüm save dosyasını kopyalamakmış ama win7 de documents and settings i bulamıyorum
  • online oynamak istiyorum xfire'dan oyuna giriyorum (her hangibir server) oyuna girince online hesap açimmi diyo online hesap giriyorum bir tane şöyle bişe çıkıyo:
    NOTİCE

you need an online profile to play in cooperative and multiplayer mods
    do you want to vreate online profile now?

YES
    NO

AYNEN BÖYLE
    SORUYA YES DİYORUM GENE PROFİL AÇMA ŞEYİ GELİYO BİTR TANE İSİM YAZIYORUM
    VE GENE O HATA GELİYOR GENE YES DİYORUM...
    NOT:İNTERNETİ KESTİM BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATTIM GENE OLMADI
  • arkadaşlar şu sorun gerçekten çok ama çok önemli ---> Unimodem Half-Duplex Audio nerde bulamıyoruz ltfn yardım edin...
  • slm kardeş --> bu nerde Unimodem Half-Duplex Audio ?
  • biraz hort olcak ama bende (logo_small_cod5) sorunuyla karsılastım fakat çözum bulamadım ?
  • ben orjinal oyun aldım ama geen bir sorun var. oyun kuruyorum zombi coop. arkadasım oyuna giremiyo oyun ona gorunmuyo bile. 1 saattir ugrasıyorum olmadı. Bir yardım eden olsa halledecez.
  • Hort olacak ama siyah ekran sorunu çözülmüyor driverlar güncel patchler yapıldı ama ekran siyah sadece imleç var başka bir şey yok
  • oyunu yukledım bu hatayı verdı yardım edınn??
  • lanet olası şu siyah ekran hatasının çözümü hiç bir yerde yok boşuna aramayın arkadaşlar. bilgisayara format atın başka çaresi yok. aynı setupla başka bilgisayara kuruyorum sorun yok

ekleme: reloaded sürümü değil de 2 dvd lik olan sürümü kurun. düzeliyor :D

sürüm adı: Call of Duty: World at War 2xDVD5 (GENTi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lookoutfth -- 3 Mart 2014; 19:07:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.