Şimdi Ara

Call of Duty:World at War Wi-Fi Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben de forumdaki çoğu arkadaşımız gibi Nintendo Wii sahibiyim.Ve Wi-Fi Connection üzerinden Call of Duty:World at War oynuyorum.Yine çoğumuzun bildiği gibi oyunu oynadıkça seviye artırıyoruz,ve silahlar geliyor.Ben şu ana kadar Mp40 ve DM-29 adlı hafif makineli silahı açtım.Fakat onları nasıl kullanabileceğim ve class bölümüne nasıl ekleyebileceğim hakkında hiç bir fikrim yok.Ve bunun dışında Thompson Mp40 gibi silahlar için yine Compressor denen bir ek geliyor.Bu nedir,nasıl kullanılır?Acil yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j jdw.dud -- 14 Temmuz 2009; 20:43:18 >

• yeni oyun başlayacağı zaman çıkan ekranda
    "custom class" seçeneğine girersen class 1,2,3 gibi şecenekler çıkacak
    Buralara istediğin silahı ve dürbün susturucu(compressor) gibi aksesuarları primary weapondan ekleyebilir.
    taşımak istediğin el bombası molotof koyteyli gibi şeyleri ise perk den belirleyebilirsin.
    Tabi oyun başladığında class seçim ekranı geldiğinde, hangi class ı editlediysen onu seçmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfg34 -- 16 Temmuz 2009; 9:18:00 >
  • Bu oyunu zapperla mı oynuyorsunuz merak ettim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of Duty Mobile - Ana Konu
    5 yıl önce açıldı
    Call Of Duty 1 Hakkında?
    18 yıl önce açıldı
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.