Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

benimde şahsi görüşüm vasat. hikayesini bozmuşlar tam dalmışken bir anda oyunu durdurup araya atlayan lavuğa da uyuz oldum. ayrıca düelloları zor yapmışlar bu da çok sinir bozucu. ilk defa bitirmemeyi düşünüyorum call of juarez serilerinden bi oyunu. milleti oyuna çekeyim diye zor yapmışlar oha ya. başlardaki düellolar kolay ileriki bölümlerden kastım.

Ustad düellolara alıstım bı sure sunre baslarda bende cok zorlanmıstım

valla hocam zorluğu düşürüp geçiyorum bende ama çok sinir bozucu hal alıyor bound in blood daki gibi olsa iyi olurdu. quick shooter buldum çift felaket saydırıyor volcano gören var mı?

• Fena olmamış aslında. Ama biraz konu bütünlüğü olsa iyi olurdu, çok palas pandıras başladı. Yazın oyun yokluğunda güzel çerezlik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Oyun çok güzel yahu. Neyini beğenmediniz anlamadım. Grafikleri çizgi roman havasında dayı arkada abartılı hikayesini anlatıyor. Vuruş hissi gayet güzel. Müzikler atmosfere katkı sağlıyor.

Herhalde Hürrem gibi sizde de doygunluk olmuş. Bence biraz oyun oynamayı falan bırakın, çıkın gezin, dolaşın.

Grafik fetişistlerine seslenniyorum. Bu kadar grafik fetişizmi de iyi değil, kafayı kırarsınız.

Aynen ustad katılıyorum +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Fena olmamış aslında. Ama biraz konu bütünlüğü olsa iyi olurdu, çok palas pandıras başladı. Yazın oyun yokluğunda güzel çerezlik olur.

İlk iki oyundaki kalite ve senaryo bütünlüğü Gunslinger'da yok, vur ilerle XP kazan içi boş bir oyun olmuş, başlardayım bilmiyorum sonrası nasıl devam ediyor. Madem böyle yapacaklardı bari mp ilave etselermiş, tam buna uygun olurdu oyunda birtek vuruş hissini beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 24 Mayıs 2013; 21:55:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Fena olmamış aslında. Ama biraz konu bütünlüğü olsa iyi olurdu, çok palas pandıras başladı. Yazın oyun yokluğunda güzel çerezlik olur.

İlk iki oyundaki kalite ve senaryo bütünlüğü Gunslinger'da yok, vur ilerle XP kazan içi boş bir oyun olmuş, başlardayım bilmiyorum sonrası nasıl devam ediyor. Madem böyle yapacaklardı bari mp ilave etselermiş, tam buna uygun olurdu oyunda birtek vuruş hissini beğendim.

+1
  • oyundaki alt ve üst boşlukları pek beğenmedim. oyunu tam ekran yapma imkanımız var mı ayalardan göremedim ben.
  • quote:

Evet fena değil çerezlik bir oyun open world yapsalar çok tutardı bu oyun.
  • Oyunu daha oynamadım ancak buradaki SS'ler bana Outlaws'ı hatırlattı ve çok hoşuma gitti. En kısa sürede denemem lazım.
  • Oyun 10 numara olmus. Uzun zamandir bu kadar guzel oyun oynamamistim. Hikaye kopuk diyen arkadaslar olmus. Hikaye kopuk falan degil ingilizce eksikliginden olsa gerek.
  • Bam güm ilerleyen çizgisel bir oyun olmuş. Kötü mü,değil ama ben daha çok Bound in Blood bekliyordum biraz hayal kırıklığına uğradım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni bitirdim Oyunla ilgili genel yorumum Bound İn Blood kadar olmasada zevkliydi özellikle
    Banka göreviyle,apaçilerle savaştığımız bölümler ama oyunun sonuyla ilgili bir sorum var oyunun sonunda galiba öldürdüğümüz karakterlerin hayaletlerini vuruyorduk sonra 2 tane karakteri niçin öldürüyoruz türkçe yaması çıkınca tekrardan oynamayı düşünüyorum.Ama keşke Bound İn Blooddaki gibi apaçilere silah sattığımız bölümdeki veya şehirdeyken şerifi vurduğumuz atla kaçtığımız aksiyon sahneli görevler olsaydı keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5lgc25005 -- 25 Mayıs 2013; 10:47:05 >
  • arkadaşlar bölüm sonlarında duello yapıyoruz ya ordaki mantıgı anlamadam 3 4 bölüm geçtim ama şimdi yapamıyorum nasıl ateş edicez mantıgı nedir biri anlatabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

arkadaşlar bölüm sonlarında duello yapıyoruz ya ordaki mantıgı anlamadam 3 4 bölüm geçtim ama şimdi yapamıyorum nasıl ateş edicez mantıgı nedir biri anlatabilirmi

Adama nereye gidiyorsa oraya tutuyorsun 85 i geçince ateşle ve fare adamın üstünde dolanacak adamın tam üstündeyken ateş et adam ölür zaten iyi bir şeye oturtmuşlar o sistemi güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Bam güm ilerleyen çizgisel bir oyun olmuş. Kötü mü,değil ama ben daha çok Bound in Blood bekliyordum biraz hayal kırıklığına uğradım

+1
  • @5lgc25005

Hocam spoilera basmadan da yazdığınız görünüyor.Ben yandım başkaları yanmasın
  • Arkadaşlar aranızda the cartel oynayan varmı o güzel mi oynamalımıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar aranızda the cartel oynayan varmı o güzel mi oynamalımıyım

Hdd israfı o oyun gunslinger ondan kat kat iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar aranızda the cartel oynayan varmı o güzel mi oynamalımıyım

Hdd israfı o oyun gunslinger ondan kat kat iyi

Saol öneri için :D
  • Oyunu daha yeni deneme fırsatım oldu ilk bölümü bitirdim düello iyi olmuş ama oyun çok tek düze vur geç vur geç

grafikler çağın gerisinde oyunu 100 150 fraps arası onuyorum
  • düellolarda oyun zorluğunu normale çekin sonrasında harda çekin çok saçma düello kontrolleri en son dalton kardeşlere karşı düello yaptım tek seferde 2sinide vurdum bu yolla
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.