Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk iki oyunun kalitesine elbette yaklaşamaz ama gerek grafikler gerek oynanış oldukça güzel. Zaten direkt olaya giriyor pata küte geleni indiriyorsunuz. Yalnız optimize biraz sorunlu gibi. Neyse, keyifli bir oyun bence tavsiye ederim. Ancak tekrar söylüyorum, ilk iki oyunun kalitesini beklemeyin.
  • Oyun hoşuma gittide dead island gibi stuttering sorunu var sanki metro LL gibi akmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Oyun bence en iyi COJ oyunu olmuş. Oynanış tok, silah kullanımı çok zevkli, ilk iki oyundaki ciddi havadan ziyade daha eğlenceli ve lakayt bir oynanış var. Grafikler cell shade olmasına rağmen çok iyi gözüküyor, bence oynanması gereken FPS oyunlarından biri olmuş. Şahsen oldukça beğendim, sadece kenar çizgileri biraz garip olmuş diyebilirim. Cut scene mi, oyun mu bazı anlar anlaşılamayabiliyor. İlginç bir tercih.

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI)

+1 bende beğendim.Grafikler sırıtmıyor gayet güzel ayarlamışlar adam vurmak silah kullanmak hakikaten çok zevkli olmuş diğer oyunlara göre.Bu oyun üzerinde biraz daha uğraşsalardı eminim patlama yapardı

• Açık dünya oynanışına önem verselerdi biraz . Of işte.
  • An itibari ile çevirmeye başladık haftaya çok yoğun bir sınav haftası olacağı için normalde 1 hafta sürmesi gerekirken 2 hafta sürebilir yama. Türkçe karakter desteği maalesef yok.
  • %100 Save Game TIKLA

7 Adet Trainer TIKLA

Ayarları kaydetmeme sorunu fixed TIKLA

Not: Save game roleaded sürümü için rardan çıkarıp C:\ProgramData içine atmanız lazım Programdata görünmüyorsa Gizli klasörleri göster demeniz lazım

• Arkadaşlar orijinalini alacağım ama kırılmış sürümünü deneyip bakayım dedim, oyun başında 2 adamı vurup köye gireceğim anda ekrandan görüntü gidiyor. Görüntü ayarlarını değiştirdim bir şey fark etmedi, böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Sistemim oyun için gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Açık dünya oynanışına önem verselerdi biraz . Of işte.

+1
  • Kim olarak çevirmeye başladınız.teşekkür ederim şimdiden ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Kim olarak çevirmeye başladınız.teşekkür ederim şimdiden ayrıca.

6-7 kişilik bir ekip olarak çeviriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

An itibari ile çevirmeye başladık haftaya çok yoğun bir sınav haftası olacağı için normalde 1 hafta sürmesi gerekirken 2 hafta sürebilir yama. Türkçe karakter desteği maalesef yok.

Donanım haber olarak çeviriyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

An itibari ile çevirmeye başladık haftaya çok yoğun bir sınav haftası olacağı için normalde 1 hafta sürmesi gerekirken 2 hafta sürebilir yama. Türkçe karakter desteği maalesef yok.

Donanım haber olarak çeviriyorsunuz değil mi?

Evet.
  • yav kutulu siparişi verdim ama bekleyemeyceğim galiba malum ortamlardan denesem mi acep grafikler çok tatlı gözüküyor SSler için teşekkürler @melkor23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 24 Mayıs 2013; 1:20:17 >
  • Bekle bekle.
  • Kisiden kisiye degisiyor tabi yorumlar,ben begendim oyunu aldigima da pisman degilim acikcasi :)
  • Chapterde 3 de olan varmı? Savelerim yanlışlıkla silinmiş..
  • Grafik hastası olup oyundan zevk almayı bilmeyenlerin yorumlarına bakmayın. Oyun gayet eğlenceli aksiyonlu olmuş bence çizgisel grafiklerde atmosfere yakışmış zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde şahsi görüşüm vasat. hikayesini bozmuşlar tam dalmışken bir anda oyunu durdurup araya atlayan lavuğa da uyuz oldum. ayrıca düelloları zor yapmışlar bu da çok sinir bozucu. ilk defa bitirmemeyi düşünüyorum call of juarez serilerinden bi oyunu. milleti oyuna çekeyim diye zor yapmışlar oha ya. başlardaki düellolar kolay ileriki bölümlerden kastım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

benimde şahsi görüşüm vasat. hikayesini bozmuşlar tam dalmışken bir anda oyunu durdurup araya atlayan lavuğa da uyuz oldum. ayrıca düelloları zor yapmışlar bu da çok sinir bozucu. ilk defa bitirmemeyi düşünüyorum call of juarez serilerinden bi oyunu. milleti oyuna çekeyim diye zor yapmışlar oha ya. başlardaki düellolar kolay ileriki bölümlerden kastım.

Ustad düellolara alıstım bı sure sunre baslarda bende cok zorlanmıstım
  • Oyun çok güzel yahu. Neyini beğenmediniz anlamadım. Grafikleri çizgi roman havasında dayı arkada abartılı hikayesini anlatıyor. Vuruş hissi gayet güzel. Müzikler atmosfere katkı sağlıyor.

Herhalde Hürrem gibi sizde de doygunluk olmuş. Bence biraz oyun oynamayı falan bırakın, çıkın gezin, dolaşın.

Grafik fetişistlerine seslenniyorum. Bu kadar grafik fetişizmi de iyi değil, kafayı kırarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.