Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Grafikler normal grafik değil boyalı böyle Borderlands gibi. Oynanış çizgisel git ilerle vur. Bölümler aynı basamakları bin yukarı dağlarda falan. Kısacası oynamayı bıraktım. Gelsin GRID'te oynayalım.

Optimizasyondan bahsedilmiş sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportsx90

quote:

Grafikler normal grafik değil boyalı böyle Borderlands gibi. Oynanış çizgisel git ilerle vur. Bölümler aynı basamakları bin yukarı dağlarda falan. Kısacası oynamayı bıraktım. Gelsin GRID'te oynayalım.

Optimizasyondan bahsedilmiş sizde de öyle bi sıkıntı oldu mu?

Evet... İkinci girişimde oyun acayip kasıyor. İlk girişimde az biraz baktım sorun yoktu. Metro: Last Lighti Full HD oynadığım sistemde bu oyun 5 fps ile çalışıyor. Şaka gibi. Oyun hatalı sanırım.

edit2: oyunu nvidiayı seçip açmayı unutmuşum. Şu an Full HD'de her şey High'de. Oyunun grafikleri rezalet harbiden boyalı plaster.. Normal alıştığımız diğer oyunlardaki grafik motoru değil.. Sadece zaman yavaşlatıp vurma olayı güzel olmuş. Para verilmeye deymez bir oyun olmuş. Tahminen 1 saat daha oynar yatmadan önce silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 23 Mayıs 2013; 4:10:27 >

• Neden $15 olduğu anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mayıs 2013; 8:11:42 >
  • o kadarmı kötü ama demiştim grafikleri kötü diye
  • bende de hayal kırıklığı oldu. yarım saat oynadım bence çöp.

• oyun open world değilmi ?
  • Grafikler hakikaten boyama gibi, değmez.
  • Django havasında geçtiği için beni sardı oynuyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 23 Mayıs 2013; 11:48:30 >
  • Pek beğenmediğim bir oyun call of juarnez

• Beyler oyunu açıp video ayarlarını yapıyorum ama gölge ayarı için tekrar başlaması lazım. Tekrar açtığım da da ayarlar sıfırlanıyor. Herhangi bir ayar yapsam dahi sıfırlanıyor. Ama oyunu save pointleri silinmiyor. Ayarların kayıtlı olduğu dosya nerededir bir yardım.
  • bu grafiklerin neyini beğenmiyorsunuz allah aşkına arkadaşlar?

bence bu grafikler oyunun tarzına çok yakışmış.

ayrıca oyunun optimizasyonundan şikayet edenler verdiğim resimdeki FPS değerine bir baksın.
    çözünürlük 1920x1080 ve oyun içi tüm ayarlar en yüksekte, ekran kartı HD7850 2GB.

bence bundan iyisi can sağlığı, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 23 Mayıs 2013; 12:18:48 >

• quote:

Ve evet yanılmadım. Vasat bir yapım olmuş. 18 TL'ye deymez.

Yav he he. Her oyunu grafikten ibaret sanan insanların oyun yorumunu ciddiye almayın arkadaşlar. Şahsi fikrim oyunun grafikleri tam vahşi batıya uymuş. Oynanış çok zevkli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

oyun dx9 destekli galiba bence çok iyi grafikler indirip denenmeli güzel bir oyun olmuş cartel faciasında sonra ilaç gibi olmuş bu arada amd kart kullananlar için 13.5 cap 1 gelmiş bu oyun içinde profil listelenmiş tek kart optimizasyonu var cap ta
  • Zorrenti cok yavas ya 20-30 kb ile indiriyor hizli torrent varsa PM den atabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED085

Zorrenti cok yavas ya 20-30 kb ile indiriyor hizli torrent varsa PM den atabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: SACRED085

Zorrenti cok yavas ya 20-30 kb ile indiriyor hizli torrent varsa PM den atabilirsiniz..

• Çok eğlenceli bir oyun, western severlere gözü kapalı tavsiye ederim. Grafik tarzı bazılarının hoşuna gitmeyebilir ama kötü olduğu anlamına gelmiyor bu.
    Çatışma mekanikleri, bölüm tasarımları ve Mexican kısımları çık zevkli, silahların bazılarının etkisi hissedilmiyor sadece(örnek olarak pomaplı tüfek)
    Hikaye anlatım olayı da çok güzel olmuş, ayyaş eleman kimi zaman karıştıyor hikayeyi. Önce Apaçilere karşı savaşıyordum diyor sonra bir anda Apaçi gibi giyenen haydutlardı diyor, hop herkes değişiyor Ama "Bir anda mermim bitti!" demesi hoş değildi
    Oyun eğlencelik, çerez niyetine, arcade ağırlıklı bir oyun.
    18-20 lira gibi ucuz da bir fiyatı var. 1-2 saat oynayabilmeme rağmen soygun diyorum bu fiyat. Vahşi Batı hayranları kaçırmasın derim.(Adamların sığır çobanlarının yaşam stiline nasıl hayran olduysak :) hep Amerigan oyunları bunlar!)

• oyunun gameplay ini izledim de bu ne abi vur vur ölmüyor adamlar 50 kere bir adam vurulurmu yaw... gerçekçi yapsalardı keşke hoşuma gitmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 23 Mayıs 2013; 13:58:48 >
  • Tekdüze ilerleyen vur geç oyunu. Ben call of juarez bound in blood da ki bir görev vardı . 3ayrı bölgeye giderek görevleri yapıyorduk. Orada biraz açık dünya hissiyatı vardı. Onun üstüne dururlar diye düşünüyordum. Harika olurdu ama ubisoft farklı taraftan bakmış ben farklı.... Nediyim arada bir girer oynarım.

HALA SORUNUMU ÇÖZEMEDİM. 640X480 de çalıştır dedim. :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.