Şimdi Ara

Call of Juarez: Gunslinger (ANA KONU-ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
4
Favori
35.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 derece
  • Oyuna yeni başladım. 7 bölüm bitirdim. Oyun güzel ancak. Ancak the cartelden sonra grafikler niye bu hale gelmiş. Millet grafikleri yükseltir bunlar düşürüyor.
    Gerçi anlatımlar birlikte grafikler uymamışta değil. Çizgi roman gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows8'de xp uyumluluk modunda çalışıyor ama frame atlıyor oyun içinde kasma değil bu anlamadım update falan varmı ?
  • arkadaşlar senaryo ne kadar sürüyor. uzun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirgumussoy

windows8'de xp uyumluluk modunda çalışıyor ama frame atlıyor oyun içinde kasma değil bu anlamadım update falan varmı ?

oyun orijinal mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Oyuna yeni başladım. 7 bölüm bitirdim. Oyun güzel ancak. Ancak the cartelden sonra grafikler niye bu hale gelmiş. Millet grafikleri yükseltir bunlar düşürüyor.
    Gerçi anlatımlar birlikte grafikler uymamışta değil. Çizgi roman gibi.

Oyun bitmek üzere ne yeni başlaması
  • Oyunu sonunda bitirdim zaten dün çoğunu bitirmişim

Oyun genel olarak güzel sadece
    hayaletli bölüm
    de biraz sıkıldım. Ama beğendim oyunu. Tavsiye ederim.

Oyuna verdiğim puan 7/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. oyunun çıktığını görünce 2yi tekrar oynayayım dedim sıra buna geldi bakalım peş peşe oynayınca aradaki fark ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

3. oyunun çıktığını görünce 2yi tekrar oynayayım dedim sıra buna geldi bakalım peş peşe oynayınca aradaki fark ne olacak

Grafik
  • bu oyuna update falan çıkmadımı daha , çöz. ayarları olsun , ekran alt üstündeki şeritler olsun sıkıntılı
  • Oyunu indirimden aldım ve aldığım gibi bitirdim Ubisoft doğru yolda ilerliyor 12-15 dolar arası kaliteli oyunlar çıkarıyor bizde zevkle oynuyoruz.Karakterin bir yandan hikayeyi anlatması buna göre hikayenin değişmesi , Borderlands tarzı grafikler , oynanış , konu her şeyi çok beğendim.Bu arada genelde oyunlar etrafa bir sürü toplanacak şey koyar ama çoğu hiç bir işe yaramaz fakat bu oyunda etrafta ki şeyler Amerikanın tarihi ve olaylar hakkında gerçek bilgiler veriyor.Hikayenin karakterin anlatma tarzına göre değiştiği bazı durumlar da gülmeme sebep oldu ve filmlerde gördüğümüz , kitaplarda okuduğumuz ünlü suçlulara karşı mücadele vermek de çok iyi bir zevkti.Oyun süresi çok uzun sayılmaz fakat bitirdikten sonra açılan New Game Plus ve Arcade modu ile 15 dolara alabilieceğiniz en iyi oyunlardan biri.
  • oyunu çok beğendim
    fakat şöyle bir sorunum var, fps yüksek olmasına rağmen (60-120arası seyrediyor) fakat görüntü sanki geç geliyormuş gibi birşey oluyor
    ambiyanstan dolayı mı acaba çöl havası, alan geniş ama dar gibi geliyor
    ilk defa fps oynarken gözlerim yoruldu diyeyim

detayların hepsi yüksekte
    var mı başka böyle hisseden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 6 Haziran 2013; 10:07:01 >
  • türkçe yamadan ses var mı, konusunu bulamadım
  • Bu çizgi film tarzı grafikler beni sarmıyor bir türlü. Normal şekilde gelseydi oyun mükemmel olabilirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

türkçe yamadan ses var mı, konusunu bulamadım

%50 durumda şu an

http://forum.donanimhaber.com/m_75528844/tm.htm
  • cartel faciasından sonra bu oyun güzel oldu..bound in blood gibi süper olmuş
  • İlk iki oyunu efsanedir bence..En başta hikayesi , zamanına gore çok iyi olan grafikleri , oynanış dinamikleri ve bir vahşi batı oyununda olması gereken her türlü şey..

Yalnız dikkatimi çeken en tepe yapımlar 59 dolardan orta üst seviye oyunlar 49 dolardan biraz daha iddiasız yapımlar 39 dolar dan piyasaya sürülürken bu neden 15 dolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 10 Haziran 2013; 15:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxymess

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar call of juarez 1 ve bound in blood oyunlarının öyküsünü , varsa gunslinger ile bağlantısını özet olarak spoiler içinde anlatabilecek olan var mı ?

ilk oyundan nostalji olsun yeni oyun elime ulaşmamışken önceki oyunları bitireyim dedim

Call of juarez 1'de iki karakteri canlandırıyoruz; Billy Candle ve Ray Mccall. Ray Mccall kasabanın birinde peder. Billy Candle ise Ray'in kardeşi Thomas'ın üvey oğlu. Ray bir vaazı sırasında kardeşi Thomas Mccall'ın ve Thomas'ın karısı Marisa'nın öldürüldüğünü haber alıyor. Olay yerine gidiyor, olay yerinde Billy Candle'i görüyor. Billy Candle Ray'i görünce kaçıyor. Ray de Kardeşinin katilinin Billy olduğunu zannediyor ve peşine düşüyor. Bu kovalamaca oyunun sonuna kadar sürüyor. Oyunun sonuna doğru Ray katilin Billy olmadığını Juan Mendoza namı diğer Juarez ve adamları olduğunu öğreniyor. Bu sefer onu öldürmeye çalışıyor. Son bölümde Billy kaçmak yerine Ray'e yardım ediyor...

Call of Juarez Bound in Blood''da ise Karakterler Ray Mccall ve kardeşi Thomas Mccall. Call of Juarez 1'den 20 yıl öncesini anlatıyor. Bu iki kardeş orduda görev alıyor. Daha sonra annelerini ve kardeşlerinin(William) kurtarmak için generale itaatsizlik edip ordudan ayrılıyorlar. Ama anneleri zaten ölüm döşeğinde ve bunlar oraya varmadan biraz önce ölüyor. Bu olaylardan bir kaç ay sonra şerifin birini düelloda öldürünce askerleden kurtulmak için meksikaya kaçıyorlar. Orda aynı zamanda bir hazinenin olduğu söylentileri var. Birgün bir barda oturup hazine araştırmalarının hayalini kurarken Ray barda bir kadın(Marisa) görüyor ve aşık oluyor derken haydutlar bu kadını rehin alıyor. İki kardeş de bu haydutları öldürüp kadını kurtarıyorlar ama kadının sevgilisi olduğunu öğreniyorlar. Sevgilisi ise Juarez dediğimiz herif. Sonra Bu Juarez adına bir süre iş yapıyorlar. Bu arada kadın Thomasa aşık oluyor. Bu Juarezle hazineyi ararlarken kızılderililerle muhattap oluyorlar. Bu Juarez Kızılderililere silah satıyor ama silahların hepsi bozuk. Kızılderililer bunları tam öldürecekken Şefin oğlu karşı çıkıyor. Bunları affediyorlar ama Kadını da alıyorlar. Ray, Thomas ve William'ı misafir olarak ağırlıyorlar. Sonra bu şefin oğluyla hazinenin bulunması için çok önemli olan bir Madalyonun peşine düşüyorlar. Başka bir kızılderili kabilesiyle savaşıyorlar. Sonra madalyonu ele geçiriyorlar. Bu madalyonun sırrını şefinoğlu bir tek william'a söylüyor. Bu arada kızılderililere bu başta belirttiğimiz general ve orduları saldırı düzenliyor, üstelik tam bunlar Marisa için kavgaya tutuşmuşlarken. Sonra bu askeleri Ray ve Thomas hallediyor ama Şefin oğlu ve William da askerlerin eline düşüyor. Generalin William'ı Juareze verdiklerini öğreniyorlar. Çünkü madalyonun nasıl kullanıldığını bir tek o biliyor. Ama sanırım General Madalyonun William'da olduğunu bilmiyor. Madalyonu oğluna karşılık şeften istiyorlar. Şef de madalyonun saklandığı yerde yani kutsal toprakda olduğunu zannediyor ama oğlunun yardımıyla madalyonu Mccall kardeşler'in çaldığını bilmiyor. Mccall kardeşler bunu ona söylüyor. Bu arada general şefe madalyonu hayalet kasabaya getirmelerini söylüyor bunun üzerine Mccall kardeşler oraya gidiyor, bundan sonra oyunun bitmesine az bir şey kalıyor zaten... Sonunu da anlatmayım.

Gunslinger da ise başka bir karakter var. Mccall kardeşlerle, Juarezle veya Billy Candle ile bir bağlantı yok. Sadece topladığımız secret'ların birinde Ray'den bahsediliyor.

Birde arada amerikada modern zamanda geçen bi oyun var onu kimse beğenmedi zaten kontroller silahlar vuruş hissi filan vasat bi oyundu bu oyunlarla alakası yok galiba...

• sa arkadaslar yaa 12 . bolum karanlık bende nasıl çözebılırım yardımcı olursanız cok sevınırım....simdiden ty
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.