Şimdi Ara

CallOfDuty 4 mü CallOfDuty 5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım bir sorum olucaktı cevaplarsınız sevinirim :)
    Call Of Duty hayranıyım yine alıcam cod 2 ve cod 1 oynadım yeni bir oyun almak istiyorum. Sizce Call Of Duty 4 mü almalıyım 5 mi ? Oyunu oynarken sürüklenme hız rahat oynanma
    grafik açısından söylerseniz sevinirim. Ayrıca Hangi oyunda daha hızlı ve kasmadan oynarım söylerseniz sevinirim.
    Sistem Bilgilerim şunlar ;
    İşlemci : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz 2.20 GHz
    Bellek(Ram): 2GB
    Sistem: 32bit işletim sistemi
    Ekran Kartım : ATI Radeon X1550 Series(Microsoft Corporation - WDDM)
    Ekran Kartının Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği : 1279 MB
    Hangi oyunda daha hızlı ve kasma sorunu yaşamadan oynarım cevaplarınızı bekliyorum İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukanyzc_ -- 1 Şubat 2016; 17:15:30 >

• Kardesim cod 4 derken modern warfare 5 derken world at war i kastediyosan cod 4 mw senin icin her acidan daha uygun olur. Ayrica internette türkce yamasinida bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol kardeşim benim için zaten kasmaması önemli çünkü bazen pc'ye kasma geliyor oyunun içine ediyor o yüzden rahat oynanan bir oyun lazımdı. Eyvallah yorumun için
  • Modern warfare serisi sürükleyicidir hikaye açısından, modern zamanda geçer ve sistem dostudur. World at War ise geçmiştir, adı üstünde dünya savaşı, yapımcısı farklıdır ve biraz daha iyi sistem ister. Perfomans açısından cod4 tavsiye ederim ve günümüz savaşlarını beğeniyorsan tabi. tarihi oyunları seviyorsan cod5 derim.
  • Rica ederim keyifli oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Saol Kardeşim Ben de zaten öyle düşünüyorum oyunu rahat oynamak istiyorum çünkü :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.