Şimdi Ara

CallOfDuty4 MultiPlayer Yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben Call Of Duty(cod)4 indirdim ve 1.6 1.7 patch felan kurdum punk buster felan yaptım ama oyuna servere giriyorum sonra doluyo felan.you will reciredid gib ibişe çıkıyo felan sonra birden ekran gidiyor sonra menü gözüktükten sonra hızlıca kara ekran üzerinde bi kaç yazı çıkıyor en sondada banlısın gibi bişe diyor sanırsam.Oyunu hiç oynamadm direk multiplayera girdim.Aşağıya cod dosyasının içindekileri ve banla ilgili çıkan son yazıyı attım.Yardımcı olursanız seviniri.Teşekkürler.
     CallOfDuty4 MultiPlayer Yardım:( CallOfDuty4 MultiPlayer Yardım:( CallOfDuty4 MultiPlayer Yardım:( CallOfDuty4 MultiPlayer Yardım:(

• Gameranger programı ile oyna ben öyle oynuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda fotoğrafı xfire ile çektiğim için xfire gözüküyor.Sorun sadece arkadaki yazı :( Hala çözüm bulamadım :(
  • Vallaha su saatte bile ugrasiyorum bir turlu beceremedim oyunu kuruyorum arladasim baglanmaya calisitiginda 1 den 10 a ladar sayip timeout hatasi veriyor. Sorunun cozumunu bilen birileri varsa cvplarsa cok makbule gecer. ( hamachi ile oynamaya calisiyoruz ama olmuyor)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gameranger ile denedim oynanıyor.zaten arkadaslarımda ıp yazarak oynuyormus oyuzden pek sıkıntım kalmadı fakat gerçekten bu oyun içindeki serverleri nasıl oynayabileceğimizide bilsek çok iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.