Şimdi Ara

GTA IV - Patch/Crack sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA IV 1.0.1.0, 1.0.2.0, 1.0.3.0, 1.0.4.0 patchlerini sorunsuz olarak kurdum. Daha sonra 1.0.4.0 patch'inin crack'ini yaptım. Sorun şu: Oyuna giremiyorum. LaunchGTAIV.exe'ye tıkladığımda hiç birşey olmuyor. Ne hata uyarısı nede başka birşey... Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA IV Crack Sorunları ve Çözümleri

Grand Theft Auto IV'ün (GTA IV) yasadışı kırılmış sürümleri olan crack'ler, sıklıkla çeşitli sorunlara neden olabilir. Bu sorunlar, oyunun çökmesinden çevrimiçi hizmetlere erişememeye kadar değişebilir.

GTA IV crack kullanıyorsanız ve sorunlarla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• En son crack sürümünü yükleyin: Bazı crack sorunları, eski crack sürümlerinden kaynaklanabilir. Rockstar Games'in en son crack sürümünü indirip yüklemeyi deneyin.
    • Antivirüs yazılımını devre dışı bırakın: Antivirüs yazılımı bazen crack'leri yanlış pozitif olarak tespit edebilir ve engeller. GTA IV'ü çalıştırmadan önce antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Oyunu yönetici olarak çalıştırın: Bazı durumlarda, GTA IV'ü yönetici olarak çalıştırmak crack sorunlarını çözebilir. GTA IV kısayoluna sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin.
    • Oyun dosyalarını doğrulayın: Steam gibi dijital oyun platformlarından GTA IV'ü yüklediyseniz, oyun dosyalarını doğrulama seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu, eksik veya bozuk oyun dosyalarının onarılmasına yardımcı olacaktır.
    • DirectX'i yeniden yükleyin: GTA IV'ün düzgün çalışması için DirectX'in en son sürümünün yüklü olması gerekir. DirectX'i Microsoft'un web sitesinden indirip yeniden yükleyin.

Bu adımları denedikten sonra GTA IV'teki crack sorunlarınız devam ediyorsa, oyunu yasal bir şekilde satın almak veya resmi bir yama yüklemek en iyisidir. Crack'ler güvenlik riskleri oluşturabilir ve oyun deneyiminizi bozabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle işletim sisteminiz nedir?

Tüm patchleri kurmakla hata yapmışsınız , gta4 diğer oyunlar gibi değil , son çıkan patch tümünü kapsıyor , belki de tüm patchleri kurduğunuz için böyle bir sorunla karşılaştınız , bu yüzden sadece 1040 patchini kurup 1040 crackini yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Öncelikle işletim sisteminiz nedir?

Tüm patchleri kurmakla hata yapmışsınız , gta4 diğer oyunlar gibi değil , son çıkan patch tümünü kapsıyor , belki de tüm patchleri kurduğunuz için böyle bir sorunla karşılaştınız , bu yüzden sadece 1040 patchini kurup 1040 crackini yapmanızı öneririm.

Bende sadece patch 1040 ve crack yaptım ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

Öncelikle işletim sisteminiz nedir?

Bende sadece patch 1040 ve crack yaptım ama olmadı.

o sorun ben dede wardı yarım saat içinde oyuna giriyoduum ..ama son cıkan patch yi kurdum ustune 4.nunde kurekini kurrdum sorunsuz çalışıyor..

http://download.xbox.com/content/5454083b/tu10000083_10000b83.cab?n=F1F2863FCD63C802 104 mb lık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.