Şimdi Ara

Cam Balkon Kaplama Öneri ve Fiyat Talebi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
19
Favori
122.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umba

Arkadaslar, plastik silikon yerine dusakabinlerdeki gibi mıknatıslı sistemler nasıldır. Yaptiran ya da bilen varsa yorum yazabilir mi. Metrekaresine + 25 tl istiyorlar. Ama ömürlük diyorlar. Deger mi yaptırmaya.

Bence miknatisli yerine arasi kil fitilli aluminyumlar daha mantikli olabilir. Bazi firmalar miknatislinin kendini zamanla birakarak acik alanlar kalabilecegini soylemislerdi. Bu arada bu sekilde yapan Ankara sitelerde alkon cam balkona yaptiran ya da duyan oldu mu?

• quote:

Arkadaslar, plastik silikon yerine dusakabinlerdeki gibi mıknatıslı sistemler nasıldır. Yaptiran ya da bilen varsa yorum yazabilir mi. Metrekaresine + 25 tl istiyorlar. Ama ömürlük diyorlar. Deger mi yaptırmaya.

Bir de aluminyum fitillerde balkona uzaktan bakildiginda tek parca cam varmis gibi olan goruntude biraz kayip oluyor. Neticede seffaf fitillerin goruntu olarak cama yakin bir yapisi var.

• splater S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaşlar burada m2 olarak verilen fiyatlar, kullanılan camın m2'si mi yoksa balkondaki zemin alanının m2 si mi?
    Konuyla ilgili yeni araştırmaya başladığım için hiç bilgim yok, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Honour81 H kullanıcısına yanıt
    Cam balkon sisteminin takilacagi açık alanın metrekaresi. Zemin ile alakası yok.

• quote:

Cam balkon sisteminin takilacagi açık alanın metrekaresi. Zemin ile alakası yok.

Cevap için teşekkür ederim. Yukarıda bir ardadaş 2m2 yaptırdım deyince, acaba zemin mi diye düşünmüştüm.
    Öyleyse bu işlem gerçekten çok pahalıymış.
  • Bu konuda şikayet siteleri oldukça faydalı. Firma profillerine bakınca anlaşılmıyor adam gelıyor öle bi pazarlıyor ki yada evet montajı ıyı yapıyor ama sonrasında servis gerektiren durumda hiçbir sekılde gelınmıyor. kanunen 10 iş günü içinde müdehale edilmek zorunda dıye bılıyoru. gün konusunda emın değilim. Dediğim gibi şikayet siteleri bence guzel fikir edınme konusunda
  • Ankarada Acarlar cam balkona iş yaptiran oldu mu? Ustten tasimali sistemlerinde camlari kasalara silikonla yapistirmak yerine, albert genauda oldugu gibi camlara delik açip pimlerle sabitliyorlarmis.

• Bugün bana 150 cm x 75 cm balkonu katlanır cam yapmak için 1600 TL fiyat verdiler (Yükseklik 220 cm). Uygun bir fiyat mıdır?
    İkinci olarak kapatacağım balkonun camında, içeride şofben olduğu için bir menfez var. Katlanır cam yapılınca, camlardan birine de menfez açmak gerekli midir, yoksa gerek yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

Bugün bana 150 cm x 75 cm balkonu katlanır cam yapmak için 1600 TL fiyat verdiler (Yükseklik 220 cm). Uygun bir fiyat mıdır?
    İkinci olarak kapatacağım balkonun camında, içeride şofben olduğu için bir menfez var. Katlanır cam yapılınca, camlardan birine de menfez açmak gerekli midir, yoksa gerek yok mudur?

150X75 balkonunuzun zemin alanı mı anlayamadım? 220 cm korkuluk ile tavan arası mesafe midir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: splater

quote:

Orijinalden alıntı: Honour81

Bugün bana 150 cm x 75 cm balkonu katlanır cam yapmak için 1600 TL fiyat verdiler (Yükseklik 220 cm). Uygun bir fiyat mıdır?

150X75 balkonunuzun zemin alanı mı anlayamadım? 220 cm korkuluk ile tavan arası mesafe midir ?

Evet 150x75 cm balkonun zemin alanı. Çok küçük bir balkon.
    220 cm yi ölçmedim, takribi olarak verdim ama korkuluk değil, zeminden tavanın mesafesi.. Giriş kat olduğu için balkona çıkınca kapının hemen üzeri üst kat balkonunun zemini şeklinde. O civardadır diye düşünüyorum.
    Fiyatla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?

• Öğrendim ki bu küçük balkona katlanır cam yapmak, camı açtıktan sonra içeriye doğru katlanması sebebiyle balkonda yer kaplayacağından dolayı uygun bir çözüm değilmiş.
    Bunun dışa doğru katlanan versiyonu mevcut mudur?
  • Rize de önereceğiniz bir yer var mı kaplama yapan

• Bir balkonumuzu 6 parçadan oluşan katlamalı cam ile kapatalı 2 yıl oldu. Kendi adımıza çok pişmanım estetik olarak güzel lakin kullanım açısından malesef biz memnun değilim. Normal pen pencereler gibi ısı yalatım yapmasını beklemeğiniz. Pencere camlarına göre daha fazla kirlenme olayı mevcut Evdekiler her hafta silmek zorunda kalıyor, katlamada bazı aksilikler yaşanıyor,katlama yaparken iz bırakan el ve parmak izleri rahatsız ediyor. Yaptıracak olsanızda dahi kombinizin geleceği balkona hiç tavsiye etmem. Kombi baca deliği ve temiz hava deliği için en sağ ve en soldaki camlar komple tekrar değişti extra 240₺ masraf çıkarttı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20aralik

Bir balkonumuzu 6 parçadan oluşan katlamalı cam ile kapatalı 2 yıl oldu. Kendi adımıza çok pişmanım estetik olarak güzel lakin kullanım açısından malesef biz memnun değilim. Normal pen pencereler gibi ısı yalatım yapmasını beklemeğiniz. Pencere camlarına göre daha fazla kirlenme olayı mevcut Evdekiler her hafta silmek zorunda kalıyor, katlamada bazı aksilikler yaşanıyor,katlama yaparken iz bırakan el ve parmak izleri rahatsız ediyor. Yaptıracak olsanızda dahi kombinizin geleceği balkona hiç tavsiye etmem. Kombi baca deliği ve temiz hava deliği için en sağ ve en soldaki camlar komple tekrar değişti extra 240₺ masraf çıkarttı.

Geri bildiriminiz için çok teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım.
    Bizde yavaş yavaş PVC'ye doğru yöneliyoruz her ne kadar estetik olmasa da..Isı ve ses yalıtımı, temizlik avantajları ön plana çıkıyor.

• arkadaşlar bi asaş birde vizyon duydum. bunların hangisi iyidir hangisi başımı en az ağrıtır
  • Arkadaşlar Ankara için firma önerisinde bulunabilecek var mi ?
  • Merhaba Arkadaşlar, Ankara da kendi kullanıyor olup da fikir, firma bilgisi verebilecek olan var mı?
    Herkesin bildiği gibi çok firma var ve hiç birimiz parayı kolay kazanmıyoruz. Gerçekten bu işi yapan kazandığı gibi bizlerde paramızla rezillik yaşamayalım.
  • 1,90*1,25 m2 balkona albert genaudan 600 tl fiyat aldım normalmidir? bide bunun hesaplaması nasıl oluyor?1,90*1,25*metrekare fiyatı değilmidir bunun üzerine birde işçilikmi ekleniyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.