Şimdi Ara

Cam Balkon Kaplama Öneri ve Fiyat Talebi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
19
Favori
123.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yaptıracağım ancak burada 2 m2 800 tl 3.75 m2 si 600 tl gibi fahiş fiyat söyleyenler var.Normalde m2 si 130 en kalitelisi 200 olmalı.
  • Değil tabi ki arkadaşım. Metre karesi 224 e gelmiş. Feci pahalı. Iki balkon kapatılır ona. Ben reform cam balkona kapattirdim metre karesi 140 lira aynı özellikler hemde. Yuh diyorum bu fiyata başka da bişey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    En kalitelisi 200 mü olmalı daha neler. Çift teker çift ray 8 mm temperli cam artı su sızdırmazlık özelliği olan balkonu 140 a yaptırdım. En kalitelisi bu piyasada. Marka olmuş isimler diye aynı ürüne o kadar para odemeyin yazık günah.

• semih0642 S kullanıcısına yanıt
    145 tl den yaptırdım ben de markasız fena değil ama yalıtımı pek iyi değil.Balkon soğuk oluyor.Çok aşırı yağmur yağınca da içeri su alıyor.Bu piyasada en iyisi elephant o da aşırı pahalı.
  • Cambalkondan yalıtım beklemeyiniz boşuna sonuçta çalışması için boşluk olacak birde cam balkonda markadan çok üretim montaj daha önemli sonuçta hepsinin çalışma mantığı ayni malzeme farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

145 tl den yaptırdım ben de markasız fena değil ama yalıtımı pek iyi değil.Balkon soğuk oluyor.Çok aşırı yağmur yağınca da içeri su alıyor.Bu piyasada en iyisi elephant o da aşırı pahalı.

elephantın m2 fiyatı nedir hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Cambalkondan yalıtım beklemeyiniz boşuna sonuçta çalışması için boşluk olacak birde cam balkonda markadan çok üretim montaj daha önemli sonuçta hepsinin çalışma mantığı ayni malzeme farklı

Yeni modeller için mıknatıslı fitil sistemi geldi. Araştırıp bulabilirsiniz. Hem içerideki tozlanmayı azaltıyor hem de ısıyı muhafaza ediyor. Eski sistemlerde de camlar biraz kesilip montajı yapılabiliyor.

• Biz de yeni cam balkon yaptırdık bir sorum olacaktı. Camlar soğukta özellikle akşam buharlanmaya başlıyor acaba bu normal midir? Cam balkoncu baya özendi buraya camların birleştiği yerleri felan cok guzel yapti ne hava geliyor ne de su sizdiriyor acaba diyorum hic hava almadigindan mi böyle oluyor bir camda dagolgaz icin vantilasyon cikisi da var ama o da kâr etmiyor herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrariEgsozuna4Patates

quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Cambalkondan yalıtım beklemeyiniz boşuna sonuçta çalışması için boşluk olacak birde cam balkonda markadan çok üretim montaj daha önemli sonuçta hepsinin çalışma mantığı ayni malzeme farklı

Yeni modeller için mıknatıslı fitil sistemi geldi. Araştırıp bulabilirsiniz. Hem içerideki tozlanmayı azaltıyor hem de ısıyı muhafaza ediyor. Eski sistemlerde de camlar biraz kesilip montajı yapılabiliyor.

Peki o mıknatıs lı fitil aradan gelen soğuğu kesiyor ama şöyle bir durum var araya takılan normal fitilleri biraz kaliteli taksalar zaten onun kadar yalıtım saglar ama benim bahsettiğim tekerleklerin olduğu kısımlar o fitilin oraya bi faydası yok yada cam kanat kapaklarında uretim montaj hatası aciklara sadece fitil olarak bakmayın olaya

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Ben Ankarada dikmende piyasaya çalışan bir firmaya yaptırdım.Montajı hatalı yaptığı için İşlemi bitirmeden söktürdüm .başka bir tanınmış firmaya yeniden yaptırdım.Hem sağlam yaptılar hemde fiatları uygun.Tanınmamış firmalardan uzak durun.Makrovin Ankara bayine Metrekaresi 175 tl'den yaptırdım Toplam 17 Metrekaresi Açılır bir cam da dahil 3000 tl ye yaptılar.Ankarada 5-6 Bayileri var kaliteli çalışıyorlar.
  • Ben istanbulda kardeşimle aynı odada kkaldığımız için balkonu kapattırıp orayı yaz, kış çalışma yeri olarak kullanmak istiyorum.bizim ev müstakil fakat tepede olduğu için çok sert rüzgar esiyor. Tam olarak ne yaptırsam benim işimi görür sizce? Isı yalıtımlı alüminyum doğrama diye birşey çıkmış, maliyeti de pvc ye göre ucuz diyorlar. Bunu araştıran var mı? ödeme imkanım zor olduğundan, taksitle alabileceğim ve kesinlikle rüzgar ve yalıtım için garanti alabileceğim bir yer olmalı. Tavsiyeniz var mıdır?

• Yalıtım şartsa ruzgar sesi vs almasın diyorsanız alüminyum dograma veya pvc sart illaki alır camnalkonlar

• arkadaşlar cam balkon yaptırmak istiyorum ama piyasa fiyatları nasıldir bilmiyorum balkon ölçülerine göre ortalama ne kadar fiyat tutar yardımcı olursanız sevinirim..
     Cam Balkon Kaplama Öneri ve Fiyat Talebi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaxus -- 21 Temmuz 2015; 17:39:14 >
  • Ben de genişliği 3 metre, yüksekliği 2,70 olan balkonu kapatmak için fiyat aldım. Firmanın birisi 1700 dedi, 8 mm cam kullanıyormuş. Diğeri bu yükseklik için 10 milim olmalı, 8 milim olursa çok sallanır dedi, 10 milim fiyatı 2200 TL. Özellikle 2,40 üstündeki yükseklikler için kalın cam önerdi. 8 milim de yaparız ama sonra pişman olmayın dedi. Konu hakkında özelikle yükseklik ve kalınlık ilişkisi hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de boy:2.50,en:1.5 m olan balkonuma yaptırmak istiyorum. Bizim balkon tarafına çok yağmur almakta ve güneybatı cephesi olduğundan ısı ve ışık şiddeti çok fazla. Önü de açık, rüzgar da baya almakta. O yüzden yalıtım benim için ilk planda. Albert genau tierra diye komple bi sistem yapmış. Özellikle yalıtım konusunda çok iddialılar. Isıcamli çift cam kullaniyorlar. Aradaki bölümler mıknatıslı vs. Tek problem her cam arasındaki profilleri biraz kalın durmakta o yüzden görüntü biraz pvc.yi andırıyor. Ilk onceligim ısı ve yağmur yalıtımı olduğundan tercih edeyim diyorum ama görüntü yüzünden kararsız kaldım. Şeffaf cama 3200 tl fiyat çekiyorlar. Mavi cam olursa da 250 tl daha. Apartmana göre mavi olmalı ama çok da istekli değilim şeffafdan yanayım. Bu sistem hakkında bilgisi olan varsa yorum yazabilir mi? Teşekkürler.

• erikh E kullanıcısına yanıt
    Yaptırın güzel sistem yalıtım şartsa o profilleri kafaya takmayin her sistemde var o profiller hemen aynı kalınlıkta

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığımı mi öneriyorsunuz? Benim balkona 60cm genişliğinde yapabiliyorlar. 80e kadar çıkabiliyorlar ama benim balkona uymadı. Bir de fiyat pahalı geldi sizce nasıl? Bayiden bayiye fiyat oynar mı?

Bende aynı ikilemdeyim. Görüntü ve izolasyon arasında tercih...
    Fakat çift camlı bu cambalkon ürünlerinden, pvc pencereler kadar izolasyon beklemeyin diyor satıcılar.Açılır sistem olması sebebiyle aralardan illaki kaçak olurmuş.

Bu arada m2 (cephe uzunluğu x yükseklik) şeklinde hesaplanmıyormu? Sizin boy:2.50,en:1.5 m nasıl oluyor? Hangisi yükseklik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korteks -- 5 Ekim 2015; 16:46:17 >
    Hocam o fiyati abartmis yada siz ölçüye eksik yazmışsınız 3.75 metrekare ne olursa olsun o kadar tutmaz

• korteks K kullanıcısına yanıt
    Evet pvc kadar yalıtım beklemeyin hareketli olduğu icin alt üst tekerlerin olduğu yerden bir miktar ısı kaybı oluyor yalıtım için pvc zevk için cam balkon diyebiliriz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.