< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Cam Balkon Seçenekleri Konusunda Tavsiye (2. sayfa)
-
-
-
Hocam bilgilendirme için çok teşekkürler. m2 fiyatı ne kadar dı acaba?
Bir de ısı ve ses yalıtımı konusunda bir fikir de verebilir misiniz diyeceğim ama bulunduğunuz bölge pek sesli durmuyor. Ayrıca mevsim olarak da ısı yalıtımı için çok uygun bir zaman değil :( -
Hocam çok güzel olmuş güle güle oturun. Cam renginiz bronz mu füme mi ? -
Bende yaptıracam kafam karıştı, panjurda istiyorum. Keşke görüntü gibi sese de faydası olsa cocuklar 12’ye kadar sokakta mahkemelik olduk gürültüden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Ben yeni yaptırdım. 15 bin tl verip ısıcamlı sistem yaptırdım. Fakat 18derece sıcaklıkta bile çıkıp oturamıyorum. Bence hiç gerek yokmuş. Pişman oldum
Cam balkon yaptırmaya karar verdim. Ama ısıcam mı olsun, tek cam mı olsun konusunda karar veremedim. Kuzey cephede yer alan bir balkon için ısıcam ne kadar fark eder?
-
Merhaba tam balkon kullanan varmi onerirmisiniz balkon dogu yonune bakiyor il manisa
Antalya merkez civarında önerebileceğiniz düzgün bir cambalkon firması var mı? Yakın zamanda başka yerlerde de yaptıran varsa m2 fiyatı nedir?
-
-
İstanbulda önerdiğiniz cam balkon varmı beyler numarası vs yada özelden iletişme geçerse sevinirim.
-
Cam balkon çok fazla model bulunmaktadır. Fiyatlarda modellere,ölçü ve bir çok faktöre değişmektedir. Örneğin ısıcamlı cam balkon fiyatları normal çift cam kullanılan cam balkon fiyatlarına göre daha pahalıdır. cam balkon fiyatları ve modellerine göre maliyetler hakkında bu yazıya bakabilirsiniz.
https://www.etilerdekorasyon.net/cam-balkon-modelleri-ve-fiyatlari-2022/
-
Arkadaşlar cam balkonumuzun camlarının alt kısımları evde cereyan olunca birbirine çarpıyor. Siz buna nasıl çözüm buluyorsunuz?
-
konya da cam balkon veya ısıcamlı cam balkon yaptıran var mı ? fiyatlar güncel nedir baya artmış heralde şu sitede fiyatlar normal mi sizce
konya da cam balkon yaptıralım dedik fakat fiyatlar çıldırmış metrekare fiyatını konyada 2.000 TL diyorlar. Alya trend cam balkon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X