Şimdi Ara

Cam değişimi ile ilgili fikir verin lütfen, servis mi ,camcı mi ,ikisi içinde hakkım var AMA.!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dr_gorunmez

Orjinal için de cebimden para çıkmayacak ama yan sanayinin 12 katı fiyat cikmasi bana normal.gelmedi ,

Hasarsızlık bozulmuyor dense de bu miktarı kaskoya odetsem bana çıkacak fiyat da etkilenmez mi, tramerde cam değişimi yazacak ama 7000 TL ye yakın bir cam değişimini kime nasıl anlatacaksın sanki tüm camlar değişmiş gibi fiyat
    Bazı yorumlarda sensör olduğu için orijinalden şaşma falan denmiş. Benim bir önceki aracımda kullandığım yan sanayi ön camda yağmur sensörü vardı. Orijinal camdan en ufak geri kalır yanı yoktu. Ben de sizin gibi camı değiştirirken çok tereddüt yaşamıştım. Hatta sizin gibi forum donanıma girip araştırma yapmıştım. Sonra çevremde yan sanayi cam kullanan kişilerle konuştum. Herkes Olympia vb. bilindik yan sanayi camlardan oldukça memnun. Orijinal camda ışığı gözü yormayacak şekilde kırma gibi optik özellikler mevcut. Aynı özellikler kaliteli marka yan sanayi camlarda da mevcut. Aslında cam değişiminde en önemli nokta işçilik. Servis yaptığı işlem için size garanti verir ama sanayideki usta aynı garantiyi verir mi bilmiyorum. Kötü işçilik aracın içeri su almasına, camda buhar yapmasına veya döşemede kötü görünümlü yapışkan izlerine sebep olabilir. İşçiliği iyi bir usta bulursanız servise 6-7 bin tramere işletmeyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam bende tramer fiyatına takildim açıkçası ,sırf hakkım var diye de servisin coook saçma fiyat politikası bana normal gelmedi, yani 500 TL yan sanayi olan ürünün hadi 2000 TL olsun servis fiyatı, ama 7000 TL ye yakın bir fiyat işçilik conta ve cami dahil edersen çıkması hiç normal gelmiyor

• dr_gorunmez kullanıcısına yanıt
    2016 yılında benim hondanın orijinal camına servis 2400 lira + işçilik fiyat çekmişti. Ben sanayide 400 liraya yan sanayi taktırdım. 11 yıllık araçta 1800 lira tramer varken 2400 liranın tek seferde tramere işlemesine gönlüm razı gelmedi. İyiki de razı gelmemiş çünkü ne optik görüntüde, ne renklerde ne de sensörde en ufak sıkıntı yaşamadım. Bir de şöyle düşünün, kasko her sene 1 kez cam değiştirme hakkı veriyor. Her cam kırılmaya tramere 7000 lira işletmeyi göze alabilecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuSH86 -- 3 Eylül 2018; 23:36:14 >
  • Çok doğru

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.