Şimdi Ara

Cam filmi doktor raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aracimda cam filmi vardi sonuc ceza . polisle gecen diyalogta rahatsizligimi belirttim ve doktor raporu alip ruhsat vs isleyebilirsin sorun olmaz dedi.. rahatsizligimda goz rahatsizligi konu hakkinda bilgi verecek bilgisi olan surec nasil olucak dr ozel yada devlet farkediyormu vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen, gereken o...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repsol1000cc

Aynen, gereken o...

Dr gittim sonuc raporu alamadim..basta veriyoruz dediler girdigimde yok dediler .cam filmi icin gecerli degil sadece cilt hastaklari falan filan dediler baska doktorami gitsem .. basindan def etmek icin mi oyle dediler ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka doktora gidin. olmadı özele gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

başka doktora gidin. olmadı özele gidin

Hocam ozele gittim zaten olmadi baska dr gidiyim . Bu arada cezayi vergi dairesinde odedikten sonra yapilan islem hakkinda bilginiz varmi cezada sadece komple film yaziyo muayene filan bahsi gecmiyo

• benim de başıma gelmişti aracı trafikten men ettiler satarken öğrenmiştim hem cezayı ödedim hem de filmleri söktüm çünkü aracı filmsiz göreceğiz dediler olan arabayı alacak adama oldu. araştırın belki trafikten men edilmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso31185

benim de başıma gelmişti aracı trafikten men ettiler satarken öğrenmiştim hem cezayı ödedim hem de filmleri söktüm çünkü aracı filmsiz göreceğiz dediler olan arabayı alacak adama oldu. araştırın belki trafikten men edilmiş olabilir.

hocam bu konu hakkında düzgün bi bilgi yok biri böyle derken diğeri şöyle diyor sisteme bakılmadan men olmuştur şöyle şöyle yapılcak dendi gitim sabah 9 dan 3 e kadar tutanak için otopark yerlerinde bekleyen polis arkadaşlar tutanak tutacak fotoğraf vs dendi döndüm hallettim sisteme baktı ee senin araç men olmamışki dendi..verdiğim zamana mı yanayım harcadığım benzine ve ücretlere mi yanayım bilemedim .sonuç ne koca bi boş .yaptığım işlem sadece vergi dairesine gidip cezayı ödemek oldu .. başka emniyete gidip bir daha sordurucam men olmasa bile cezayı ödedikten sonra trafik şubeye gidip bildirmen gerekiyormuş . kesin süreçleri bilen varsa yazabilirmi ilk cezam sırasıyla ne yapılması gerekiyor. onları hallettikten sonra tekrar film takıp yine cezam yersem sonuç ne oluyor(ortada sadece ceza var men durumu yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Hulk -- 3 Aralık 2016; 10:50:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.