Şimdi Ara

Cam filmi son durum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kurtlukaya54

yaa madem cezasi var , cam filmi ceken yerlere ceza kessinler , ****ler bizi mi siniyorlar

silah satmak serbest ama adam vurmak yasak gibi birşey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Orijinalden alıntı: kurtlukaya54

yaa madem cezasi var , cam filmi ceken yerlere ceza kessinler , ****ler bizi mi siniyorlar

silah satmak serbest ama adam vurmak yasak gibi birşey :)

aynen öyle arkadasım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbaşından sonra yeni düzenlemeyle yasak kalkacak diye biliyorum. ama şu an hala yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

yılbaşından sonra yeni düzenlemeyle yasak kalkacak diye biliyorum. ama şu an hala yasak.

Yilbasindan sonra da sadece arka camlara izi verecekler,on yolcu ve on cam degil yani diye biliyorum bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Bugun Istanbul/kartal sahil de bizzat sahit oldum, skoda octavia gecti aracin icini gormek imkansiz ve ona benzer bir kac arac daha gecti polis bakmadi bile onlara

O gun film gunu degildir.
  • Aracımı camları filmli ama zifiri karanlık değil içerisi görünüyor.Bu tarz filmlere birşey demiyorlar bence.Fakat bazı araçları görüyorum içeriyi görmek imkansız o zaman durdurulabilirler.Aksi taktirde İstanbul'da trafikte o kadar çok filmli cama sahip araç varki..Hangi birine ceza keseceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 15 Kasım 2012; 12:00:06 >
  • Bütün polis arabaları cam filmli anasını satiyin önce kendilerine ceza yazsınlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Bütün polis arabaları cam filmli anasını satiyin önce kendilerine ceza yazsınlar .

Bunu yazmayacaktın işte...Şimdi polisler ve kraldan çok kralcılar burayı basarlar...
    Bir kere aynısını yazdım..."Madem yasak,kuralları uygulaması gereken polis niçin kendi aracına film çekiyor" diye...
    Konudan nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Bugun Istanbul/kartal sahil de bizzat sahit oldum, skoda octavia gecti aracin icini gormek imkansiz ve ona benzer bir kac arac daha gecti polis bakmadi bile onlara

Film gunu falan mi var ? iyimis
  • quote:

quote:

quote:

Denk geliyor bazen sadece filme, sadece kemere veya sadece cep telefonuna ceza yaziyorlar.

Garip bir durum mantik arama ama emin ol bugun ceza yazmadiysa yarin da yazmayacaginin garantisi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Denk geliyor bazen sadece filme, sadece kemere veya sadece cep telefonuna ceza yaziyorlar.

Garip bir durum mantik arama ama emin ol bugun ceza yazmadiysa yarin da yazmayacaginin garantisi yok.

Orasi oyle dogru

• arka cam 3, arka yan 2, ön yan 1 numero fim yaptırsam polislerin dikkatini çekmeden dolaşabilir miyimkine ?
  • Valla aracımda orta koyulukta cam filmi var,şimdiye kadar sorun çıkmadı.Bence ticari araçlarda daha çok ediyorlar.Doblo'dan sökmüşlerdi ama bunda şimdiye kadar sorun yok.
  • konuyu hortlatayım bu gün ceza yedim sanırım itiraz olmassa dava açıcam araçta 2 numara filim var karanlıkta dışarısı gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

konuyu hortlatayım bu gün ceza yedim sanırım itiraz olmassa dava açıcam araçta 2 numara filim var karanlıkta dışarısı gözüküyor

Mühim olan dışarısının gözükmesi değil, aracın içinin gözükmesi hocam. O nedenle ceza yazıyorlar zaten. Siz dışarıyı göremediğiniz için değil.
  • 2 gün evvel linea ile ceza yazıldı istanbulda , bence taktırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofsail

konuyu hortlatayım bu gün ceza yedim sanırım itiraz olmassa dava açıcam araçta 2 numara filim var karanlıkta dışarısı gözüküyor

Hiçbir hak iddia edemezsiniz, bosuna yormayın kendinizi..

• Cam filmi yasak 1-3-5-7-10-15-25-55 numara farketmez Yasak
  • ben 2 hafta önce 166 lira cezayı yedim karaköy meydanında
    arkamdan civic durdurdu ona da yazdı cezayı

dedim muayeneden geçti bu araç
    polis memuru muayene aracı geçiriyor sonra bizim ceza yazmamızı ve tekrar muayeneye gondermemizi istiyor gibi bişey geveledi bilir bilmez iyi ver dedim makbuzu
  • bende taktırdıktan 3 gün sonra ceza yedim, ön leri söktürdüm arkalar kaldı, henüz cart curt diyen olmadı, du bakali nolcek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.