Şimdi Ara

Cam filmi son durum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Cam filmi yaptırmayı düşünüyorum ,geçen bir arkadaş konu açmıştı ceza yedim diye , Ceza kalktı diyorlardı son durum nedir yaptırsam mı gerçekten ceza yazıyorlar mı ?

• Edit : Film filan çekmeyin idam edilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 15 Kasım 2012; 1:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Ceza filan yok kardeşim. 1 ay önce aldığım arabama en koyu filmi çektirdim. 4-5 polis kontrolündende geçtim kimse birşey demedi.
    Zaten yasak olsa, sıfır araba satan plazalar cam filmi çekmez

valla bende öyle biliyorum ama polisin eşref saatine bağlı diyorlar 1 numara yaptırcağım ztn güneş gelmesin yeter
  • 1 numara yaptıracaksan yaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

quote:

Ceza filan yok kardeşim. 1 ay önce aldığım arabama en koyu filmi çektirdim. 4-5 polis kontrolündende geçtim kimse birşey demedi.

valla bende öyle biliyorum ama polisin eşref saatine bağlı diyorlar 1 numara yaptırcağım ztn güneş gelmesin yeter

Alıntıları Göster
    Edit : Film filan çekmeyin idam edilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 15 Kasım 2012; 1:26:32 >

• Gayretttepe sivil trafik polislerine denk gelmemişsiniz yolda giderken durdurup sivil plakalı transit ceza yazdı ceza yok diyenler neye güvenip yok diyorlar açıklama istiyorum
  • ceza var olmaya varda yeterki denk gelmeyin temmuz ayında çektirdim 2 numara ben cok memnunum ankarada yaşıyorum iş ve ev arası gidip geliyorum bi problem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam Filmi Yasal Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl ceza yok:)

Ceza yok diyenlere Kayseriden video çekipde gösterseydim

çatır çatır basıyorlardı cezayı

adam önümde gidiyor yavaş ve sakin

ilerde polis çeviriyor

ben kemer sanıyordumda

her filmli aracın sahibimi kemer takmıyor dedim sonra
  • Cezası var tabi ki? Ancak polisin insafiyetine kalmış bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Gayretttepe sivil trafik polislerine denk gelmemişsiniz yolda giderken durdurup sivil plakalı transit ceza yazdı ceza yok diyenler neye güvenip yok diyorlar açıklama istiyorum
    Edit: Film filan çekmeyin idam edilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 15 Kasım 2012; 1:26:50 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68060260/tm.htm
  • Bugun Istanbul/kartal sahil de bizzat sahit oldum, skoda octavia gecti aracin icini gormek imkansiz ve ona benzer bir kac arac daha gecti polis bakmadi bile onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Alıntıları Göster
    Edit : Film filan çekmeyin idam edilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puzzles -- 15 Kasım 2012; 1:27:58 >

• Ceza kalkmadı, hala yasak. Birkaç şanslı vatandaşımız durumu genellemeye çalışmasın..
  • ön cama yaptırmayın,gece görüşünü çok bozar, ayrıca kaza anında camın tuz buz olmasını engeller,aman diyim
  • Yasak kardeşim, yasak değil zihniyet nerde yaşıyor bilmiyorum?

Sadece cam filmi uygulaması yapan trafik ekipleri var. Neymiş 3 kere çevirmeye girmiş cam filmine bişey dememiş, çevirmeden çevirmeye fark var.

Camlarımda 3 numara en koyu film var. Defalarca trafik uygulamasına girip cam filmine bakmayan ekiplere denk geldim, fakat 2 ay önceki çevirmede cam filmine taktı ve cezayı yazıp yolladı. 1 hafta içinde sökülmesi istendi fakat söktürmedim. Muamelecim var o hallediyor.

Edit : İnatla yasak değil diyenlere istanbul anadolu yakasında bir kaç yer söyliyim orda uygulamaya girsinler lütfen cam filmleriyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgn2 -- 15 Kasım 2012; 1:24:39 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Kardeşim o zaman keyfii uygulama ne deyim yani. Bizzat polise sordum diyorum polise ! Yalancı durumuna düşüyoruz yav Allah Allah. Benim ne kârım var bu iştende yanlış bilgi vereyim

Ceza verenler cukka için veriyor bana kalırsa... 20 -30 bişey atıp kurtulacaksın oda senin ikna ve yeteneğine kalmış. Diyecek birşeyim yok.

Sorduğun Polis seni keklemiş bence..Ceza yiyesin diye..O kadar kişi ( forumdan ) ceza yedi cam filminden dolayı,Cam filmi yakaladıktan sonra 1 hafta içerisin de söktürmen lazım,söktürmeyenler oldu,Araçları bağlandı..

Eee bu ceza yiyen arkadaşlar afedersin de salak mı? Kanun olmasa aracı bağlarlar mı? Kanun olmasa keyif icabı ceza kesebilirler mi? Keyif icabı sana ceza kesse bile kanunun için de olan bir ceza keser,zincirin yoktur,el fenerin yoktur bilmem ne bilmem ne...Kanunsuz ceza kesilmez,doğru bildiğini sanma yani,bende uygulamalardan geçtim kaç kere ama bir şey olmadı,bir gün cam filmi var diye ceza kesecekken,uygulamada tesadüfen arkadaşımı gördüm de yırttım...

Bu arada insanları da suça teşvik etme,yok rüşvet veririm atarım tutarım,iyi mi örnek oluyorsun...Kendin vereceksen ver

• Polis rüşvet içinmi çeviriyormuş.

Adam dünyanın maaşını alıyor kaldık rüşvete mi bakacak

Ben Kayseride Alparslan mahallesinin ortasında sürekli çevirme yaptıkları yerde her çevirme esnasında polis aracının yanında ellerinde çekirdek sinema izler gibi çevirmeleri izleyen 5-6 kişinin olduğu bir ortamda rüşvet alan polis duymadım.

Eğer bunu yapabildiyse bir polis

Bence polislikten alınıp Bakan fln yapılmalıdır
  • quote:

Edit: Film filan çekmeyin idam edilirsiniz.

geçen gün arkadaşımla gidiyoruz ilerde polis ekibi var ama normal duruyor , bizde arkasında durduk ama yaya geçidini çok az ihlal ediyoruz, araçtan çıktık polis yanımıza geldi , buraya park edemezsiniz yaya geçidini engelliyorsunuz dedi , araca bindik tam o sırada camı açmamızı istedi, camlarınızda film var bunları söktürün dedi , arkadaş yasak olmadığını bir avukatın mahkemeyi kazandığını vs anlattı, polis bugün 10 kişiye 150 tl ceza kestim biraz daha konuşursan sana da kesicem dedi, bizde eyvallah deyip uzaklaştık.
  • yaa madem cezasi var , cam filmi ceken yerlere ceza kessinler , ****ler bizi mi siniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.