Şimdi Ara

Cam filmi yasağı yine hortluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüm yazılanları okudum. Özellikle polis olduğunu söyleyen kişi ilgimi çekti. Cam filmi ile alakalı maddeyi yasal mevzuat sayfalarında gösterebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmet oldu,birkaç kez yurt dışına,Avrupa'nın bir kaç ülkesine gittim...

Yollarda çok yürüdüm,akan trafiğe dikkat ettim,arabalara baktım...

Şuna emin olun ki camlarında film olan bir tane bile araba görmedim...

En son İtalya'ya gittim,günde 25.000 adım ortalama yürüdüm...

Bir hafta boyunca duyduğum klakson adet olarak herhalde 5-6 defa idi...

• steel0 S kullanıcısına yanıt

afedersiniz, sormak istediğim bir soru var: kapalı kasa kamyonetlerin, kamyonların ve tır dorselerinin içini görebiliyor musunuz?

• Aracım yeni muayeneden çıktı. Sadece yan camlarda 2 numara mevcut. Hafif kusur bölümüne "sonradan film takılmış" gibi bir not düşüldü.

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

Merhaba.yazdığınız,gözlemlediğiniz ,aktardığınız durumlar medeniyetle alakalı,bu coğrafyada olmayan konular ,kavramlar bunlar.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Standart üretim olan cama film çekmek ve istenen koyuluklarda keyfi olarak kapatmak ile, orjinalinde kapalı kasa/dorse aracı karşılaştırmak doğru değil.

Kapalı kasalarda bir keyfiyet durumu mevcut değil, üretim amacı o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

bu cam filmi hastalığı bizde var zaten. adamın başka işi yoktu da aracıma hangi cam filmini taktırayım diye kafa patlatacak, ona zaman harcayacak. onlarda bırak cam filmini, araba bile çok sıradan bir eşya. amerika'da eşimin kardeşinin evinde 3 araba var, hiçbirinde cam filmi yok. gündemlerinde cam filmi diye bir şey yok. daha uyanamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebel -- 28 Kasım 2024; 10:58:51 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt

hiç fark etmez, sonuç aynı. mevzu gerçekten suçlu kovalamaksa...

• nebel N kullanıcısına yanıt
    Valla 25 sene önce ben oralardayken özellikle redneckler, hispanik ve siyahi brotherların tamamına yakını simsiyah filmli araç kullanıyorlardı...

Ülkemiz için konuşursak güney gölgelerde cam filmi bir zorunluluk. Tabi bu demek değil ki simsayah 3 numara yapılsın ama en azından 1 numaraya izin verilmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 28 Kasım 2024; 21:19:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.