|
Bildirim
Oh be sonunda cam filmimi takıp litresi 5.65 olan benzinimide alıp rahat bir şekilde dolaşabilirim. Bu konunun çözülmesi çok iyi oldu valla!!!!!
|
Bu tepkı gosteren kişiler neden ötv ye ve yakıta tepki göstermıyor ? Araba alımının onundekı en buyuk engel ötv ama kımse ses cıkarmıyor, herkes cam filmine takmış.
|
Hocam cam filmi böyle bir film mi?
|
Bu nasıl bir yaklaşım. Ben 90 ile giderken cam filmi yok ise elindeki roketatarı görebilecek misin sanki?
Arabalar camdan da her şeyini görüyormuş gibi düşünmenizi gerektiren bakış açısını inanın merak ettim. ben arabamdaki karımın kızımın trafikteki magandaların sapık bakışları ile karşılaşmasını istemiyorum olay budur var mı sorusu olan. kime ne arabamdaki insanlardan. sadece kafa ve omzunu görebildiğiniz bir oturma düzeninde teroristleri cam filmi sebebiyle seçemiyorsunuz öyle mi sesli güldüm yemin ederim. Askerlerin ölümlerini cam filmine bağlayan düşünceyle... hahaha yeniden güldüm yaa. askerler doğuda şehit oluyor şehir içinde mi? |
Millet yakıt fiyatları yerine cam filmine takmış, ulan memlekette bitmeyen bir zam filmi var onu sorsanıza ne zaman bitecek diye...
|
Koskoca devlet!?... Senelerdir bir cam filmi mevzusuna karar atayamadı. Koskoca cumhurbaşkanı!?... Onca ülke sorunu varken, onca şehit varken, neredeyse 5 yaşında ki çocuklar bile devletimizi kandırıyorken işi gücü bıraktı cam filmi olayına el attı..!
Yazıklar olsun... |
evlerde perde takmak da yasak oldun. terörist mi yaşıyor alim mi yaşıyor bilelim. nasıl mantıklı mı?
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 19 Aralık 2017; 13:42:22 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|