Şimdi Ara

CAM FİLMİNDE KAMPANYA !!! 5 cam 150TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
29
Favori
23.454
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dukkan sahibi ilk okul arkadaşım olur rast geldim konuya uzun zamandır bu işi yapiyor kendisi kesinlikle işçiliği çok iyidir
  • Dukkan sahibi ilk okul arkadaşım olur rast geldim konuya uzun zamandır bu işi yapiyor kendisi kesinlikle işçiliği çok iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartel001

150 tl yi şimdi ödesem ama arabayı yazın alacağım için yazın yaptırsam olur mu :) ciddiyim.

böyle bişey olursa ben de yazın memlekete giderken yaptırayım. ankarada olsaydım hemen randevu almıştım. çanakkalede yokmu acep bu fiyatı verecek cengaver
  • Tamam ben arayıp randevu alıcam yarın
  • Fiyata kdv dahilmi? Ürünün orjinal olduğunun garantisi veriliyormu?
  • Kesinlikle orjinal ürünümüzdür. Fiyat kdv dahildir.
    Açılış dolayısı ile nerdeyse zararına fiyattır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fiyat faturalı fiyatınız mıdır?

değil ise kural dışıdır, tekrar tekrar uyarmayalım....
  • Adam fiyata kdv dahildir yazmış,hala faturalı fiyatmı diye soranlar var.
  • Eveeeet sevgili forumdaşlarım, arabama nihayet cam film uygulamasını yaptırdım. Arkadaşlar öncelikle çok ilgili ve işini iyi yapan esnaflar çok teşekkür ederim bu sebeple. Film lumar marka hatta at modeli orijinalliğinden eminim. Fiyat düşük çünkü arkadaş dükkanı yeni açmış çok kazanma değil müşteri kazanma derdinde şimdilik ama fotoğrafları paylaşacağım yarın inşallah ama gerçekten çok profesyoneller işçilik İzzet ikram 10 numara Allah razı olsun. İşleri hayırlı olsun ve sözlerinde durdukları için ve menemen için ayrıca teşekkür ederim gayet sıcak fırsattı
  • ist olsa çok iyi olacaktı ama
  • ist olsa çok iyi olacaktı ama
  • ucuz filmlerin güneşten dolayı bir süre sonra rengi atıyor. arkadaş hb'den alıp yaptırmıştı, koyu siyahtı, bir süre sonra mor renge döndü lumar falan marka olarak bilmiyorum ama ankara'da olsaydım ben de yaptırırdım. ziebart'ta kaça yapılıyor bu arada bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    Sanayide 4 cam 90 TL

Merhaba kardeş,
    O dediğiniz filmin koca arabayı kaplayacak kadar olanı (6 metre) 12 lira mı ne

90 lira da nedir?
  • Istanbulda en acik renk film icin polis ceza yaziyor mu bilgisi olan var mi?
  • Istanbulda en acik renk film icin polis ceza yaziyor mu bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yostuning

Öğlen 12 de gelebilirsiniz randevunuzu kaydettim ben

12 de ordayim hocam numarami ozelden vereyim
  • Merhabalar öğleden önce müsait misiniz?
  • LLUMAR marka için süper fiyat..

Adana
  • 9 .30 daki randevumuz boş dilerseniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megtry

izmirde de böyle reklama ihtiyacı olan firmalar bekliyoruz
    izmir için +1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.