Şimdi Ara

Cam Filmlerine Dikkat Edelim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gün ceza yedim filmli camdan üç günde izin verdiler sökmem için. Sökmesek ne olur? Araç trafikten menmi oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morenno

Bu gün ceza yedim filmli camdan üç günde izin verdiler sökmem için. Sökmesek ne olur? Araç trafikten menmi oluyor?

3 gun degil 1 haftadir...2 hafta sonra cevirmeye girdiniz mesela, sokturmediyseniz arac baglaniyor bildigim kadariyla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanunlar kişisel görüşlere veya ihtiyaçlara göre şekillenemez.neden var olan bir kanun tartışılır.uyulmaz.yakalaninca bu tür konular açılır. Herkes kendi terazisinde devleti yargılar bide üstüne mahkum eder.hiz sınırı 110 denir.150 ile gidecek araba arıyorum diye konu açar biri.birsurusude konuya onay verir.modifiye yasaktır bile bile herkes yapar.polis yakalayinca gene devlet suçlu olur.film yasak belli bilinir.ama yakalaninca devlet suçlu olur.75 milyon insan bir arada yaşamak istiyorsak adına kanun denilen bu düzenlemelere uymak zorundayız.kanunlari zorlamak kenarından köşesinden dolaşmak küçükten büyuge herkesin alışkanlığı haline geldi.sen bir şekilde bunu yaparsan yapanada ses çıkarma hakkını kaybedersin

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hayret birsey arkadas yahu. Zifiri olmadiktan sonra kime ne zarari var? Sirf para koparmak amac. Bitti tabi paralar. Hicbirtane vatandas dostu uygulama varmi gordugunuz? Hep dayayip dosuyorlar. Hay ben boyle isin

Aslında bizler de biraz kötü niyetliyiz. Sonuçta amaç sadece güneşten korunmak ya da ne bileyim ailemizi saklamak ise perde yaptırabiliriz. Bugün trafikteki filmli araçların çoğu ne güneşten korunmak amaçlı ne de aileyi saklamak... Hepsinin ya da hepsinin demeyelim ama bir çoğunun işi gücü şekil olmak. O yüzden biraz da iğneyi kendimize batıralım derim ben.

Millet sağına soluna şekil yapmak için cam filmi taktırıyor, en büyük sebebi bu. Güneşin UV ışınları da etkili ama o faso fiso. Araba kullanırken içeriye giren güneş kimseye ciddi anlamda zarar vermez, güneş gözlüğü takınca zaten gerekli önlem alınmış oluyor.

Bayanlar açısından farklı bir sebebi var. Yüksek araçlardan ve otobüslerden mini etekli kadınları dikizleyenleri önleme aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bu ülkede nasıl sapıkların, şerefsizlerin, hasta ruhlu insanların olduğunu hepimiz biliyoruz, haberlerde görüyoruz. Yeri geliyor ailemiz biniyor o arabaya ve aileminde kabak gibi ortada olmasını ben istemem.
    kapalı doblo,fiorino,,palio gibi araçlarıda kaldırsınlar o zaman.

Aman aman aman bunu yazmayın şimdi ileri düzeyli batı'lı arkadaşlar gelip sizi şeriat'cı olmakla suçlayacaklar.
    Bizzat 1 yıl önce yedigim film'den dolayı ceza sonrası foruma konu açtım ve ailemin araçta görünmemesini istedigimi belirttim diye adamlar beni şeriat yanlısı yaptılar.

Aman aman hocam bu forumda konu açılmayacağını öğrenin sadece yorum yapın herkes tuhaf dinelre sövenler mi dersin burnu gökyüzünde olanlar mı dersin. Hele hele eğer 150bin tl üzeri araba tavsiyesi kponusu açtıysan yandın hakaret etmeler kıskanıp fesatlanıp küçümsemeler yalancı demeler neler neler hepsi kendileri sahip olamadıkları için kıskanç çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hayret birsey arkadas yahu. Zifiri olmadiktan sonra kime ne zarari var? Sirf para koparmak amac. Bitti tabi paralar. Hicbirtane vatandas dostu uygulama varmi gordugunuz? Hep dayayip dosuyorlar. Hay ben boyle isin

Aslında bizler de biraz kötü niyetliyiz. Sonuçta amaç sadece güneşten korunmak ya da ne bileyim ailemizi saklamak ise perde yaptırabiliriz. Bugün trafikteki filmli araçların çoğu ne güneşten korunmak amaçlı ne de aileyi saklamak... Hepsinin ya da hepsinin demeyelim ama bir çoğunun işi gücü şekil olmak. O yüzden biraz da iğneyi kendimize batıralım derim ben.

Millet sağına soluna şekil yapmak için cam filmi taktırıyor, en büyük sebebi bu. Güneşin UV ışınları da etkili ama o faso fiso. Araba kullanırken içeriye giren güneş kimseye ciddi anlamda zarar vermez, güneş gözlüğü takınca zaten gerekli önlem alınmış oluyor.

Bayanlar açısından farklı bir sebebi var. Yüksek araçlardan ve otobüslerden mini etekli kadınları dikizleyenleri önleme aracı.

Benim arabam da da var astra h ama güneş için yaptırdım şöyle ki ön camda yok normal ön camlarda yüzde 20 arka camlarda yüzde 30 en arkada yüzde 40 film var yani en arkadaki camdan bile içerisi az da olsa görünüyor önden yandan tam görünüyor.

• yakalanırsam sökerim....
  • Şu cam filmi konusunda sırf biryerleri korumak için güvenlik safsatasını ortaya atanlar ya çok saf yada çok akıllılar.
    İstihbarat doğru çalışmazsa gerisi hikaye, ülkede 2 ton patlayıcı hazırlayıp onca yol katedip karakola saldırıyolar istihbaratın bundna haberi olmuyor, değil iki ton 2 kilo patlayıcı için malzeme tedarik etmeye çalışın aynı gün enselenirsiniz yanı kısacası güvenlik olayın cam ffilmi plaka cart curt pek bir anlam ifade etmiyor kaderimiz iki çevirmeye kaldıysa vah halimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

Şu cam filmi konusunda sırf biryerleri korumak için güvenlik safsatasını ortaya atanlar ya çok saf yada çok akıllılar.
    İstihbarat doğru çalışmazsa gerisi hikaye, ülkede 2 ton patlayıcı hazırlayıp onca yol katedip karakola saldırıyolar istihbaratın bundna haberi olmuyor, değil iki ton 2 kilo patlayıcı için malzeme tedarik etmeye çalışın aynı gün enselenirsiniz yanı kısacası güvenlik olayın cam ffilmi plaka cart curt pek bir anlam ifade etmiyor kaderimiz iki çevirmeye kaldıysa vah halimize

En güzel yorum. Başka birsey söylenemez herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Hmmm... Ben artık yavaştan stok camı karartmanın bir yolunu bulmak için Ar-Ge faaliyetine başlayayım. Orjinal lazer karartmalı cam görünümünde bir karartma metodu bulabilirsem, sanayiye dükkanı açarım, başka illere franchise koyar, makinayı satarım. Tükana da bir para sayma makinesi koyduk muydu...

Babam güneş tutulması olduğu zamanlarda camı pis ateşin isiyle karartırdı abi. Gel ortak olalım.
  • Araçta bomba taşıyacak adamda malzemeyi sağ ön koltuğa koyacak kadar salak değil heralde. Basit bir şekilde sedan ya da sw bir araçta atar bagaja cam filmi şart değil yani. Bunun daha mantıklı olduğunu düşünemeyip faturayı filme kesmek pek akıl işi değil. Sonuçta o araçta annem ve kardeşimde oturuyor türlü türlü insan var trafikte kime ne diyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.