Şimdi Ara

Cam Filmlerine Dikkat Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba hayırlı günler dilerim, bu sabah Marmara Forum'un karşısın da trafik polisi çevirdi aracım beyaz renk master cam filmi var 2 numara, daha ışıklardan beni gözlüyordu zaten, beyaz arabada da filmler belli oluyor..

Her neyse aracı durdurup ehliyet-ruhsat aldıktan sonra dedi ki ben sizin aracınızı cam filmi var diye çevirdim öncelikle, öyleydi şöyleydi böyleydi derken,

Ankara'dan emir geldiğini, bundan sonra trafikte ki cam filmli araçlara müsaama edilmeyeceğini, kendi arabalarında ki filmleri bile söktüklerini söylediler..

Ondan sonra tam cezayı yazmaya koyulmuşken orda ki komisere binbir rica etmem sonucu kemerden yazdıttırdım.

Aklınızda bulunsun bu aralar filmli arabalara takmışlar kafayı, özellikle bu geçen hafta Vatanda ki emniyet müdürlüğüne saldırı olduktan sonra yoğunlaşmışlar.

Polisin bana dediği 1 yıldır kimseye karışmıyorduk ama artık denetimler sıkılaştı dedi.

Aklınızda bulunsun diye söyleyim dedim çevirmeye girince şaşırmayalım sonra...

Ama herşeye rağmen trafik polisi ile cezayı kestikten sonra ayrılırken el sıkıştık her şeyi çok kibar bir şekilde izah etti,

Ayrıca çoğu yerde de okuduğum kadarıyla son haftalar da iyice yoğunlaştırmışlar denetimleri sırf filmden araba çeviriyorler ki benide sırf cam filmi var diye çevirdi zaten..

Herkese kazasız belasız cezasız yolculuklar dilerim :)

• Hayret birsey arkadas yahu. Zifiri olmadiktan sonra kime ne zarari var? Sirf para koparmak amac. Bitti tabi paralar. Hicbirtane vatandas dostu uygulama varmi gordugunuz? Hep dayayip dosuyorlar. Hay ben boyle isin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkede nasıl sapıkların, şerefsizlerin, hasta ruhlu insanların olduğunu hepimiz biliyoruz, haberlerde görüyoruz. Yeri geliyor ailemiz biniyor o arabaya ve aileminde kabak gibi ortada olmasını ben istemem.
    kapalı doblo,fiorino,,palio gibi araçlarıda kaldırsınlar o zaman.
  • yakalasınlar kessinler cezayı amannnnnnnnnnnnn
  • Bu film işi biraz da şans meselesi, benim de ufak arabada 2 yıldır film var 2 numara ( çok abartı bir şekilde değil gerçi ) ama bir kere bile bu zamana kadar filmlerden sıkıntı olmadı..

Bu arada tam kavşaktan sola dönücem bugün ışığı bekliyorum trafik polisini farkettim yolun sağında ileri de, baktım komiser ile polis ikisi de bana bakıyor uzaktan bişey konuşuyorlar

Ben hissettim o anda çevireceklerini ama bozuntuya vermedim Hemen ışık yanar yanmaz ikisi de gel işareti yapıyorlar bana elleriyle
  • Artık yasalarda şu hususi binek otomobil içlerinin özel mülkiyet alanı olduğunun tanımı doğru düzgün yapılmalı. Neymiş arabanın içini göremiyormuş bomba olabilirmiş ozaman evinde perdelerini kaldıralım evede bomba gizlemesinler. Yokmu senin istihbarat birimlerin kim nerede nezaman kendini uçuracak bundan haberin yoksa zaten tüm tedbirler boşuna. Ne kısıtlıyorsun insanların özgürlük alanlarını. Mecburmuyum trafikte laga luga adamların aracımın içini dikizlemelerini çekmeye. Bombaya karşı önlemse çok dürüstsen önce kara çarşafı cüppeyi yasakla varsa yüreğin önce bunlardan başla. Sultanahmet bombacısı karakola karaçarşafla gelip patlatmıştı kendini al sana taze örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 5 Nisan 2015; 21:59:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hayret birsey arkadas yahu. Zifiri olmadiktan sonra kime ne zarari var? Sirf para koparmak amac. Bitti tabi paralar. Hicbirtane vatandas dostu uygulama varmi gordugunuz? Hep dayayip dosuyorlar. Hay ben boyle isin

Aslında bizler de biraz kötü niyetliyiz. Sonuçta amaç sadece güneşten korunmak ya da ne bileyim ailemizi saklamak ise perde yaptırabiliriz. Bugün trafikteki filmli araçların çoğu ne güneşten korunmak amaçlı ne de aileyi saklamak... Hepsinin ya da hepsinin demeyelim ama bir çoğunun işi gücü şekil olmak. O yüzden biraz da iğneyi kendimize batıralım derim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtiraf edelimki bir çoğunu sirf araba güzel dursun diye film çektiriyor. İçinin görünmemesi falan hikaye. İçindeki yolcuların gorunmemesini istersen çok çok perde taktirirsin olur biter.

Zaten çoğu filmde pek ise yaramiyor şahin,doğana çekilen filmlerin ne amaçla çekildiği belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Hayret birsey arkadas yahu. Zifiri olmadiktan sonra kime ne zarari var? Sirf para koparmak amac. Bitti tabi paralar. Hicbirtane vatandas dostu uygulama varmi gordugunuz? Hep dayayip dosuyorlar. Hay ben boyle isin

Aslında bizler de biraz kötü niyetliyiz. Sonuçta amaç sadece güneşten korunmak ya da ne bileyim ailemizi saklamak ise perde yaptırabiliriz. Bugün trafikteki filmli araçların çoğu ne güneşten korunmak amaçlı ne de aileyi saklamak... Hepsinin ya da hepsinin demeyelim ama bir çoğunun işi gücü şekil olmak. O yüzden biraz da iğneyi kendimize batıralım derim ben.

Tamam orasi oyle. Ama cok koyu olursa yazsin cezayi. Ama misal arabanin ici gorunuyor diyelim. Onada yazabilir. Bi ayrimi olmali en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bu ülkede nasıl sapıkların, şerefsizlerin, hasta ruhlu insanların olduğunu hepimiz biliyoruz, haberlerde görüyoruz. Yeri geliyor ailemiz biniyor o arabaya ve aileminde kabak gibi ortada olmasını ben istemem.
    kapalı doblo,fiorino,,palio gibi araçlarıda kaldırsınlar o zaman.

Aman aman aman bunu yazmayın şimdi ileri düzeyli batı'lı arkadaşlar gelip sizi şeriat'cı olmakla suçlayacaklar.
    Bizzat 1 yıl önce yedigim film'den dolayı ceza sonrası foruma konu açtım ve ailemin araçta görünmemesini istedigimi belirttim diye adamlar beni şeriat yanlısı yaptılar.
  • çevirmeye girmeyip kaçsak cezası ne kadar ? 2 aracıma 300 tl den film yaptırdım ön cam dahil az koyu olandan. daha 2 ay oldu filmleri yenileyeli :) artık ceza yersekte bod perde alırız sıkıntı yok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 5 Nisan 2015; 22:59:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchg

quote:

Sadece gelir elde etme amacı ile cam filmine ceza kesildiği iddiası saçma. Tüm yıl cam filmine yazdığı cezadan kazanacağını sadece bir günde hatalı park yapanlara ceza yazarak kazanabilir. Üstelik çevirme ile uğraşmadan sadece yol boyunca elde ceza makbuzu ve fotoğraf makinesi ile gezerek.

Sadece cam filmi degil. Ne tuttururlarsa.

• Arka cama ve arka yanlara perdeyi anlıyorum daa!
    Bu ön yan cama perde nasıl oluyor? Perde yazanlar bir anlatsa da gidip yaptırsak.

Kendimi ve eşimi Antalya'da bilmem kaç derece sıcaktan ve UV ışınlarından nasıl koruyacağım?
    Arka koltukta sürekli yolculuk yapan kişi değilim ki ben...

Tamam, bende kopkoyu cama karşıyım. Ama makul bir renk seviyesi de olmalı ve kullanılabilmeli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Nisan 2015; 23:19:54 >
  • Bütün cam filmi yaptıranlar kötü niyetli zaten. Türkiye'de bi tek şahinciler film yaptırıyor zaten. Orijinal Renkli cam olunca sıkıntı yok, ama en kaliteli filmi yaptırsan da sıkıntı. Burada sormazlar mı adama amaç ne arkadaşım? Emniyet müdürlüğüne saldırı sonrası denetim sıklaştıysa eğer fabrikadan renkli camlı araçlar ne olacak, yukarda bi arkadaşın dediği gibi van, kamyonet araçlar ne olacak? Arabamı aldığımda üzerindeki filmleri kendi elleriyle söktüm çünkü oldukça kalitesiz ve görüşü engelleyecek cinstendi. Ancak evin diğer aracına yine kendim film yaptırdım, çünkü araç stationwagon ve film olmayınca oldukça rahatsız verici duruyor, huzurlu hissetmiyordum kendimi, uzun yolculuklarda fazlasıyla ihtiyaç duyuyorum. Uzun lafın kısası bunun bir standardı olmalı. Öyle dönem dönem serbest, dönem dönem sık kontrolleri olacak iş değil. Bi mahkeme cezayı (film cezası hatırlarsınız) iptal ediyor, bu mahkeme kararına rağmen başka bi mahkeme cezayı onuyor. Ortada bi içtihat var arkadaş ama yine bi farklı karar çıkıyor. Bi polis gözünü kırpmadan filme ceza yazıyor diğeri yalvar yakar yazmıyor Sonra da benim hemşerim geliyor aslında bizler de kötü niyetliyiz diyor

• orjinal gunduz ledi serbest kisa farlari yakmak yasak... fabrikadan orjinal karartma camlar serbest 1 numara cam filmi yasak... nasil is anlamiorum. 1 numara cam filmi bari serbest olmali en azindan. Bu hafta radardan ceza yedim moralim bozuldu ama kizmadim sonucta belli bi mantigi olan bi ceza.. mantiksiz cezalar sinirimi bozuor.

• Fabrika çıkışı hafif karartmalı camlar oranında arka camlara film serbest Olmalı. Eşitlik için.

• Kimse kusura bakmasın, koyun sürüsü kadar birlik olamayan toplum, birileri tarafından güdülmeye mâhkumdur. Bu sektörden ekmek yiyen vergi veren sesini çıkarmaz ve yine vergisini ödeyip kullanan vatandaş sesini çıkarmaz, birlik olmazsa, yarın değil arabana,evine perde takamazsın.
    Şu komediye bak güvenlik sebebileymiş, o zaman cep, ceket , çanta'da yasaklansın ya içinden bıçak mı, silah mı çıkar ? Sokakta gözünü görmediğin insanlar kara çarşaf içinde, burnunun dibinde dolaşsın, inmidir cinmidir belli değil ama benim özel aracımın mahremiyetini sağlamam yasak olsun. Ne güzel memleket manzaraları, hep birlikte çekirdek yiyerek seyre dalalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben ne olur ne olmaz 2 aracada yaptırmadım. Hatta yaptırayımmi yaptırmayayım arasında kaldım.

Benim sebebim tamamen ekonomik. Çünkü güneş ışığı fazla ısıttıyor arabayı bizde klimaya sarılıyoruz. Bilmiyorum tr de hiç bir şeyin ayarı olmadığı gibi bunun ayarı yok. Daha düne kadar serbestti. Ne acayip ülke..
  • İzmir'de durum nasıl acaba ? Açılan konuları okuyunca çıkmaya korkar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmT 106 GTI

Herkese merhaba hayırlı günler dilerim, bu sabah Marmara Forum'un karşısın da trafik polisi çevirdi aracım beyaz renk master cam filmi var 2 numara, daha ışıklardan beni gözlüyordu zaten, beyaz arabada da filmler belli oluyor..

Her neyse aracı durdurup ehliyet-ruhsat aldıktan sonra dedi ki ben sizin aracınızı cam filmi var diye çevirdim öncelikle, öyleydi şöyleydi böyleydi derken,

Ankara'dan emir geldiğini, bundan sonra trafikte ki cam filmli araçlara müsaama edilmeyeceğini, kendi arabalarında ki filmleri bile söktüklerini söylediler..

Ondan sonra tam cezayı yazmaya koyulmuşken orda ki komisere binbir rica etmem sonucu kemerden yazdıttırdım.

Aklınızda bulunsun bu aralar filmli arabalara takmışlar kafayı, özellikle bu geçen hafta Vatanda ki emniyet müdürlüğüne saldırı olduktan sonra yoğunlaşmışlar.

Polisin bana dediği 1 yıldır kimseye karışmıyorduk ama artık denetimler sıkılaştı dedi.

Aklınızda bulunsun diye söyleyim dedim çevirmeye girince şaşırmayalım sonra...

Ama herşeye rağmen trafik polisi ile cezayı kestikten sonra ayrılırken el sıkıştık her şeyi çok kibar bir şekilde izah etti,

Ayrıca çoğu yerde de okuduğum kadarıyla son haftalar da iyice yoğunlaştırmışlar denetimleri sırf filmden araba çeviriyorler ki benide sırf cam filmi var diye çevirdi zaten..

Herkese kazasız belasız cezasız yolculuklar dilerim :)

Kemere çevirtmekteki maksadınız neydi acep?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.