Şimdi Ara

Gözlük camı alırken nelere dikkat etmem gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum şehirde en çok Atasun tercih ediliyor galiba. Ben Atasun'a gitmek istemiyorum ama mecbur gideceğim gibi ama anlamadığım bu konuda bir sürü cam markalarından bahsediliyor.

Mesela bir tanıdığım geçen sene Atasun'da uzak sorunu gözlük için bu en inceltilmiş camlardan değil de orta kalınlıkta bir cam ile + mavi ışık koruması ile 2500-3000 mi ne ödemiş anlamadım. Bu civarlarda bir fiyat ödemiş yanlış anlamadıysam.

Siz burada değişik camlardan bahsediyorsunuz ve 15-20'binler havada uçuşuyor. Neyin fiyatları bunlar böyle? Atasun'da böyle bir fiyat yok eğer arkadaşım yanlış söylemediyse. 15-20bine siz ne camı alıyorsunuz? Atasun'a gitsem ben şimdi, bana da inceltilmiş orta düzey cam falan bence en fazla 3000-4000 TL tutar. Emin değilim tahminimi söylüyorum.

Bu durumda ne yapmam lazım. Bulunduğum şehirde Atasun haricinde hiç tanımadığım yerler var oralara gitmek istemiyorum.

Benim uzak sorunum var -4 civarı, küçük bir astigmat var. İnce gözlük istiyorum. Camımın hemen kirlenmemesini istiyorum, sağlam cam ile ve mavi ışık koruması istiyorum.

Ben şimdi bunu Atasun'a gitsem bana hiç camdan falan bahsedeceklerini düşünmüyorum. İncelik seviyesini seçip bodoslama da almak istemiyorum.

Bu iş için İstanbul'a falan gitsem sizce nasıl olur? Bu bahsettiğiniz 15-20binlik camların gerçekten ayrıcalığı var mı kalite bakımından?

Bu bahsettiğiniz kaliteleri camları almak için nerelere gitmek gerek? Şehir dışına İstanbul veya Ankara'ya giderim en fazla, daha uzağa gidemem.

Bu arada kurumsal yerleri tercih ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.