Şimdi Ara

Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
40.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Modası geçmiş bir aksesuar olduğunu düşünüyorum. Arabada devamlı sigara içen insanım hiç rüzgarlığım olsa keşke demedim, hiçbir araçta da şık durduğunu görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Yağmurlu havada hafif cam açabiliyorsun gayette güzel oluyor. :)

forumdaki bu yagmurlu havada cam acma fetisizmi nerden geliyo acaba:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altta da krom çıta varsa kromlu rüzgarlık daha hoş durur bütün gibi gözükür bence.
  • Haha benim bir fantezim yok ben masumum.
  • Çoğu araca güzel duruyor Clio ve Ticariler hariç.Bende var yazın camları 1 parmak açık bırakıyorum içi hava alıyor.Yağmurdada açabiliyorum

-si.

Altı kirleniyor tazyikli su vurunca çıkıyo ancak.
  • Rüzgarlıklar geldi ztech eliftununing marka.Resimleri yükleyeyim bu gün öğleden sonrada aracıma monte ettikten sonra tekrar resim eklerim.

Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler? Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler? Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler?

• TARZ marka kullanan var mı acaba ?
  • konu ilgili bölüme taşınmıştır
  • Hafif cam araladıgın zaman extradan yol sesini içeri alıyor.Gereksiz bir paça tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Hafif cam araladıgın zaman extradan yol sesini içeri alıyor.Gereksiz bir paça tamamen.

Sigara içen biri için çok önemli bir aksesuar.

Misal ben.
  • Yıllardır görüp de neden taktırıldığına anlam veremediğim oluşum... Meğer araçlarında sigara içenler tercih ediyormuş. Aracın aerodinamiğini ve görüntüsünü bozar bana göre. Ayrıca arabada sigara içiliyorsa o arabadan hayır da gelmez efendim, ben olsam bunu taktıracağıma sigarayı bırakırım
  • merhaba.arabama rüzgarlık taktırdım.yalnız bazı yerlerden 3m yapıştırıcı salmış.yolda giderken tıkır tıkır ses yapıyor.rüzgarlığı daha sağlam yapıştırmak için 3m çift taraflı yapıştırıcı haricinde tavsiye debileceğiniz yapıştırıcı varmı acaba
  • Beyaz Duster ıma mügen tip olandan kendim taktım. Bence çok yakıştı. Ayrıca camı yarım açsanda içeri rüzgar girmiyor. sadece camları yıkarken zor oluyor o kadar.
  • benim araç aldığımda üstünde vardı

çıkartmak istiyorum ama siyah silikonla yapıştırmışlar asılsam iz falan kalır mı acaba?

Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler?
  • Ben görüntüsünü hiç beğenmiyorum.Bana göre araçları iğrenç gösteriyor.
  • Takip...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2 saat uğraşıp çıkarttım bugün

resmen kalitesizlik katıyor arabaya başka işe yaradığı yok
  • özellikle yazın iki camı bir parmak açık bırakınca arabanın içi eskisi gibi fırın gibi olmuyor. Yani camı açık bırakabilme avantajın var.
  •  Cam Rüzgarlığı +'lar, -'ler?

bence kullanışlı. klima kullanmıyorum pek çok işime geliyor. rüzgarı kesiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.