Bugün Balıklı Rum Hastanesi önündeki ışıklarda durduğum sırada cam silen bir şahıs arabaya yaklaştı. Ben silme dedikçe her zamanki yaptıkları tavrı gösterip camı batırmaya başladı. Ben camı silme derken ayağımı frenden çekmişim. Öndeki araca dokundum. Çok şükür ki iki araçta da bir şey yoktu. Öndeki araçtaki arkadaşa durumu anlattım ve özür diledim. Arkadaş da gayet anlayışlı bir şekilde sorun yok dedi. Ama esas mesele bunlar artık trafik güvenliğini tehdit etmeye başladılar.
Toplayıp sınırdışı etseler bunları toplum gereksiz bireylerden kurtulur.
hocam ben onları görür görmez beyzbol sopasını gösteriyorum bazıları buna rağmen kafa tutuyor hemen kontağı kapatıp sopayla arabadan fırlıyorum genelde kaçıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır
hocam ben onları görür görmez beyzbol sopasını gösteriyorum bazıları buna rağmen kafa tutuyor hemen kontağı kapatıp sopayla arabadan fırlıyorum genelde kaçıyorlar
Dediğin 2 kişi olduklarında işe yarayabilir ama bizim buralarda öbek halinde iş yapıyorlar.
BatuKırB
kullanıcısına yanıt
Yarın bir gün bıçaklar ya da vururlarsa en kötü döverlerse aklınız başınıza gelir.
Görür görmez arayın polisi,belediyeyi onlar halletsin.Sizin uğraştığınıza değmez.
Polis,belediye bir şey yapmıyorsa Bimer var ona başvurun.
Polis ve Belediye çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunun görevlerini yerine getirmediklerine dair.
Bildiğim kadarıyla aracınızda kamerada var.Bunla da bu cam silen vs. leri kayıt altına alabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Yarın bir gün bıçaklar ya da vururlarsa en kötü döverlerse aklınız başınıza gelir.
Görür görmez arayın polisi,belediyeyi onlar halletsin.Sizin uğraştığınıza değmez.
Polis ve Belediye çalışanları hakkında suç duyurusunda bulunun görevlerini yerine getirmediklerine dair.
Bildiğim kadarıyla aracınızda kamerada var.Bunla da bu cam silen vs. leri kayıt altına alabilirsiniz.
Simdiye kadar her seferinde "silme uzerimde nakit para yok, bana vakit harcayacagina baska bir araci sil para kazanirsin" dedim. Her seferinde inatla silip para beklediler. Duzgun bir sekilde "birader param yok dedim ya" dedim. Canin sagolsun diyip gittiler. Adamlari herkes tersleyince duzgun konusana gulumseyerek cevap verdikleri cok oluyor. Bu taktigi kullanmanizi oneririm.
eleman gelince silecekleri çalıştırıyorum. bazısı çok sinirleniyor. ee napalım, bıktık artık
quote:
Orijinalden alıntı: carretera
Simdiye kadar her seferinde "silme uzerimde nakit para yok, bana vakit harcayacagina baska bir araci sil para kazanirsin" dedim. Her seferinde inatla silip para beklediler. Duzgun bir sekilde "birader param yok dedim ya" dedim. Canin sagolsun diyip gittiler. Adamlari herkes tersleyince duzgun konusana gulumseyerek cevap verdikleri cok oluyor. Bu taktigi kullanmanizi oneririm.
Alıntıları Göster
Bunlara ve dilencilere para verenler olduğu sürece azalmaz artarlar.
Kimse para vermesin 1 tane bile kalmaz.
carreteraC
kullanıcısına yanıt
Bir dahakine dediğiniz deneyeceğim. Sonucu buradan paylaşırım.
commandxC
kullanıcısına yanıt
Düşünsene hocam sen sabahtan akşama kadar çalışıp zar zor ekmeğini kazanıyorsun, adam hiç çalışmadan iki araç arasında dolanıp bizden zengin oluyor. Eli ayağı tutana hayatta para vermem, ama bazen bir şey satana medela kalem çakmak vs 1 tl verip alıyorum sonuçta bir şey satıyor diye ama bakalım bu suriyelilerden sonra halimiz ne olacak
Balatta bir kız çocuğu arabanın camına tutunmuş ayağında paten varmış gibi bi 100 metre felan gitmişti Amacıda bi mendil satmak.
quote:
bu destansı ve insansı hareketinizi kendinize saklasanız, burada insanlara kötü örnek olmasanız daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: anyhill
quote:
bu destansı ve insansı hareketinizi kendinize saklasanız, burada insanlara kötü örnek olmasanız daha iyi olurdu.
Alıntıları Göster
Ben bu arkadaşların olduğu kavşaklara önümdeki ile aramda boşluk bırakarak giriyorum. Silmeyi bırakmazsa öne gazlıyorum, geri gazlıyorum, öne gazlıyorum, geri gazlıyorum... "Manyak" deyip bırakıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
Ben bu arkadaşların olduğu kavşaklara önümdeki ile aramda boşluk bırakarak giriyorum. Silmeyi bırakmazsa öne gazlıyorum, geri gazlıyorum, öne gazlıyorum, geri gazlıyorum... "Manyak" deyip bırakıyorlar.
Alıntıları Göster
şirket olmuş hepsi polis bunları tutsa ne yapacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
hocam onu yapınca yapışıyorlar arabaya tiptemi birşey var yoksa arabadamı anlamadım boş diye dağ yoluna giriyorum oradada gül satan bir adam türedi adam kimsenin camına yapışmadığı halde ısrarla her seferinde gelip bana yapışıyor istrmiyorum diyorum gitmiyor arabayı biraz ileri alıyorum yine yapışıyor
dikkat ettim sadece bana yapışıyor sopa göstermedim henüz ama istiyor
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Şu tiplere baksanıza para vermeden nasıl kurtulacağız bunlardan. Belli yerleri bellemişler sürekli oralarda bulunuyorlar misal İstanbul'da İnönü'den Beşiktaş'a inen caddede ışıklarda sürekli görüyorum, birileri nedense görmezden geliyor.
Şu tiplere baksanıza para vermeden nasıl kurtulacağız bunlardan. Belli yerleri bellemişler sürekli oralarda bulunuyorlar misal İstanbul'da İnönü'den Beşiktaş'a inen caddede ışıklarda sürekli görüyorum, birileri nedense görmezden geliyor.
yuh yaaa, bu ne böylee?!?!?!?! bunlar tinerci felan değil, bildiğin eşkıya! gaspçı! yazıklar olsun şunlara ses çıkartmayan devlete. devlet ben koruyamıyorsa ben ne diye vergi veriyorum? olacak şey değil. inş bir hakim yada savcının aracına denk gelirler, yoksa hiç bir şey yapılmayacak gibi.
derememoD
kullanıcısına yanıt
devletin toplayamadığı vergiyi alıyorlar
Ben direk silecekleri çalıştırıyorum , çekip gidiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Senin bu söylediklerin medeniyetin olduğu ülkelerde geçerli