Şimdi Ara

Cam Suyu Dondu Yardımlarınızı Bekliyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: War Rock

sakın yukarıdaki arkadaşı dinleyip kolonya felan dökmeyin aracınız felan yanar ölebilirsiniz saçmasapan tavsiyeler tavsiyeye bak kolonya koyacakmış o motor sıcaklığıyla o kolonya parlayıp bütün arabayı yaktıracak.

Valla sorma tam ben yazacaktım , alkol koy demiş adam :D Konuya gelirsek ben A101 den aldım önce suyu tamamen bitirdim , bende donma yapmadı

• Ben bu sene kış olmaz diye ilgilenmemiştim hiç. Yarım seviye normal kaynak suyu vardı ve donmuş. 1 saat yol gittim motor ısındı ama yine de çözülmedi, araç güneşte kalsa bile çözülmüyor :D Yarısına da antirizli cam suyu doldurdum. O donmuyor ama altındaki su halen donuk   Ilık su dökecektim de sonra vazgeçtim antifili cam suyu koydum. Çözülmezse bir de koyduğum su da donacak boşaltamayacağım.

Acelemiz yok 2 3 gün sonra gündüz sıcaklıkları artmaya başlıyor. Eskişehir de cumartesiden beri gündüzleri de eksilerin altında. pzt salı çarşb gündüz bile -7 dereceydi.

• Tee 1 ay önceden koydum antifrizli suyu.. sizin yerinize de sıkarım camlarıma hocam sizi anarak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.