Şimdi Ara

Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeş kusura bakma ama çok çok çok kötü olmuş. gül gibi canım civici doğan görünümlü şahine sokmuşsun.
    bende çok acilen çıkar ve eski asaletli duruşuna geri dönsün .
  • Hocam ruhsata işlet sıkıntı olmaz.Rsike girmene değmez kıl bi polise denk gelirsin fln
  • bende ruhsata işletmek gerekiyor diye biliyorum
  • Yüksek zeka seviyeli polislere denk gelme ihtimaliniz oldukça fazla ki polislerimizin içinde bu zeka oranı da fazla.
  • Renk değişimi aracın %30'undan fazlaysa ruhsata işletilmesi gerekiyor diye biliyorum. Öyle enteresan bir şey var. Detayını araştırmak lazım.

Arkadaşım Polo'yu 2 yıldır bu şekilde kullanıyor. Hiç sorun yaşamadı polisle tavan folyosu yüzünden.
  • Hayırlı olsun kardeşim bir sorum olacaktı, siyah dışında başka renk yapabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aviator44 -- 6 Haziran 2014; 15:38:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aviator44

Hayırlı olsun kardeşim bir sorum olacaktı, siyah dışında başka renk yapabiliyor muyuz?

kumlu bej?
  • Ben hem tavan hem kaput yaptırdım ruhsatada işletmedim.! Çünkü karbon kaplama siyah aracın rengide siyah
  • normalde tavanın tamamı kaplanınca ruhsata işlenmesi lazım, bu ikinci renk için oranı aşıyor tavan ama sunroof olduğu düşünülürse kaplanan alan küçülüyor, ayrıca kaliteli arabalarda çok yakışan bir uygulama bu, birçok araç fabrikasyon olarak tavan parlak siyah (cam tavan değil) piyasaya sürülüyorken arabaya yapılan en ufak eklemede araca faça şahin muamelesi yapanlara da Allah akıl fikir versin
  • Dolu C serisinde var siyah folyo ama ne olur bilmiyorum sonu?
  • Arkadaşlar ilk çevirmeyi biraz önce atlattım.. Evrak kontrolünden sonra gönderdi.. Sorun yok şimdilik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

normalde tavanın tamamı kaplanınca ruhsata işlenmesi lazım, bu ikinci renk için oranı aşıyor tavan ama sunroof olduğu düşünülürse kaplanan alan küçülüyor, ayrıca kaliteli arabalarda çok yakışan bir uygulama bu, birçok araç fabrikasyon olarak tavan parlak siyah (cam tavan değil) piyasaya sürülüyorken arabaya yapılan en ufak eklemede araca faça şahin muamelesi yapanlara da Allah akıl fikir versin

+1, google görsellere şahin tavan folyo kaplama yazınca bile şahin çıkmıyor, dediğiniz gibi yeni model beyaz araçların hepsine çok yakışıyor, ve çevremde audi, vw, opel, mazda,kia gibi bir çok markada görüyorum, şahinde henüz denk gelmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.