Şimdi Ara

Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede orijinal cam tavanlı amg paket Mercedes c serileri modifiye edilmiş denilerek bağlandı. Bence şansınızı zorlamayın
  • hocam kanunen yasak. bunun ötesi yok. evet araç bağlanır, yada insaflı polis arkadaş ceza yazar gönderir. rus ruleti yani... tamamen şansına kalmış.
  • ehliyet ruhsat dediğinde , sadece tek rengi görürse ve kotasını doldurma aşamasındaysa sonuç burda yazılan gibi bişi olmaz ya gibi bitmeyecek
  • mitsubishielectric kullanıcısına yanıt
    nasıl kım cıkarıyor ara bannınn bellı oranında renk değişikliği yaptıysan bunu ruhsata işletmen gerek zaten olan bişey yenı cıkmadı yanı mılletı yanlış bılgılendırmeyın lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

nasıl kım cıkarıyor ara bannınn bellı oranında renk değişikliği yaptıysan bunu ruhsata işletmen gerek zaten olan bişey yenı cıkmadı yanı mılletı yanlış bılgılendırmeyın lutfen

''riski olduğuyla ilgili eleştiriler aldım''

Elestiriler alindigina binaen yazdim hocam.
    Aractaki tum degisiklikler ruhsata islenmek mecburiyetindedir. Yoksa ilk uygulamada sikinti cikarmasi kacinilmaz.
    Mesajda sanki kesin degilmis gibi yazilmis ben onu soyluyorum. Kesin ariza cikaracaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple değil de sunroof görünümlü bir şekilde kaplansa muayene de ağır kusur mu?
  • Bende de beyaz honda civic var. Tavanı sizin gibi kaplatmayı düşünüyordum. Milli Eğitim'de çalıştığım için sınavlarda polislerle çok işimiz oluyor. Hangisine sorsam bağlarız dedi. Aracın önemli bir bölümünün rengi değiştiği için ruhsata işlenmesi gerekiyor dediler.
  • ruhsata işlet paşa paşa bin, bu tavırlar ne ?

• Karayolları Trafik Yönetmeliği

Madde 60 - Belirli araçlarda, bu Yönetmeliğe bağlı 1 ve 2 sayılı Cetvellerde yer alan ve çalışma yerini ve şeklini, kapasite ve diğer niteliklerini belirleyen plaka, ışık, renk, şekil, sembol ve yazı gibi ayırım işaretleri bulundurulması zorunludur.
    Araçların dışında bulundurulması zorunlu işaretlerden başka, araçlara; reklam, yazı, işaret, resim, şekil, sembol, ilan, flama, bayrak ve benzerlerinin takılması, yazılması, sesli ve ışıklı donanımların bulundurulması ve izin verilmesine dair esas ve usuller ile diğer hususlar İçişleri Bakanlığınca çıkarılacak yönetmelikte gösterilir.
    (Mülga üçüncü fıkra: RG-18/05/2007-26526)
    Ayırım işareti bulunmayan araçlar trafikten men edilir.
    İzin alınmadan bulundurulan diğer işaretlerle ilgili olarak bütün sorumluluk ve giderler işletene ait olmak üzere yazılan yazılar sildirilir ve takılan donanımlar söktürülür.

MADDE 65 – (Değişik:RG-9/9/2011-28049)
    Araçların üzerinde, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelikte belirtilen şekillerde yapılan her türlü teknik değişiklik ile aracın rengine ilişkin değişikliklerin, değişikliğin meydana geldiği tarihten itibaren otuz gün içinde herhangi bir trafik tescil şube veya bürosuna bildirilerek tescil kayıtları ile belgelerine işletilmesi, araç sahibinin adresine ilişkin değişikliklerin ise, otuz gün içinde herhangi bir trafik tescil kuruluşuna bildirilmesi zorunludur.
    Emniyet Genel Müdürlüğü, araçlar üzerinde teknik değişiklik yapan veya yapılan değişikliklere ilişkin belgeleri onaylayan kişi veya kuruluşlara, bu değişikliklerin aracın bilgisayar kayıtlarına işlenmesi amacıyla bildirim zorunluluğu getirmeye, bu bildirimlerin yapılmasına ilişkin usul ve esasları, Maliye Bakanlığının görüşünü almak suretiyle belirlemeye yetkilidir.
    Üzerinde değişiklik yapılıp da süresi içinde bildirilmeyen araçlar, değişiklik belgelendirilip trafik tescil kuruluşunda tescil edilinceye ve belgelerine işletilinceye kadar trafikten men edilir.

• tamamen polisin insiyatifine kalmış olay.Bağlanır mı evet bağlanır. Yasal mı ? Evet yasal.
  • ceza yazıp ruhsata işletmen için süre veriliyor,işletmeyip bir sonraki çevirmede plakan sorgulanınca bağlatman çıkıyor.ben sadece uyarı aldım sonra ruhsata işlettim muayenede.şimdi çift renk geçiyor araç
  • eyvallah dostlar.. Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderhook

Arkadaşlar beyaz honda civic tavanını siyaha kaplattım.. Etraftan arabanın polis tarafından bağlanma riski olduğuyla ilgili eleştiriler aldım.. Gerçeklik payı nedir? Hiç başına gelen oldu mu, ya da böyle bir olaydan duyumu olan var mı? Herkese teşekkürler..

Kaca yaptirdin usta? Zamanla catlama yapiyor diye duydum. Ayrica cizilme oluyor kimilerinde. Sende durum nedir? Garantisi varmi bu tur olaylara karsi

Bu arada ruhsata islet gitsin. Kafan rahat olur en azindan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Haziran 2014; 11:14:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Arkadaşlar beyaz honda civic tavanını siyaha kaplattım.. Etraftan arabanın polis tarafından bağlanma riski olduğuyla ilgili eleştiriler aldım.. Gerçeklik payı nedir? Hiç başına gelen oldu mu, ya da böyle bir olaydan duyumu olan var mı? Herkese teşekkürler..

Kaca yaptirdin usta? Zamanla catlama yapiyor diye duydum. Ayrica cizilme oluyor kimilerinde. Sende durum nedir? Garantisi varmi bu tur olaylara karsi

Hocam kuzenimin arkadaşı yaptı işçilik vermedim gibi bişey.. sadece malzeme parasına 100 TL verdim.. piyasada ki en kaliteli malzemelerden birini kullandık.. ama sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.. yaptırmadan önce yaptığım araştırmalarda boyaya zarar vermediği bilakis koruma sağladığı yönünden bilgi edinmiştim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Hocam kuzenimin arkadaşı yaptı işçilik vermedim gibi bişey.. sadece malzeme parasına 100 TL verdim.. piyasada ki en kaliteli malzemelerden birini kullandık.. ama sıkıntı çıkar mı bilmiyorum.. yaptırmadan önce yaptığım araştırmalarda boyaya zarar vermediği bilakis koruma sağladığı yönünden bilgi edinmiştim..

Bazen bende dusunuyorum ama satarken falan sokerken sorun cikar diyorum vazgeciyorum. Resim ekleyebilirsen bizde bi bakalim araca. Kac modeldi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanÇelik

Görünüşten öte koruma özelliğide var, kuş pisliği yanığı yüzünden şuan kaputu boyatmayla yüz yüzeyim.

Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı?

Kaç ay kaldı da yandı yahu

• Bu tarz uygulamaları ruhsata işletmeniz gerekmektedir. Kısa süreli ve istisnai durumlarda bu tarz uygulamalara ses çıkartılmamakta (seçim zamanlarında araçların parti renklerine kaplatılması gibi) ancak normal zamanlarda araç üzerinde yapılan değişikliklerin ruhsata işletilmemesi halinde size sıkıntı çıkartırlar.
  • Araç 2013 model.. aracın ilk hali, uygulama yapılırken ve son halinin fotoları..

Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı?

• quote:

Araç 2013 model.. aracın ilk hali, uygulama yapılırken ve son halinin fotoları..

Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı? Cam tavan görünümü (siyah folyo) yüzünden araba bağlatan var mı?

Guzelmis. Hele beyaz arabada siyah tavan cok hos oluyor. Bide camlara film attinmi tamamdir. Hayirli olsun

• UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Eski sahibiden kalma, saolsun hanım abla görmemiş sanırım, Adana'nın sıcağında bu hale gelmiş, normalde bu kadar belirgin değil ama flaş vurunca böyle görünmüş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.