Şimdi Ara

Çamaşır Bulaşık Makinesi Çalınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin düşündüm de evdeki en pahalı en yeni eşyalar çamaşır ve bulaşık makinesi

Bunları çalabilen var mıdır?

Bu ara Instagramda altın dolar euro falan alıp evine resmen balya balya koyanlari görüyorum

Abi manyak mısınız dedektör ile 2dkda buluyorlar bir arkadaşım vardı böyle çok uyardım ettim en sonunda bankaya koycam tamam dediydi ama Allah bilir evi de bahçeliydi ha

Herkesi fiziki altına yönlendiren bir lobi var ama o fiziki altın nereye konacak omg? Bankalar da korkunc makaslar istiyor nasil fiziki altin alabilir bi insan

Bursaya gittigimde teyzem altın zincir bilezik falan takıyordu dedim teyze nabiyon omg yolunu kescek bi Suri canını alcak

Cüzdanımda bile max 400 lira taşırım ne olur ne olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Makas ne olursa olsun mobilden alırım. Fiziksel alan da bu devirde ne bileyim

• Amulet kullanıcısına yanıt
    İnan çok var hocam
    Bir de alıp kuyumcuya birakanlar var o zaten tamamen risk kuyumcu bi kaciyo paralar nanay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyaz eşya çalınmaz bence.

bankadan altın döviz alırsan, ani artış olunca makası öyle açıyolar ki satamıyosun.

ben de gerçi bankadan baya bişey almıştım ama senelerce biriktirdikten sonra geçen hafta satmıştım hepsini.

• seneler önce dolar 7 TL olunca adamlar makası 1 TL yapmışlardı yani elindeki doları satarsan sana 7 değil 6 TL veriyolardı. terbiyesizliğin geldiği nokta.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

türkiyede şuan en iyisi malda kalmak gibi

cash is king devri bitti dövizin içinden geçti trump

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.