bosch wtw86561 kurutma mak,nası aldım sabah geldi servisde hemen sonra geldi ilk çalıştırmayı yaptı...
cihaz ağustos 2010 üretimi servisde teyit etti...yeni versiyon tuzlar kare ekran beyaz,562 olanını istanbulda hiçbir baide bulamadım...bosch türkiye ise 561 in yeni versiyonunun 562 olduğunu söyledi...fotoğrafatki versiyonla aynı önceki sayfalardaki ama ecologicxx 7 yazıyor ecologicxx 7s yazmıyor servis hepsi aynı dedi...fiyata gelince bosch bainden kredi kartı tek çekim 1340tl ye dün aldım...çok uygun bence bosch için...miele alıcaktım sonra bu fiyata bosch bulunca vazgeçtim...
561 yeni versiyonunun kullananlar programlar ve makina özelllikleri hakkında bilgi veririses sevinirim,
birde lambası program başlarken yanıyor sonra sönüyor,filtresini kendi temizliyormuş...
son olarak çamaşır makinasının yanına kurutma çamaşır odasına koyduk ama üst üsttede konuyormuş servis ücrestsiz bosch marka üste koyma aparatında verdi,kurulumda ücretsizmiş...
Hayırlı olsun güle güle kullanın bende bu modeli araştıryorum hangi bayiden aldığınızı paylaşabilirmisiniz birde bu model için kimisi yerli kimisi alman diyor bu işin aslı nedir bilen varmı ha bide bu modelde havalandırma koku önleme gibi programlar varmı
çok önemli bir detayı hemen vereyim size sakın lacoste türü t shirtlerinizi 561 e atmayın benim 3 tane t shirtümün içine etti 561 çektiler küçücük kaldılar!!!!
yünlü yada pamuklu kumaşlara çok dikkat edi,p en hassası seçmemizi kurulumu yapan servisde söyledi...
dün ve bugünde kulllandık eski mieleye göre sesi bayağı az hemde içeriyi katiyen ısıtmıyor.zaten bizde çamaşır odasından bugün balkona aldık yerden bayağı tasarruf oldu.
513 deki gibi yünlü sepeti takılamıyor ama yünlü dede çok hassası seçmelisiniz...ama şu çok iyi yıkadıktan 2 saat sonra herşey kuru ve balkondaki tzozu kiri almıyor.tüm kurutma makinaları ya alman ya slovakya..bana geln ürünün ürün kodundan almanya ağustos 2010 üretim olduğunu söyledi servis...ama eski panellliler eski üretim
birde bosch un merak ettiğim kurutma makinasını beğenmeyen 1 ay içinde iade ediyor bu iade edilen makinaları ne yapıor acaba tekrarmı satıyor,eğer satıyorsa çok kötü
çok önemli bir detayı hemen vereyim size sakın lacoste türü t shirtlerinizi 561 e atmayın benim 3 tane t shirtümün içine etti 561 çektiler küçücük kaldılar!!!!
Bu sadece wtw86561 modeli içinmi yoksa genel olarak bütün kurutucuları kapsıyor. diğer kurucularda aynısı olurmu.
Orijinalden alıntı: kamerhan_55
Bu sadece wtw86561 modeli içinmi yoksa genel olarak bütün kurutucuları kapsıyor. diğer kurucularda aynısı olurmu.
diğer kurutucularda aynısı olurmu bilemiyorum benim ilk kurutucum 561 ve başıma böyle bişey geldi,korktuğum başıma geldi yani....gömlekleri t shirtleri korkarak atacaksam kurutucunun ne anlamı kaldı kardeşim
Ben tüm çamaşırlarımı kurutuyorum makinede şimdiye kadar çekme gib hiçbir sorun çıkmadı..
Bende tişörtümü kurutucuya atıyorum ama çekmiyor. Ama benim tişörtler lacost değil
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Bende tişörtümü kurutucuya atıyorum ama çekmiyor. Ama benim tişörtler lacost değil
valla sorun t shirtdemi bendemi kurutucudamı bilmiyorum , ben sentetik dolap kuruluğu+hassas+kolay ütüleme fonksiyonlarının tümünü seçtim burda bi yanlışlık olamaz sanırım, yinede 3 t shirtde boydan çekti
Bütçem 150 lira... Çamaşır kurutucusu önerisi yapar mısınız? Bunu gözüme kestirdim ama hiç yorum yok.
benim aldığım lg düşük devirde dönüyormuş kurutma yaparken sıkma yapar gibi hızla dönmüyormuş
ama benim aklımda kalan boschta vs devir hızları vardı 1000devir 1400 devir diye
kurutma yöntemimi farklı acaba yoksa evdekilermi farketmedi
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
benim aldığım lg düşük devirde dönüyormuş kurutma yaparken sıkma yapar gibi hızla dönmüyormuş
ama benim aklımda kalan boschta vs devir hızları vardı 1000devir 1400 devir diye
kurutma yöntemimi farklı acaba yoksa evdekilermi farketmedi
Selamlar
Bosch de Hızlı dönmüyor o devirler Ç.makinasındaki sıkma devrini, kurutmaya o deviri giriyorsunuz (Kurutmada o devirde sıkılan çamaşıra göre kurutma uyguluyor.)
@grravity
Bence siz kurutmada sıcaklık ayarı var onu minumuma indirin öyle deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: L-H-T
Bütçem 150 lira... Çamaşır kurutucusu önerisi yapar mısınız? Bunu gözüme kestirdim ama hiç yorum yok.
150 Liraya 0 kurutma makinesi bulmanız zor ama size Arçelik Superdry-41KT modellerini öneririm sahibinden.com'da bulabilirsiniz.
yeni versiyon 561 kullanıcılarına 2 sorum olucak
1.üstetki yoğuşma kabı bugün söktüm tamamen doluydu ama makina uyarı vermedi tekrar çalıştırdım kap yine dolmuştu zannedersem içinde bir hazne daha var...kap tamamen dolunca makina çalışıyormu yoksa çalışmıyormu bileniniz varmı?
2.makinada progaramı seçtik kurutuyor zaman 2 saat 11 dakika diyelim makinayı başa beklet tuşundan durdurunca ve tekrar çalıştırınca makina tekrar programı en baştan başlatıyor yani kaldığı yerden devam etmiyor
3.lcd ekran üzerinde çamaşır makinasında sıkıyor deterjan alıyor yazıyor ama kurutucuda sadece süre çizgisi üstünde semboller var birşey yazmıyor...sizdede böylemi
quote:
Orijinalden alıntı: kaizma
1.üstetki yoğuşma kabı bugün söktüm tamamen doluydu ama makina uyarı vermedi tekrar çalıştırdım kap yine dolmuştu zannedersem içinde bir hazne daha var...kap tamamen dolunca makina çalışıyormu yoksa çalışmıyormu bileniniz varmı?
2.makinada progaramı seçtik kurutuyor zaman 2 saat 11 dakika diyelim makinayı başa beklet tuşundan durdurunca ve tekrar çalıştırınca makina tekrar programı en baştan başlatıyor yani kaldığı yerden devam etmiyor
3.lcd ekran üzerinde çamaşır makinasında sıkıyor deterjan alıyor yazıyor ama kurutucuda sadece süre çizgisi üstünde semboller var birşey yazmıyor...sizdede böylemi
1-?561-562 kurutma makineleri kondenseri temizlemek için yoğuşmuş suyu kullandıkları için kabın dolup boşalması ondan kaynaklanıyor 2-)evet öyle 3-)evet tüm 561 ve 562 lerde böyle..
quote:
Orijinalden alıntı: gökoş
quote:
Orijinalden alıntı: L-H-T
150 Liraya 0 kurutma makinesi bulmanız zor ama size Arçelik Superdry-41KT modellerini öneririm sahibinden.com'da bulabilirsiniz.
Fakir Viva Çamaşır Kurutucusu 130 lira ama hakkında hiçbir yorum bulamadım. Stella gibi bir şey var onun fiyatı da o civarlarda.
quote:
Orijinalden alıntı: kaizma
2. sorunuza cevap vereyim makineyi başlat beklet tuşuna basıp durdurup sonra cihazı tekrar çalıştırınca makine en baştan başlamıyor süre bir kaç dakika içinde güncelleniyor ve başlat beklet tuşuna basmadan önce kaç dakika kaldıysa oradan devam ediyor kısa süre sanki programı baştan başlatmışsınız gibi süre yazıyor ekranda ama sonra süre güncelleniyor
Merhaba siemens wt46s511TR ile WT46S513TR arasında ne fark var acaba
quote:
Orijinalden alıntı: _EFE_
WT46S511 8kg normal kurutma makinesi WT46S513 ise 512'nin dış görünümü değiştirilmiş yeni versiyonu Buharlı programları var ayrıca kuru temizleme yapabilirsiniz bu makinede ikisininde elektrik tüketimleri aynı.. WT46S511 yerine 2 ay sonra çıkacak WT46S595 modelini öneririm..
Bosch WTS86513TR kurutma makinesi 1799TL yerine sadece 1000TL ilgilenenleri BoschPark.com'a davet ediyorum tüm yeni modeller orada.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _EFE_
WT46S511 8kg normal kurutma makinesi WT46S513 ise 512'nin dış görünümü değiştirilmiş yeni versiyonu Buharlı programları var ayrıca kuru temizleme yapabilirsiniz bu makinede ikisininde elektrik tüketimleri aynı.. WT46S511 yerine 2 ay sonra çıkacak WT46S595 modelini öneririm..
Buharlı program ne işe yarıyor. Birde kuru temizleme özelliğinin performansı nasıl Beyaz eşyalarımın pazarlığını yapıp siparişimi verdim. Değiştirmeye değer mi?
quote:
Bosch WTS86513TR kurutma makinesi 1799TL yerine sadece 1000TL ilgilenenleri BoschPark.com'a davet ediyorum tüm yeni modeller orada.