Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.615
Cevap
473
Favori
2.767.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@T-una

hocam yanıtın için teşekkürler ben dediğin gibi yarın bir kaç bayiyle görüşeyim bu 8 kg lık model için

Overlackmania zamanın varsa Bosch ve Siemens'in beklenen yeni serisi IQ Drive larıda bekleyebilirsin. Fakat düşün Blue Therm'i 4000TL den piyasa soktular geçen bir yazıda IQ Drive Serisi Kurutma Almanya menşei web sitesi linkine baktığımda yanılmıyorsam 1423Euro felandı. Düşün Türkiyeye ne kadar gelir...

Diğer yandan biliyorsun ki her yeni çıkan ürün eskisinden daha iyi olacak diye bir şey yok, bir çok üründe eski modeli arattığı bile olabiliyor. Herkes için hayırlısı olsun, güle güle kullanın...

• @T-una

sağol hocam yani fazla abartmaya gerek yok ben yarın bir kaç bosch bayisi ile 8 kg lık b sınıfı kurutma makinesi ile ilgili görüşeyim rahat rahat herşeyi ile yeterli gelir bize
  • selam,
    arçelik 2760 kt aldım bugün.
    yarın servis getirip kuracak.
    499 tl kredi kartı tek çekim.
    kullanalım görelim bakalım...
  • Pompera öncelikle güle güle kullan,

Arçelik ürünlerinizden umarım memnun olursunuz, almak isteyen arkadaşlar için de bir kaç cümleyle inceleme yazmayı ihmal etmeyin lütfen...
  • 500tl 12 taksitle komşum aldı arçelik 2760kt parasına göre 10 numara bende 6 7 aydır kullanıyorum evde nem problemimiz oldu fakat çamaşır makinem 800 devir bu yüzden uzun süre kurutmak gerekiyor banyoda çok ısınma yaptığı için nemleniyor komşumda böyle bir sorun olmuyor başka 2760 kullanan varsa nem oluyormu yazarsa daha iyi açıklanmış olur
  • @gökoş

hocam bosch ile ilgili söylentiler güvenilir kaynaklımı ona göre hareket edeceğimde yeni kurutma makinelerimi geliyor

bunlardanmı bahsediyorsunuz

LİNK 1

LİNK 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 24 Kasım 2009; 21:38:36 >

• Ciddiye almayın gökoş arada bir böyle şeyler yazar

Yeni modeller çıkacak olabilir ama WT46S511'i 950 ye taksitli alabiliyorsanız çok iyi bir fiyat
  • merhaba,
    makinayı mutfağa koyduk. balkonu mutfağa dahil etmiştik zamanında.
    orası uygundu ve öyle yaptık.
    öncelikle evet ısı oluyor ve 1.5 saat ortalama kurutma süresinde sona doğru pik yapıyor.
    lakin balkon camı çok büyük olduğu için 2 dakikalık açmada anında mutfak soğudu :)
    özetle banyoya değil de balkona koymak ile akıllıca bir iş yapmış olduk.

iş bitti,makinayı açtık al giy olmuş herşey :D
    en korkunç yanın da şu oldu.
    filtreyi açtığımızda samimi söylüyorum şok olduk.
    bir avuç yıkanmış! çamaşırdan kıl tüy çıktı...

bugün her bayram olduğu gibi (bayramlıkları birkaç gün önce almıştık)
    iç çamaşırı atlet çorap vs. aldık ve evde bunları da giymeden bi havalandırma modunda bakalım dedik,sonuç aynı bir yığın tüy!

hijyenin zirvesi bu makina...
    tavsiye ederim :)))

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompera -- 26 Kasım 2009; 6:13:38 >

• Orijinalden alıntı: pompera

merhaba,
    öncelikle evet ısı oluyor ve 1.5 saat ortalama kurutma süresinde sona doğru pik yapıyor.
    lakin balkon camı çok büyük olduğu için 2 dakikalık açmada anında mutfak soğudu :)

iç çamaşırı atlet çorap vs. aldık ve evde bunları da giymeden bi havalandırma modunda bakalım dedik,sonuç aynı bir yığın tüy!

BÜTÜN BUNLAR ARÇELİK 2760 KT İLE OLUYOR 500TLYE GÜLEREK KULLANIN.

• bacalı olduğu için 400 lira

sonuçta bacasızını 500e verirken buna ne isteyebilirlerdiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: pompera

merhaba,

hayırlı olsun

bende çok düşündüm bu makineyi ama elek tüketimi korkutut beni hep

sonuçta bizde çok çamaşır yıkanıyor ve kışın çok işimize yarayacak ama elek tüketiminide tavan yaptıracak

c seviye olmsa hiç düşünmeyecemde

bu durum düşündürüyor beni işte

yünlü kurutmuyor sanırım bu makine

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: pompera

merhaba,

hayırlı olsun

bende çok düşündüm bu makineyi ama elek tüketimi korkutut beni hep

sonuçta bizde çok çamaşır yıkanıyor ve kışın çok işimize yarayacak ama elek tüketiminide tavan yaptıracak

c seviye olmsa hiç düşünmeyecemde

bu durum düşündürüyor beni işte

yünlü kurutmuyor sanırım bu makine

bizde elektronik sayaç var, 22:00'dan sonra eletriğin kw'si 75 krş.
    75 *4kw desek =300 krş eder.haftada 3 kez kullansak ortalama 1 tl,ayda 4 tl eder.
    para değil :)))

• merhaba, 2 ay önce bacasız olanını (arçelik) 499 tl ye aldık. çok yoğun kullanıyor olmamıza rağmen elektrik faturasında aman aman bir artış olmadı. 10-15 lira gibi bir fark var her zamanki rakamdan. öte yandan yaşanan konfor harcanan paraya göre çok iyi. her kış yaşadığımız nem ve evin her odasını kurutma alanı olarak kullanma zorunluluğundan kurtulduk. biz mutfağa koyduk. gürültüsüz birmakina değil ama kapı kapalı olunca duyulmuyor
  • profiloda kamya yapacakmış ama beklesek mi biraz
  • Kurutma Makinesinin yaydığı ısının sorun değil, hatta kışın yararlı olduğunu söyleyen arkadaşa katıldığımı eklemek isterim...

Artık küvet sefasını Fin Hamamı şeklinde değil Türk Hamamı şeklinde sürebiliyoruz
  • arçelik alacaktım bekle bekle gelmeyince dün bir fiyat araştırması yaptım
    siemens alacaktım kampanya var diye aradım birçok bayiyi ama istediğim modele 1400 dediler yada ellerinde yokmuş vs..

bende diğer seçenek olarak boschtan fiyat alayım dedim internettende çok araştırdım ve bana uygun bir bayi çıktı 1030 dedi +10 taksit bütün kartlara dediler akşama geliyorum görüşmek üzere dedim kapattım

hemen iş çıkışı soluğu orada aldım ve bu işi hallettim henüz gelmedi haliyle ,bayi kendilerine çarşamba fabrikadan göndereceklerini söylemişti zaten

bugün aramışlar eşimi ürün geldi teslimatı ne zaman yapalım diye sormuşlar yarın bir aksilik olmaz ise gelecek ve bende size bütün ayrıntılarını yazarım

http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/çamaşır-ve-kurutma-makineleri/kurutma-makineleri/solo/yoğunlaştırmalı-(bacasız)-kurutma-makineleri/WTS86511TR.html?source=browse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_can_do_this -- 10 Aralık 2009; 12:39:19 >

• İkmalci, hayırlı olsun...

Tiftiklere çok şaşıracaksınız

Güle güle kullanmanız dileğiyle...
  • TEŞEKKÜR EDERİM
    BUGÜN TESLİM EDİLDİ ,YARIN ÖĞLENE KADAR KURMAYA GELECEK YETKİLİ SERVİS
    BEN İŞTE OLUCAM AKŞAMA KADAR

PAZAR GÜNÜ DENEME YANILMA YAPARAK ÖĞRENMEYİ PLANLIYORUM KISMET

• SERVİSE SİNİR OLDUM DÜN ARADIM YARIN 12'YE KADAR GELİRSENİZ EVDEYİZ DAHA SONRA EVDE KİMSE OLMAYACAK DEDİM TAMAM DEDİLER VE BUGÜN 12:00 OLDU YARIM SAAT SONRA ORDA OLACAK ARKADAŞLAR HABERİMİZ YOK BÖYLE BİŞEYDEN DEMİŞLER, EŞİMDE İPTAL ETMİŞ SERVİSİ

HAYALLERİM YIKILDI
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.