Şimdi Ara

çamaşır makinası alacağım. ilgililerin tavsiyesini bekliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kartalaraz

iyi günler arkadaşlar bizim evdeki 20 yıllık arçelik çamaşır makinası emekliye ayrıldı.. oyüzden bizde yeni çamaşır makinası almaya karar verdik... arçelik markasını almayı düşünüyoruz..modeli 8104sj+garanti uazatma+elektirik süpürge hediyeli
    top:1.100 ytlye geliyor. ne dersiniz. birde arkadaşlarım bosch bak diyorlar daha kaliteli diyorlar... ayın 15 kadar arçelik kampanyası devam ediyor. yardımlarınızı acil bekliyorum.....

bu arada arçeliğn 2300 serisini kullandık::::: şuanda motoru çalışıyo ama kıvılcımlar var birde kartı yanmış.... tamirine 150 istediler..
    servisi ise 300istedi..

Sizdeki Arçelik 2300 makine Alman Siemens patentlidir, yani Arçelik'in kendi makinesi değildir. 8104SJ kaliteli bir makine değil, paranıza yazık olur, zaten hediye ettikleri süpürge de işe yaramaz. Ben onun yerine size yine Alman malı Siemens WM10S760TR öneririm. Bu modelin Arçelik'ten üstünlükleri saymakla bitmez, çok daha kalitelidir. Fiyatı da o civarlarda. Paranızın hakkını veren makine olsun. Aynısının Bosch olarak dengi WAS20760TR. Sizdeki 2300 gibi 15-20 sene arası gider. Arçelik'i en fazla 10-12 sene kullanırsınız, o da şansınız varsa.

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

iyi günler arkadaşlar bizim evdeki 20 yıllık arçelik çamaşır makinası emekliye ayrıldı.. oyüzden bizde yeni çamaşır makinası almaya karar verdik... arçelik markasını almayı düşünüyoruz..modeli 8104sj+garanti uazatma+elektirik süpürge hediyeli
    top:1.100 ytlye geliyor. ne dersiniz. birde arkadaşlarım bosch bak diyorlar daha kaliteli diyorlar... ayın 15 kadar arçelik kampanyası devam ediyor. yardımlarınızı acil bekliyorum.....

bu arada arçeliğn 2300 serisini kullandık::::: şuanda motoru çalışıyo ama kıvılcımlar var birde kartı yanmış.... tamirine 150 istediler..
    servisi ise 300istedi..

Sizdeki Arçelik 2300 makine Alman Siemens patentlidir, yani Arçelik'in kendi makinesi değildir. 8104SJ kaliteli bir makine değil, paranıza yazık olur, zaten hediye ettikleri süpürge de işe yaramaz. Ben onun yerine size yine Alman malı Siemens WM10S760TR öneririm. Bu modelin Arçelik'ten üstünlükleri saymakla bitmez, çok daha kalitelidir. Fiyatı da o civarlarda. Paranızın hakkını veren makine olsun. Aynısının Bosch olarak dengi WAS20760TR. Sizdeki 2300 gibi 15-20 sene arası gider. Arçelik'i en fazla 10-12 sene kullanırsınız, o da şansınız varsa.

1 saat önce makinayı aldık işlah SORUNSUZ kullanırız.. yarın gelecek . tabiki sizlere güvendiğim için simens markasını seçtim
    modeli
    simens wm 10 s 360tr
    fiyatı:1.100 ytl ..... peşin fiyatına 8 ay taksit....

hepsiburadada mevcut bu model...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtsiewm10s360tr

YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Temmuz 2008; 11:59:16 >

• candoğan sen üstünlükten ne anlayacaksın.daha içini görmediğin makineleri tavsiye ediyorsun birde malze kalitesinden bahsediyorsun.kör tuttutuğunu denk getirirmiş seninki de öyle.içini görmeden ne kullandığını görmeden.birisini kötülüyorsun birisini övüyorsun.

quote:

quote:

servisi ise 300istedi..

• quote:

Orjinalden alıntı: eribo

candoğan sen üstünlükten ne anlayacaksın.daha içini görmediğin makineleri tavsiye ediyorsun birde malze kalitesinden bahsediyorsun.kör tuttutuğunu denk getirirmiş seninki de öyle.içini görmeden ne kullandığını görmeden.birisini kötülüyorsun birisini övüyorsun.

quote:

quote:

servisi ise 300istedi..

neden vstel servisleride malları gibi acaba,yazım şekliniz çok bozuk tahsil ne acaba,

vestel beyaz eşya üretiyorsa bende zenci olayım ama size anlatamayız siz onun servisisiniz ya görsenizde görmezsiniz.

• quote:

candoğan sen üstünlükten ne anlayacaksın.daha içini görmediğin makineleri tavsiye ediyorsun birde malze kalitesinden bahsediyorsun.kör tuttutuğunu denk getirirmiş seninki de öyle.içini görmeden ne kullandığını görmeden.birisini kötülüyorsun birisini övüyorsun.

Bu konuda beni en son sorgulaması gereken kişilerdensin, emin olabilirsin bu konuda. İçini görmediğimi nereden biliyorsun? Ya da sen bu cihazları ne kadar tanıyorsun?
  • istersen o çok met ettiğin boshun elektronik kartlarının fotoğrafını yollayabilirim,hemen.AKO fimarsı ürettiği anakartı bochada satıyoru vestelede satıyor.herhalde buradan makine ne kadar tanıdığımı çıkartabilrisin,şuanda işyerimde profilo çamaşır makineside var.daha ne kadar inandırabilirim bilmiyoruma ma tamirciyim neticede.

doğru seni en son sorgulayan ben olmam gerekiyo çünkü bu işten anlamadığını söylüyorum onun için işine gelmiyor.
  • candogan,Hera Kore
    arkadalar simens ç. makinası buğün kuruldu.. çok hoş bir makina çok sessiz çalışıyor,elektirik saatine baktım gerçekten öbürüyle kıyaslanamayak derecede saat az dönüyor.. tekrar sağolasın... annem çok teşşekür etiyor sizlere .Allahrazı olsun...
    TEŞEKÜRLER....
  • quote:

istersen o çok met ettiğin boshun elektronik kartlarının fotoğrafını yollayabilirim,hemen.AKO fimarsı ürettiği anakartı bochada satıyoru vestelede satıyor.herhalde buradan makine ne kadar tanıdığımı çıkartabilrisin,şuanda işyerimde profilo çamaşır makineside var.daha ne kadar inandırabilirim bilmiyoruma ma tamirciyim neticede.

doğru seni en son sorgulayan ben olmam gerekiyo çünkü bu işten anlamadığını söylüyorum onun için işine gelmiyor.

o zaman sen de candoğan gibi düzgün bir şekilde fikrini söylersin. hiçbir karşılık beklemeden binlerce ileti göndermiş candoğan. sen de gönder sen de milletin sorularına cevap ver. herkes kendi kararını kendi verir zaten. sataşmanın anlamı yok. bir anda ne oldu da böyle konuşmaya başladın anlayamadım ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: erim11

quote:

istersen o çok met ettiğin boshun elektronik kartlarının fotoğrafını yollayabilirim,hemen.AKO fimarsı ürettiği anakartı bochada satıyoru vestelede satıyor.herhalde buradan makine ne kadar tanıdığımı çıkartabilrisin,şuanda işyerimde profilo çamaşır makineside var.daha ne kadar inandırabilirim bilmiyoruma ma tamirciyim neticede.

o zaman sen de candoğan gibi düzgün bir şekilde fikrini söylersin. hiçbir karşılık beklemeden binlerce ileti göndermiş candoğan. sen de gönder sen de milletin sorularına cevap ver. herkes kendi kararını kendi verir zaten. sataşmanın anlamı yok. bir anda ne oldu da böyle konuşmaya başladın anlayamadım ben.

evet arkadaşa katılıyorum herkesin yorumuna açık bir forum burası... her neyse örneyin ben vestel kesinlikle almam.(budolabı vestel,bulaşık makinası,tv çok sorunlu cihazlar.ben kullanıyorum) kişisel görüşüm arçeliği düşünme sebebimde 2300 makinadan memnun kalmamıdı.. ama öğrendim ki bu makinalar siemens üretmiş. benimde tercihim siemens oldu.. çünkü kullanmış olduğum makianydı simens adı nekadar arçelikte olsa içi simens..... candoğan ve diğer arkadaşın yorumuyla birleştirince sonuç siemens oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 12 Temmuz 2008; 16:43:30 >

• quote:

İş kartla bitiyorsa bana da AKO kart tak elimle çamaşır çitileyeyim, tövbe yaa. Kart markası aynı olsa da kaç tane farklı kalitede türü var. Kaç Bosch'un beyni gidiyor kaç, Vestel'in beyni gidiyor. Bosch S serisi ile İntraton'u kıyaslarsan İntraton'a makine diyemezsin. Çamaşır makinesi motorla kartla bitecek birşey değil, komple bir sistem, her detayı önemli. İsterse Bosch tüm parçalarını Vestel'e versin, Vestel vida sıkmasını bile beceremez. Ki Bosch'un buradaki fabrikalarında montajlananlar Almanya'dakiler kadar kaliteli işçilikten geçmiyor doğruya doğru. Bizdekiler kalite değil para peşindeler çünkü.

• quote:

candogan,Hera Kore
    arkadalar simens ç. makinası buğün kuruldu.. çok hoş bir makina çok sessiz çalışıyor,elektirik saatine baktım gerçekten öbürüyle kıyaslanamayak derecede saat az dönüyor.. tekrar sağolasın... annem çok teşşekür etiyor sizlere .Allahrazı olsun...
    TEŞEKÜRLER....

Cihazınız hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullanın.
  • vestel kadar dadik bir marka yoktur piyasada tamamen reklamlarla kampanylarla işi götürüyorlar.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın hepinziden özür dilerim.ama bu tür bir topikta aynı kibarlık derecesinde bende kendi fikrimi söylüyordum.konu klimaydı.ve candoğanın en ufak bir yazısı vs gibi alakası yoktu.taki ben "vestel" dedim ve candoğanı topikte bulduk yazısı aynen şu idi."eşeğe altın semer tak yine eşşektir." ve sonra o topik candoğana ile benim aramda herzaman ki gibi bir tartışmaya büründü.topik te konu ise 18000 btü lik klima idi

yani geldi salça oldu topiği konusundan ayırdı.bende kendi yaptığının ne kadar yanlış olduğu 1 yıldan beri kendisine anlatmak amacı ile kendi yaptığı yanlışlığı görmesi açısında,geldim bu konuda hiç alakam olmayan şekilde hiç hakkım olmadığı halde hepinzin konuşmalarını hiçe sayarak salça oldum ve konuyu tamemn saptırdım.bundan dolayı hepinizden inanın çok yürektemn özür dilerim.ama maksat candoğanın hata yaptığını kendisini anlatmaktı.
    umarım candoğan hatasını anlamışıtr

ako kartı konusunu sonra başka yerde tartışalım.gerçi yeterş kadar tartıştık ama anlamadın ama ne yapalım.

• quote:

Orjinalden alıntı: erim11

quote:

bir üstteki yazımda anlamışsındır..
    yaklaşık 2 yıldan beri bu forumdayı ve candoğanın katıldığı topiklerde 1 tane bile bu şekilde yazı yazmamışımdır.onun önerdiği marka olsun yada kendisine yönelik olsun sataşmam olmamıştır.

• quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın hepinziden özür dilerim.ama bu tür bir topikta aynı kibarlık derecesinde bende kendi fikrimi söylüyordum.konu klimaydı.ve candoğanın en ufak bir yazısı vs gibi alakası yoktu.taki ben "vestel" dedim ve candoğanı topikte bulduk yazısı aynen şu idi."eşeğe altın semer tak yine eşşektir." ve sonra o topik candoğana ile benim aramda herzaman ki gibi bir tartışmaya büründü.topik te konu ise 18000 btü lik klima idi

yani geldi salça oldu topiği konusundan ayırdı.bende kendi yaptığının ne kadar yanlış olduğu 1 yıldan beri kendisine anlatmak amacı ile kendi yaptığı yanlışlığı görmesi açısında,geldim bu konuda hiç alakam olmayan şekilde hiç hakkım olmadığı halde hepinzin konuşmalarını hiçe sayarak salça oldum ve konuyu tamemn saptırdım.bundan dolayı hepinizden inanın çok yürektemn özür dilerim.ama maksat candoğanın hata yaptığını kendisini anlatmaktı.

ako kartı konusunu sonra başka yerde tartışalım.gerçi yeterş kadar tartıştık ama anlamadın ama ne yapalım.

forumda terbiyeli yazılar yazıyormuşyukardaki uslupsuz yazıya bakın konuya ''salça oldum'' diyorsunuz bu ne terbiyesizlik, salça ne demek sizin türkçeniz gibi servisliginiz varsa yanı millet,siz bu işe 3 sene öncemi başladınız,asil nadir varken vestel vesteldi,şimdi sala gitsin servisten dönsün edebiyaı yapan firma ile işimiz olmaz,arçelik 1. imişte vestelde avrupamıymış evet bol kalitesiz mal satmada olabilir,eger bu iki marka gerçekten yapacaklarını yapsalardı aygı duyulurdu ama her işe atlayana saygı yok,50 yıldır arçelik çamaşır makinesi ve klima yapamayan markadır

• alman efsanesi: AEG
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın hepinziden özür dilerim.ama bu tür bir topikta aynı kibarlık derecesinde bende kendi fikrimi söylüyordum.konu klimaydı.ve candoğanın en ufak bir yazısı vs gibi alakası yoktu.taki ben "vestel" dedim ve candoğanı topikte bulduk yazısı aynen şu idi."eşeğe altın semer tak yine eşşektir." ve sonra o topik candoğana ile benim aramda herzaman ki gibi bir tartışmaya büründü.topik te konu ise 18000 btü lik klima idi

Burası adı üzerinde bir forum. Sizin beğendiğiniz bir şeyi başkasının beğenmemesini saygıyla karşılamanız gerekir. Kaldı ki, hiçkimse burada sebepsiz yere bir malı veya bir şeyi kötülemez. Burada marka fanatikliğinin yapıldığı da yok. Ayrıca ben ortada hata falan da görmüyorum. Daha önceleri bu forumda çok yazılmıştı (klima tavsiyesi topic'inde) Vestel klimalarda adi Çin malı kompresörleri kullanılıyor diye. Eskiden gayet iyiydi. Benim anneannemde yaklaşık 7 yıllık Vestel klima var gayet sessiz, ve gelen servis yanlış hatırlamıyorsam içindeki kompresörün Samsung marka olduğunu söylemişti. Daha sonraları ne zaman Bio plus, Bio, Platinum vs.. serileri çıktı, kalite bitti.

• PROFİLO CM 1000 CTR 7 Kg Çamaşır Makinesi
    Peşin: 723,84 YTL
    http://www.teknoestore.com/pinfo.asp?slmt=1&mrk=18&pid=3478

NOT: Yukarıdaki siteye bakmadan beyaz eşya almayın derim. Şimdiye kadar bir çok üründe en uygun fiyatı bu sitede gördüm. Site Yonca Spot'a aitmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Siemens WM10E110TR ve WM10E160TR modelleri 6 kg yıkama kapasitesine sahip modellerdir. 110TR modeli çift su girişli. Aralarındaki tek fark bu.

WM10E461TR ise 7 kg yıkama kapasitesine sahip, ve 6 kg'lik modellerde bulunmayan birkaç özel programa, kalan süre gösterimi, sıkma ve sıcaklık ayarını programdan bağımsız seçebilme, başlangıç zamanını erteleme gibi özelliklere sahip.

Bu cihazın tam olmasa da Profilo'daki karşılığı CM1000CTR modelidir. Bu cihazda sadece gömlek programı gibi birkaç program yok. Onun dışında Siemens'le aynı üründür. Alacaksanız bunu tavsiye ederim. Boşu boşuna Siemens'e fazla para vermenize gerek yok.

CTR kodu Profilo'ların 7 Kg kapasiteli modellerinin kodudur. KTR'ler de 5 kg kapasiteli olanların kodu. HTR ise sanırım artık üretilmeyen eski 6 ve 6.5kg kapasiteli olan modellerin kodu idi. Yeni çıkan 6kg'lik modellerin kodu ise BTR'dir

candoğan ve afacan arkadaşıma sonsuz teşekkürler verdikleri bilgilerle bizleri epeyce bilgilendirdiler sağolsunlar
    bizde bu yorumları dikkate alarak
    siemens 12s760 ile profilo cm1000ctr arasında epey bir gidip geldik hangisini alalım diye
    sonunda memur olduğumuz aklımıza geldi ve 900/12 ay taksitle cm1000ctr aldık hemde bayiden(inanın telefondan pazarlık yaptım makineyi sayenizde tanıdık neredeyse,birde int.deki fiyatları baz alarak yaptık iyi olduu)
    aylık 75 ytl takside makine sahibi olduk daha ne olsun
    iyiki varsınız arkadaşlar klavyeleriniz dert görmesin

• Ben de profilo cm800ctr aldım beyazesyam.com'dan. Daha montajı yapılmadı kutusunda bekliyor. 3 yıl olan garanti süresi 47,5 ytl karşılığında 7 yıla çıkarılıyormuş. Yaptırsam mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankdemir -- 23 Temmuz 2008; 16:16:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.