Şimdi Ara

çamaşır makinası altından su geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değerli arkadaşlar, arçelik 2800 çamaşır makinam var
    bir süredir altından az miktar su geliyordu,makinanın arkasını açıp baktım ve su pompası civarında su damlacıkları vardı, hortumları kontrol ettim ve bir süre kullandık ama su gene geliyordu, bu arada su pompasındanda ses gelmeye başladı bende su pompasını değiştirdim.ses gitti ama su hala geliyordu,ve bize göre sıkma esnasında su geliyordu, servis geldi ve bir şey bulamadı. bende bu sefer üst kapağı çıkardım ve makina çamaşır yıkarken takip ettim ve sıkarken deterjan bölmesinden kazana giden körüklü bir hortum var ve kazana girdiği yerden sıkarken su kaçıyor ve bu su kazandan süzülüp aşağıya su pompası üstüne ve oradanda aşağı akıyor. benim sorum bu hortumu ne diye soracağım ve kendim söküp takabilirmiyim. selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: inecik

değerli arkadaşlar, arçelik 2800 çamaşır makinam var
    bir süredir altından az miktar su geliyordu,makinanın arkasını açıp baktım ve su pompası civarında su damlacıkları vardı, hortumları kontrol ettim ve bir süre kullandık ama su gene geliyordu, bu arada su pompasındanda ses gelmeye başladı bende su pompasını değiştirdim.ses gitti ama su hala geliyordu,ve bize göre sıkma esnasında su geliyordu, servis geldi ve bir şey bulamadı. bende bu sefer üst kapağı çıkardım ve makina çamaşır yıkarken takip ettim ve sıkarken deterjan bölmesinden kazana giden körüklü bir hortum var ve kazana girdiği yerden sıkarken su kaçıyor ve bu su kazandan süzülüp aşağıya su pompası üstüne ve oradanda aşağı akıyor. benim sorum bu hortumu ne diye soracağım ve kendim söküp takabilirmiyim. selamlar

Kazanla deterjan çekmecesi arazi koruk denir serviste zor bulunur sokun elinizde gezdire gezdire sorun derim başka borularda da patlak olabilir ve koruktede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 10 Ocak 2014; 22:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.