Bildirim
Çamaşır Makinası Alttan Su Kaçırıyor
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla aynı durum bendede var artık tamir ettirmeyeceğim. bu 3. tamir oldu değişik değişik bugün aldım 1 tane eskisini çıkarıp eskiciye vereceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: keb@nlı23
valla aynı durum bendede var artık tamir ettirmeyeceğim. bu 3. tamir oldu değişik değişik bugün aldım 1 tane eskisini çıkarıp eskiciye vereceğim.
Tamir ettirdiğinizde ne sıkıntısı varmış, ne kadara mal oldu? -
quote:
Orijinalden alıntı: DarK PaSSenGeR
Arkadaşlar annemin evindeki arçelik marka çamaşır makinası alttan su kaçırıyormuş, sıkıntı nerden kaynaklanıyor olabilir, nasıl ve ne kadara problem giderilebilir?
Körükte veya kazan borularında bir sorun olabilir makinenin modeli nedir acaba? -
ARÇELİK 10-15 senelik makina, modeli hatırlamıyorum, 30 lu serilerdendi galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK PaSSenGeR -- 26 Ağustos 2013; 15:12:41 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: keb@nlı23
valla aynı durum bendede var artık tamir ettirmeyeceğim. bu 3. tamir oldu değişik değişik bugün aldım 1 tane eskisini çıkarıp eskiciye vereceğim.
Tamir ettirdiğinizde ne sıkıntısı varmış, ne kadara mal oldu?
bir defasında devresini değiştirip 60 tl aldılar bir defa yakın bir arkadaşım yaptı para almadı. son defasındada bilya dağıttı herhalde birde alttan su akıtmaya başlayınca ben direk fişini çekip kenara koydum bugünde aldığım makina kargoya verilmiş 2 güne gelir durum böyle arkadaşım eğer makinanız 10 yılı devirmişse bence uğraşma parana yazık.. -
quote:
Arkadaşlar annemin evindeki arçelik marka çamaşır makinası alttan su kaçırıyormuş, sıkıntı nerden kaynaklanıyor olabilir, nasıl ve ne kadara problem giderilebilir?
Su ne zaman akıyor? İlk suyu alırken mi, yıkama aşamasını bitip durulamaya geçtikten sonra program sonuna kadar mı, yoksa sürekli mi? Buna göre daha kolay parça tespiti yapabilirsiniz.
İlk şüphelenmeniz gereken yer su boşaltma hortumu. Genellikle sıkma esnasında kazanın sarsılması ve sivri uçlarının su boşaltma hortumuna sürekli çarpması sonucu hortum deliniyor. Bu durumda makine özellikle su boşaltma aşamasında su akıtıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
quote:
Su ne zaman akıyor? İlk suyu alırken mi, yıkama aşamasını bitip durulamaya geçtikten sonra program sonuna kadar mı, yoksa sürekli mi? Buna göre daha kolay parça tespiti yapabilirsiniz.
İlk şüphelenmeniz gereken yer su boşaltma hortumu. Genellikle sıkma esnasında kazanın sarsılması ve sivri uçlarının su boşaltma hortumuna sürekli çarpması sonucu hortum deliniyor. Bu durumda makine özellikle su boşaltma aşamasında su akıtıyor.
candoğan üstad; annem yanılmıyorsan suyu boşaltırken demişti, yine de sorayım ben
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bulaşık makinesi üst pervanesi çıktı
- en çok şikayet edilen beyaz eşya markaları
- çamaşır makinesinden yanık kokusu gelmesi
- siemens bulaşık makinesi tavsiye
- arçelik leydi 170 kullanım kılavuzu
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi kurutma makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X