Şimdi Ara

Çamaşır makinesi tahliye su hortumu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Çamaşır makinesi yeni geldi servis halletti ama tahliye hortumu 60 ila 100 cm yüksekte olmalı dedi. Şimdi tesisat işi çok para zaten borç var fena şu aşağıdaki gibi hortum yukarıda kalacak şekilde duruyor bu şekilde çalışsa olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 29 Ağustos 2015; 12:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çamaşır Makinesi Tahliye Su Hortumu Nasıl Durmalıdır?

Çamaşır makinenizin sorunsuz çalışması için tahliye hortumunun doğru şekilde takılması çok önemlidir. Çamaşır makinesinden çıkan pis suyun doğru bir şekilde tahliye edilmesi için hortumun en uygun konumda olması gerekir.

Tahliye Hortumunun Konumu:

• Tahliye hortumunun ucunu, genellikle banyonuzda veya çamaşırhanenizde bulunan bir tahliye borusuna bağlayın.
    • Hortumun zeminden en az 60 santimetre yukarıda olması gerekir.
    • Hortumun bükülmemesi veya ezilmemesi önemlidir.

Tahliye Hortumunun Eğimi:

• Tahliye hortumu, çamaşır makinesinden tahliye borusuna doğru hafif bir eğimle yerleştirilmelidir.
    • Bu eğim, suyun hortumdan kolayca akmasını sağlar.
    • Hortumun eğimi çok dik olmamalıdır, aksi takdirde su birikerek tıkanmalara neden olabilir.

Tahliye Hortumunun Sabitlenmesi:

• Tahliye hortumunun sabitlenmesi, yerinden çıkmasını veya bükülmesini önlemek için çok önemlidir.
    • Hortumu sabitlemek için hortum kelepçeleri veya vidalar kullanın.

Diğer İpuçları:

• Tahliye hortumunu düzenli olarak kontrol edin ve herhangi bir hasar veya tıkanıklık olup olmadığını inceleyin.
    • Hortumu temiz tutmak için ayda bir kez beyaz sirke ile yıkayın.
    • Tahliye borusunun da tıkalı olmadığından emin olun.

Yukarıda belirtilen adımları uygulayarak çamaşır makinesi tahliye hortumunuzu doğru şekilde yerleştirmiş ve sabitlemiş olursunuz. Bu, çamaşır makinenizin düzgün çalışmasını ve tahliye sorunlarının önlenmesini sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Selam arkadaşlar. Çamaşır makinesi yeni geldi servis halletti ama tahliye hortumu 60 ila 100 cm yüksekte olmalı dedi. Şimdi tesisat işi çok para zaten borç var fena şu aşağıdaki gibi hortum yukarıda kalacak şekilde duruyor bu şekilde çalışsa olmaz mı?

Bu şekilde sorun olmadan kullanabilirsiniz. Ama hortumun yere düşmemesi lazım. Makinenin arkasında en üst kısımda kelepçe var hortumu oraya takabilirsiniz daha güvenli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 29 Ağustos 2015; 15:57:38 >

• Cevap için teşekkürler kenan evlilik öncesi kafamı kurcalayan bir konu olan beyaz eşya sorunlarından kurtuldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.