Şimdi Ara

Çamaşır Makinası duvar bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir öğrenci evindeyim. Burda hali hazırda çamaşır makinası ve bulaşık makinası var. Ancak çamaşır makinası su almıyor. ben de acaba su giriş vanaları mı kapalı diye düşündüm ancak lavabonun altındaki hangi vananın nereye bağlı olduğunu tam anlamadım. Sadece lavabonun soğuk su kısmını buldum ve soğuk suyu açıp kapayabiliyorum. Yani sormak istediğim resimdeki hangi vanalar çamaşır makinasının? ( Çamaşır makinasının yanında bulaşık makinası da var ancak çalışmadığı söylendi ama onun da bağlantıları burda var mı bilmiyorum) ( lavabo musluğunun soğuk su vanası , lavabo giderinin duvara bağlandığı yerin hemen üstündeki vana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OOOsahinOOO -- 16 Haziran 2020; 18:54:13 >

• Tek hortum bağlı olan vana lavaboya gidiyor muhtemelen.

2 hortumlu vanada plastik hortum makina hortumu , ama çamaşır Makinesine mi bulaşık Makinesine mi gidiyor onu makineyi çekip bakmanız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O metal örgülü borular pek makine bağlantısında kullanılmaz. Daha çok sizin lavabo soğuk suyu dediğiniz aslında lavabonun sıcak suyu gibi duruyor. Diğer iki çıkışlı vananın metal örgülü boru takılı ucu olan lavabonun soğuk suyu, plastik hortum takılı olan bulaşık makinesinin olabilir. Çamaşır makinesi bağlı olmayabilir ve bu nedenle zu alamaz. Makineleri çekmeden bunu bilemezsiniz ancak lavaboda sıcak ve soğuk çigt vana bağlı olması gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.