Şimdi Ara

Çamaşır makinası i-dos hakkında yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çamaşır makinası almak istiyoruz eşim i-dos yani kendi detarjani koyanlardan istiyor reklamlarda gördü bosch marka da var sanırım arcelikte varmı bu özellik ben Arçelik almak istiyorum ve kullananlar memnun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar.

Siemens düşünürseniz de şuan en mantıklı olan modeli: WM12TS80TR
    İnceyebilirsiniz.

Saygılar.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar,
    Bu gönderdiğiniz i-doslu makinenin WG42A1X0TR kodu makineden farkı nedir? Şuan bu makine idos olmamasına rağmen daha pahalı.
    Ciddi indirim var bu söylediğiniz makinede. Stok eritme gibi bir durumu söz konusu?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akndigital

Hocam Merhabalar,
    Bu gönderdiğiniz i-doslu makinenin WG42A1X0TR kodu makineden farkı nedir? Şuan bu makine idos olmamasına rağmen daha pahalı.
    Ciddi indirim var bu söylediğiniz makinede. Stok eritme gibi bir durumu söz konusu?

Teşekkürler.
    Merhabalar. idos yok WG42A1X0TR modelinde. idos'la ilgili bir video çekmeye çalışmıştım orada biraz açıkladım durumu izleyebilirsiniz.
    idos olan da bayiye geri ödeme kampanyası vardı geçen ay. bu şekilde stoklu aldı herkes malı. bu ay tüm malları zam gelse dahi geçen ay stoklu alanlar şimdi uyguna satıyorlar.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 20 Nisan 2020; 15:6:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.