Merhabalar. İnternet Samsung Çamaşır makinası sipariş etmiştim.Az önce kargo kapıya getirdi.Ancak taşıma sırasında makinanın arkasında bulunan çelik koruma kapağında 3 cm kadar çökme oluşmuş.Sizce bu çökme makinanın çalışmasını etkiler mi?İleride sorun yaşatır mı?Makinayı gittigidiyor'dan aldım.Henüz onay vermedim.Kargo elemanı ile tutanak tuttuk.İade etme şansım var.Cevabınız için teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: tiglilar
Merhabalar. İnternet Samsung Çamaşır makinası sipariş etmiştim.Az önce kargo kapıya getirdi.Ancak taşıma sırasında makinanın arkasında bulunan çelik koruma kapağında 3 cm kadar çökme oluşmuş.Sizce bu çökme makinanın çalışmasını etkiler mi?İleride sorun yaşatır mı?Makinayı gittigidiyor'dan aldım.Henüz onay vermedim.Kargo elemanı ile tutanak tuttuk.İade etme şansım var.Cevabınız için teşekkürler..
Çok önemli değil ama neden olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
vidaları sökülüp kapağa içinden hafif elle bile bastırılsa düzelir gibi duruyor ama neden uğraşasanız sıfır ürün
tiglilar
kullanıcısına yanıt
bir Sıkıntı olacağını zannetmiyorum yetkili servis açsın paketini çalışma sisteminde bir sorun yoksa o ezikten birşey olmaz.
samsung almanız zaten bastan sorun dahaıyı makıneler alabılırsınız bugun 12 kg var komsuda ıade ettı
Ürünü iade ettim.Param iade edildi.Samsung almaktan da vazgeçtim.Acele karar vermişim.Belki Sıemens WM10K210TR alabilirim.Bütçem maksimum 1200 TL.Araştırma dönemindeyim.Kafam epey karışık.