Şimdi Ara

Çamaşır Makinası Profilo vs Bosch ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Profilo cm1200dtr ile bosch was 20763 tr arasında kaldım hangisini alsam??

Profilo 9 kg, bosch 8 kg
    profilo 1200 tl, bosch 1400 tl

hangisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futuristt -- 27 Ocak 2012; 19:30:47 >

• HOOVER DST 10166 PG 1600TL sanırım..
  • Aradaki fark baya eridi..Tabiki bosch derim...
  • Profilo CM1200DTR'nin muadili Bosch WAP24321TR modelidir.

Bu modeller gerçekte 9kg değildir, tambur hacimleri 8kg modellerle aynıdır. (65lt) yani 9kg iddiası yalandan ibaret.

Ben size WAS20763TR veya WAS24461TR öneririm.
  • teşekkür ederim. Bosch was 20763 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo CM1200DTR'nin muadili Bosch WAP24321TR modelidir.

Bu modeller gerçekte 9kg değildir, tambur hacimleri 8kg modellerle aynıdır. (65lt) yani 9kg iddiası yalandan ibaret.

Ben size WAS20763TR veya WAS24461TR öneririm.

Candoğan bey, 20763 makinayı aldım. Beyaz ekran yıkama yaparken sönmüyor, oysaki yıkamaya başladıktan sonra enerji tasarrufu için sönmesi gerekiyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum yoksa sönmesi için birşey mi yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: futuristt

Candoğan bey, 20763 makinayı aldım. Beyaz ekran yıkama yaparken sönmüyor, oysaki yıkamaya başladıktan sonra enerji tasarrufu için sönmesi gerekiyor diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum yoksa sönmesi için birşey mi yapmamız gerekiyor?

Ekran ışığı sönmemektedir. Program devam ettiği sürece yanacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: futuristt

Ekran ışığı sönmemektedir. Program devam ettiği sürece yanacaktır.

ancak kullanma klavuzu sayfa 1 çevrenin korunması tasarruf bilgileri başlığının altında

Enerji tasarruf modu: gösterge alanı aydınlatması birkaç dakika sonra söner, başlat7duraklat yanıp söner. Aydınlatmayı etkinleştirmek için herhangi bir tuşa basınız yazmaktadır.

• Söz konusu enerji tasarrufu modu makine çalıştırılıp herhangi bi program başlatılmadığında devreye girer. Makinenizi çalıştırıp program başlatmayarak deneyebilirsiniz.
  • merhabalar, bosch 20461tr mı yoksa siemens 10s461tr mi önerirsiniz?? aynı makınalar mı sizce?
  • quote:

Söz konusu enerji tasarrufu modu makine çalıştırılıp herhangi bi program başlatılmadığında devreye girer. Makinenizi çalıştırıp program başlatmayarak deneyebilirsiniz.

teşekkürler hocam..

Bir de 3 yıl garantiyi 7 yıla çıkarmak için 100 tl vereyim mi yoksa nasıl olsa bosch aldım malları zaten dayanıklı sorun olmaz deyip yaptırmayayım mı 100 tl cebimde kalsın. siz olsanız ne yapardınız??
  • Bu daha çok kullanımla alakalı bir durum. Makinenin en büyük düşmanları: Banyoya kurulması, fazla kireçli suya bağlanması, nakliye emniyet parçası takılmadan taşınması, pamuklu programıyla yorgan ve kilim yıkanması, birden fazla kişi tarafından kullanılması ve bakımlarının yapılmaması olarak sıralanabilir. Makineniz bu şartlardan herhangi birinde kalacaksa garantiyi uzatın. Yoksa en az 10yıl arızasız kullanırsınız.
  • açıkçası pek yaptırmak istemiyorum. 100 tl iyi para..

20763 makinadan çok memnunum candoğan üstad sayesinde iyi bir tercih yapmışım. Teşekkürler üstad..
  • candoğan bey bizde wae20464 tr aldık fakat daha getirtmedık bayıde beklıyor ama turkıye yapımı olduğunu duydum doğrumu ve önerirmisiniz?ben Bosch WAS20461 i beğenmiştim birde sizce buna değiştirmelimiyim?lütfen acil cevap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebruecem

candoğan bey bizde wae20464 tr aldık fakat daha getirtmedık bayıde beklıyor ama turkıye yapımı olduğunu duydum doğrumu ve önerirmisiniz?ben Bosch WAS20461 i beğenmiştim birde sizce buna değiştirmelimiyim?lütfen acil cevap..

Evet yerlidir, kötü bir makine değildir ama bence imkanınız varsa WAS20461 ile değiştirin. Verilen farka değer.
  • çok teşekkür ederim birde buzdolabı baktım
    sharp sj-pt69r/pt64r : kullanış açısından cok ii gözüküyor.kahvaltılık bölümü sebzelık bölümü çok hoş
    samsung rt63fbpn
    5797b2d arçelik
    kdn 46AL30N bosh
    bunlardan hangisini onerirsınız?
    Ve ankastre fırın ve ocak alıcam nelerıne dıkkat etmem gerekiyor ve hangi markanın daha iiidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.