Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNASI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki sene önce tüm evin beyaz eşyalarını ütüsünü dahi BOSCH marka aldım ama çoğundan memnun değilim. Özellikle çamaşır makinası benim kriz geçirmeme sebep oldu. Servise makinanın su ısıtmadığını ancak bir senede ikna edebildik. Makine temiz yıkamıyor, makine nasıl temiz yıkamaz bilemiyorum ama yıkamıyor, Sonuçta garanti kapsamı dışına çıktı. Elbiseleride ya anne bunlarda iyice kirlendi bunuda bir yıkasan demekten bıktım. Artık mecburen çamaşır makinasını değiştireceğim.

1000 TL bütcem var aslında o da yokta neyse :( şuan bunları yazarken çok sinirlendim.

İyi yıkaması öncelikli olarak, çocuk kilidi, sessiz çalışması, tararruflu olması kriterlerim. Bana önerebileceğiniz Profilo ve BOSCH markalar dışında önerilerinizi bekliyorum.
    Ayrıca elimdeki makinayı nasıl değerlendirebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos25 -- 2 Temmuz 2014; 11:58:07 >

• ben elde yıkıyorum hem daha ekonomik oluyor hem daha temiz , iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Czkirov

ben elde yıkıyorum hem daha ekonomik oluyor hem daha temiz , iyi forumlar

Kolay gelsin,

Sana da iyi Forumlar.
     ÇAMAŞIR MAKİNASI TAVSİYESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

Arkadaşlar iki sene önce tüm evin beyaz eşyalarını ütüsünü dahi BOSCH marka aldım ama çoğundan memnun değilim. Özellikle çamaşır makinası benim kriz geçirmeme sebep oldu. Servise makinanın su ısıtmadığını ancak bir senede ikna edebildik. Makine temiz yıkamıyor, makine nasıl temiz yıkamaz bilemiyorum ama yıkamıyor, Sonuçta garanti kapsamı dışına çıktı. Elbiseleride ya anne bunlarda iyice kirlendi bunuda bir yıkasan demekten bıktım. Artık mecburen çamaşır makinasını değiştireceğim.

1000 TL bütcem var aslında o da yokta neyse :( şuan bunları yazarken çok sinirlendim.

İyi yıkaması öncelikli olarak, çocuk kilidi, sessiz çalışması, tararruflu olması kriterlerim. Bana önerebileceğiniz Profilo ve BOSCH markalar dışında önerilerinizi bekliyorum.
    Ayrıca elimdeki makinayı nasıl değerlendirebilirim?

1000 tlye sessiz motorlu ürün olarak zor. Ancak LG vs var ancak kalite zayıf.

http://www.teknosa.com/urunler/115020460/aeg-l73283fl-8kg-1200-devir-camasir-makinesi
    http://www.aeg.com.tr/Products/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_bak%C4%B1m/%C3%87ama%C5%9F%C4%B1r_makinesi/L73283FL

Bu modele bakabilirsiniz.

• evet bir tek AEG L73283FL var seçenek olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.