Şimdi Ara

Çamaşır Makinasından iPhone 3GS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam nedense cihazı kurtarmanızı çok istiyorum
  • behchat B kullanıcısına yanıt
    Yardımın için çok teşekkür ederim.

Hocam dediklerini aynen uyguladım. Apple logosunun altında yavaş olarak bir çubuk siyah ekranda dolmaya başladı. Çubuk bittiğinde iTunes iphone sıfırlandı yeniden başlatılacak falan yazdı. 10'dan geriye sayıp kapandı.

iphone tekrar başladığında yine aynı hatayı verdi.

Bu telefonu yapabilirsek ana konuya güzel bir başlık açıp yaptıklarımızı yazıcam inşallah.
  • Onuda deniyorum hocam teşekkürler ama olmadı.
  • Geçmiş olsun hocam öncelikle

Ama aklıma bi fundementals repliği geldi ilk cümlenizi görünce izleyenler bilir

-Aşkım ben kumandayı bozmuşmuyum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam düzelirse alıntılayın çok merak ediyorum son durumu

adaçayına iphonesini düşüren arkadaşa bu kadar üzülmemiştim umarım hallolur
  • Merakla bekliyorum ne olacak diye :) Bir dünya rekoru kırabilirsiniz ;)

• Cok az kaldi bu engelide astigimda dunyada en uzun sure, iletkenligi yuksek, sicak suda yikanmis ve tamir olmus bir iphone sahibi olacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m_hatip M kullanıcısına yanıt
    Hocam DFU moda alıp dener misin bir de ? Ayrıca burda batarya ile ilgili bir problem olabileceğini de söylemişler. Bataryayı söküp yeniden takınca sorun çözülmüş bir tanesinde, diğeri de bataryayı değiştirmiş.
    http://www.ifixit.com/Answers/View/81953/Why+wont+my+phone+restore,+keep+getting+Error+21
  • Geçmiş Olsun.
  • Bataryayı sökmek için elimde yeterince ekipman maalesef yok.

ebaydan pil ve tornavidaları sipariş verip gelmesini beklemeliyim.
  • behchat B kullanıcısına yanıt
    DFU mod da da denedim ama olmadı.

Hocam sorun senin dediğin gibi batarya da olabilir çünkü pc den kabloyu sökünce cihaz hemen kapanıyor.

Siparişlerim gelsin pili değiştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_hatip

DFU mod da da denedim ama olmadı.

Hocam sorun senin dediğin gibi batarya da olabilir çünkü pc den kabloyu sökünce cihaz hemen kapanıyor.

Siparişlerim gelsin pili değiştireceğim.

Hımm demekki batarya rahmetli olmuş sonunda bunu anladık. Kurulum tamamlanamadan restart sırasında kapanıyor 21 hatası alıyosun sanki.
    Bataryayı değiş ve başka bir pc de sanki sonuç alabiliceksin gibi geliyor nedense bana :)
  • quote:

Bataryayı sökmek için elimde yeterince ekipman maalesef yok.

ebaydan pil ve tornavidaları sipariş verip gelmesini beklemeliyim.

buyincoins de çok detaylı ekipmanlar mevcut.. ve daha ucuz. sen genede al dostum ileride illa lazım olur.
  • selcuktuncer S kullanıcısına yanıt
    Eğer Türkiye den ucuza bulursam buradan hemen alırım, yurtdışından gelirse 25-30günü bulur.

videolarını izledim kolay işe benziyor. lehim falan yapmıyoruz, kendim yapabilirim inşallah
  • buyincoins güzel bir siteymiş pil siparişini verdim. teşekkürler

http://www.buyincoins.com/item/1243.html
  • quote:

buyincoins güzel bir siteymiş pil siparişini verdim. teşekkürler

http://www.buyincoins.com/item/1243.html

Rica Ederim...İşinize yaradıysa ne mutlu bana
  • aooo nolmuş o iphone'a böylee
  • Telefonunun piline dün akşam ulaşmayı başardım. anakara üzerinde çok küçük oksitlenmiş alanlar vardı, onun dışında görünümünde bir değişiklik yok.

Dün fark ettiğim diğer bir olaysa; cihaz sadece kimyasal ortamda kalmamış aynı zamanda çok fazla da sıkışıp alt tarafındaki hoparlörün yanındaki vidayı da kırmış. Vida içerisinde gömülü olarak duruyor. Ekran üzerinde de ciddi çizikler oluşmuş.

Yeni batarya sipariş ettim. Sipariş gelmeden önce eski pilin şarj kapasitesini öğrenmemim bir yöntemi var mıdır?

Resimleri bugün göndereceğim inşallah.
  • quote:

Telefonunun piline dün akşam ulaşmayı başardım. anakara üzerinde çok küçük oksitlenmiş alanlar vardı, onun dışında görünümünde bir değişiklik yok.

Dün fark ettiğim diğer bir olaysa; cihaz sadece kimyasal ortamda kalmamış aynı zamanda çok fazla da sıkışıp alt tarafındaki hoparlörün yanındaki vidayı da kırmış. Vida içerisinde gömülü olarak duruyor. Ekran üzerinde de ciddi çizikler oluşmuş.

Yeni batarya sipariş ettim. Sipariş gelmeden önce eski pilin şarj kapasitesini öğrenmemim bir yöntemi var mıdır?

Resimleri bugün göndereceğim inşallah.

Merakla beklemedeyiz hocam çözülür inşalllah :)
  • Ana kartın arkasında ne olduğunu bilmediğim yerin etrafında bir miktar oksitlenme görünüyor. Onun da çok sorun olmayacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.