Tavsiye ya da fikir isterken özellikle Beyaz Eşya da esas olaylardan biri bütçedir, belirtirseniz daha nokta atışı yanıt alırsınız...
Kurutmalı Çamaşır Makinelerinin, özellikle kurutmada kullandığı "Su sarfiyatı" (doğru duydunuz) ve elektrik sarfiyatı nedeniyle forum genelinde tavsiye edilmediğini net olarak söyleyebilirim...
Değerlendirmenize Bosch WAS24762TR ve WTS86511TR ürünlerini katmanızı tavsiye ederim, forumda tavsiye edilen ürünlerdendir... Yine aynı gruba ait Siemens markasının aynı ürün olan ikameleri tercih edilebilir...
Bahsettiğiniz konuları görmemiştim
Şimdi inceliyorum, teşekkürler
Ayrıca limit 2500'e kadar çıkabiliriz sanırım. Sonuçta almışken iyi birşeyler alalım diyoruz.
Ayrıca konu isminde 2010 yazarken konu güncelliğini kastetmiştim yoksa illaki yeni 2010 model makine alma derdimiz yok gibi.
Sizin de dediğiniz gibi ayrı almak daha mantıklı.
İlginize teşekkürler
Evet çamaşır makinesi tavsiyesiyle ilgili baya başlık mevcut.T-una nın bahsettiği başlıklar bu konuda nerdeyse yeterli.
EVLENECEKLERE EV EŞYASI VE BEYAZ EŞYA TAVSİYELERİ başlıklı yazı da bu konuda iyi genelleme yapılmış bir başlık.
BOSH modellerine bak bir de istersen içinden gelirse konuyu yeni grdm erken grmüş olsam 1 kaç model bakardım artık yarın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme