Şimdi Ara

Çamaşır makinemin daha fazla su almasını istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bende siemens XL 53211 var makine 10-12 senelik yıkama sırasında suyu az alıyor nerdeyse hiç su görünmüyor sonradan olan bişey değil sürekli böyle su tasarruflu yani sürekli dışardan 1-2 lt su ekliyoruz ama bunun çözümü varmış fakat servisler yapmıyor arkada su alan bi cihaz var ventil deniyo sanırım onun ayar vidasıyla oynayıp suyu arttırmak mümkünmüş ama servis yapmıyor bunun nasıl yapıldığı detaylı anlatacak biri varmı doğacak sıkıntı benim sorumluluğum artık teşekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: bonuscu

selam bende siemens XL 53211 var makine 10-12 senelik yıkama sırasında suyu az alıyor nerdeyse hiç su görünmüyor sonradan olan bişey değil sürekli böyle su tasarruflu yani sürekli dışardan 1-2 lt su ekliyoruz ama bunun çözümü varmış fakat servisler yapmıyor arkada su alan bi cihaz var ventil deniyo sanırım onun ayar vidasıyla oynayıp suyu arttırmak mümkünmüş ama servis yapmıyor bunun nasıl yapıldığı detaylı anlatacak biri varmı doğacak sıkıntı benim sorumluluğum artık teşekkurler

bizim makina da bunun gibi az suyla yıkıyor ama durulamada hiç öyle değil bol su harcıyor dolayısıyla tasarruflu sayılmaz, hanımın bir şikayeti yok yıkamasından ama az suyla yıkayınca temiz olmuyor gibi geliyor bana...
    böyle bir ayar olduğunu duymamıştım, defalarca dile getirmeme rağmen "ayarı var" diyen olmadı, sizin yaptığınız gibi ekstra su eklemem veya leke çıkartma seçeneklerini kullanmam önerilmişti...
    cevapları ben de bekliyorum...

• bonuscu B kullanıcısına yanıt
    Yıkamada tokaçlama etkisinin yüksek olması için az su kullanması şarttır. Fazla su tokaçlama etkisini azaltır ve yıkmama performansını düşürür. Önemli olan Durulamada çok su almasıdır. Yıkama ve durulamasından memnunsanız seviye ayarına hiç dokunmayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.